Eilen naputtaessani tiekonetta olohuoneen sohvalla kuului telkkarista taustalla syksyn sävel.
Tai oikeastaan ei kulunut, nimittäin kiinnitin siihen huomiota vasta kun kuulin Vesa-Matti Loirin matalan möreän äänen laulavan ja jokin tuossa körilään tulkinnassa koskettaa aina vain enemmän, mitä vanhemmaksi ja möreä-äänisemmäksi se menee. Olen aina hyvin lähellä pillahtaa itkuun. Nyt tyydyin tosin vain tuijottamaan Loirin ja Vartiaisen duettoa hiljaa ja kananlihalla.

Olen joskus pienenä huoltoasemalla myös syyttänyt Vesa-Mattia berliininmunkkini varastamisesta. Ihan vain koska tullessani vessasta, oli viereiseen pöytään istahtanut Loiri syömässä samanlaista munkkia, minkä minä olin pöydälleni jättänyt.


On kiva olla kotona. Yritän nyt nukkua ja urheilla, koko viikonloppu ja hieman sen ylikin on nimittäin täynnä kaikenmaailman kissanristiäisiä ja hippohiihtoja. Pitää pysyä perässä.

Kommentit (14)

laura

haha ihana :D itsehän olin pikkusena kaikkien maistiaisten perään ja luulin, että laskiaispullatkin olivat maistiaisina, haukkasin siis palan siitä kokonaisesta pullasta :D No saimpahan ainakin pullan itselleni.

peilikuva

rakastan yhtä edelleen, postauksesta toiseen, vuosi vuoden jälkeen siun kirjoitustyyliä <3 en vaan käsitä, miten voit asiasta kuin asiasta kirjoittaa jotenkin tosi hupaisasti ja sillai elävästi. ihana sie (:

Pauliina

Hei, tykästyin tyrnimarjasmoothie reseptiisi, mutta on yksi tärkeä kysymys: kuumensitko (virolaiset) marjat ennen käyttöä? (Eviran suositus ulkomaalaisille pakastemarjoille). Kiitos jos viitsit vastata!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Muistaakseni ostamani marjat olivat kotimaisia :) En usko että tosin jatkossa jos ostan ulkomaalaisia että kuumennan niitkään.

Vivian

HIPPOHIIHTOA :DDD Hahaha sain aamun parhaat naurut! Nähdään lähtöviivalla tänään ;)

Bebe84

Moikka!
Tuli mieleeni se sun ihonjoitosarjapostaus, ja kun rupesin sitä etsimään, niin hoksasin ettei sulla ole tunnisteita ollenkaan, mitä kautta sitä voisi näppärästi hakea. Onko näin, vai oikutteleeko minun koneeni vain? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

tunnisteita ei olla saatu vieläkään paikoilleen :( Ne pitäisi kyllä tulla, mutta siihen asti tuo hakukenttä on aika näppärä (sivun ylä vasen laita). Siihen vaan joku sana (vaikka Kiehls) ja postaus löytyy :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram