Loistava fiilis edelleen, äh kuinka vihaan tukkoista nenää! Onneksi Thaimaan reissuilta tulee aina kiikutettua mukana turhia hajupuikkoja, mitä sitten haistellaan ja tuoksu avaa nenän, tai ainakin melkein. Se onkin sitten ihan eri asia mitä muut tästä ajattelevat, kun sniffailen epämääräisiä puikkoja keskellä kirkasta päivää. Itsehän olen siihen tottunut, mutta kyllä on tullut epämääräisiä katseita joskus.
 

Ja älkää nyt naurako. En ole oikeasti liikkunut sohvaltani minnekkään, joten minulla ei ole muutakaan postattavaa, kuin nuhani :D Silti on pakko kirjoittaa, koska kuolen tylsyyteen.

Onneksi Lauri on maailman paras hoitaja ja kun pyysin häntä tuomaan minulle jotain purtavaa kaupungilta- sain hieman enemmän.

 

 

 

 

 

Lohta. Kuulemma suoraan kalakauppiaalta.

 

 

Ensimmäinen kerta, kun joku muistaa, että en pidä mansikoista ja korvaa ne vadelmilla. Tämä on sitä todellista välittämistä :D

 

 

Kolme sokerista possua siinä rivissä niin.

 

 

Lauri on heikkona "erikoisjuomiin".

Heihei terveellinen ruokavalio!
Lauri oli ilmeisesti innostunut shoppailemaan kauppatorilla. Sieltä sai aivan törkeän hyviä munkkipossuja! Ahmin niitä kaksi, ei vain mahtanut mitään.

Nellyn mekkotilaukseni muuten saapui eilen. Onneksi vaalea mekko oli beige niinkuin arvelinkin ja luultavasti ihan sopivan värinen häihin. Tumma mekko oli myös kiva, eikä kaula-aukkokaan ollut niin paha. Silti jätän sen pois laskuista, koska häät ovat heinäkuussa ja haluan kesäisemmän värin päälleni. Minulla on vielä kolmaskin vaihtoehto mielessä ja kunhan saan sen käsiini, puen kaikki mekot päälleni ja kysyn uudestaan teidän mielipidettänne.

 

 

 

 

 

Kommentit (15)

Villiina

Oo, siellä mies tietää, miten saada kipeäkin nainen onnelliseksi. :D Mulla rupes tekemään mieli suklaata ja munkkipossuja nyt. Ja toi vaalea uusi mekko on todella kaunis. :)

Oona

Kauniita mekkoja :)Mulla on tota samaa vaaleenpunasta imppausputkiloo :D Se oli jotenkin tujua (Thaikkutuliaisia) :D

Anonymous

Tää blogi on niin paras. Kaikki postauksesi ovat jotenkin niin välittömiä ja luonnollisia. Tämä blogi on ihan omassa sfäärissään verrattuna moniin muihin. Vaikutat erittäin sympaattiselta, maanläheiseltä, rennolta ja suurisydämiseltä ihmiseltä, jossa on silti särmää. Olet sisäisesti yhtä kaunis kuin ulkoisestikin. Blogiasi lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. :)Nyt on pakko lähteä kauppaan ostamaan vadelmia ja munkkipossuja!

Julia

Villiina,Haha, niin tietää. Odottaa luultavasti myös samaa kohtelua takaisin kun itse sairastuu :D Oona,Imppauputkilo :D Joo, meillä on kaikkia eri hajuja ja ties mitä!Tiramisuheidi,Voi, se oli niin hyvääkin!Anonyymi,Se on :)Anonyymi,Voi että <3 Hurjan paljon kiitoksia! Yritän olla vain oma itseni :) Kiva, että pidät siitä. Minä tässä vasta iloiseksi tulenkin. Ihana kommentti. Anteeksi aiheuttamani munkkipossuhimo :D

Anonymous

Mikä ton beigen mekon nimi oli? :) se näyttä niin ihanalta, että voisin itsekkin tilata.

RagDoll

Tuo puikkohan on ihan loistava tukkoisen nenän avaukseen! Ei tarvitse mitään valuvia litkuja sinne suihkautella. On kyllä ihana mies, kun pitää huolta toisesta. =)

Anonymous

Lauri on kyllä mahtava mies ei voi muuta sanoa =) Aina kun ei nuo lahjat mene ihan tasan, mutta Lauri on selvästi saanut suurimman osan hyvistä ominaisuuksista :)Mutta asiaan.. minulle voisi kanssa tuollainen puikko olla kätevä, kun allergianuha vaivaa :( Tosi kurjaa olla kauheessa helteessä niiskuneitinä.

Julia

Anonyymi,Se on Elise Ryan/one shoulder pleated. 55,95€. Se on kyllä kiva :)RagDoll,Aivan :D musta tuntuu aina, että ne litkut muutenkin valuu suoraan suuhun! Anonyymi,Se on kyllä kummallinen mies :D Kannattaa kokeilla! Niitä varmasti saa jostain täältä suomestakin.

Anonymous

Pakko kommentoida vähän samaa kuin joku jo tuolla ylempänä teki..kun löysin blogisi olin hyvin epäluuloinen; kaunis nainen, ei voi olla mitään muuta kuin yletöntä materialistista huttua, ylimielistä jne..etkä ole antanut yhtään sellaista kuvaa! Tulen aina hyvälle mielelle postauksistasi, sulla on asenne kohdallaan! Itse sairastan masennusta ja vaikka hölmöltä tuntuukin niin blogisi lukeminen aina piristää. Kiitos siitä!

Noora

Hurjan nättejä mekkoja molemmat! Nyt rupesi harmittamaan, kun en Nellyn alekoodilla laittanut tuota "kukallista" tilaukseen. :/ Ihana blogi Julia sinulla, tätä on aivan ihana lukea!

Julia

Anonyymi,Jäin nyt rehellisesti sanottuna ihan sanattomaksi. Ei voi muuta sanoa, kuin todella suuri KIITOS. Ei tunnu lainkaan hölmöltä, koska olen itsekin joskus ollut samassa tilanteessa. Pääsin helpolla ja vuoden lääkityksen jälkeen kaikki oli taas hyvin :) Toivon, että sinulla ei ole sen pahempi tapaus. Pää pystyyn vaan ja tsemppaa itsesi sen läpi.Noora,Kiitos :) Kukallinen on aika "vanha" joten ehkä se tulee alennukseen kohta?

Julia

Jaana,En muista muuta kuin, että Elise Ryanin mekko :) Voi hyvinkin olla loppuunmyyty, kun oli sen verran vanhaa mallistoakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram