Kuten kaikille on jo varmaan tullut selväksi, olen hurahtanut täysin arvostele mun illallinen- ohjelmaan.
Nauhoitan kaikki Britannian, Australian ja Ruotsin versiot ja katson niitä sitten putkeen sen useamman tunnin.
Jaksoissa vieraat ovat usein kunnon sekamelska luonteiden ääripäitä ja he joko vihaavat tai rakastavat toistensa ruokia. Ne aikaansaannokset mitkä tuottavat hyväksyntää ja näyttävät/kuulostavat minustakin hyviltä lähtevät omaan keittiööni kokeiluun.
Reseptejähän ei ole, joten se on sitten sellaista inspiroimista ja muokkailua, mutta kertaakaan ei ole mikään roskiin päätynyt, joten aika onnistunutta kokeilua kai.

Sunnuntaina sitten taas testailin Ruotsin versiosta nappaamaani alkuruoka ideaa. Telkkarissa kilpailija poika paistoi munakoisot ja lisäsi päälle papumuhennosta, ranskankermaa ja tomattipyrettä, mutta jotain se jäi minusta kaipaamaan, joten muuntelin sitä vähän:

Munakoisonappeihin (saatan kutsua näitä myös nänneikis) lopulta tuli:
Munakoisoa
haulloumjuustoa
kenianpapuja
salottisipulia
suolaa ja cayennepippuria
ranskankermaa
tomaattisalsaa

Ensin viipaloin munakoison ja halloumjuuston. pilkoin kenianpavut ja silppusin sipulin. Pavut ja sipuli kypsentymään pieneen kattilaan, millävälin kuumalla paistinpannulla oliiviöljyssä ruskistin munakoisoviipaleet, siirsin ne sivuun lautaselle ja paistoin samassa pannussa halloumjuustoviipaleet myös niin, että ne saivat hieman väriä pintaan.

Sitten vaan lautaselle rakentamaan annosta niin että munakoison päälle halloumjuusto, halloumin päälle teelusikallinen papusipuli sekoitusta, siihen  ranskankermaa ja nokare salsaa. Koristelin koko komeuden vielä herneenversoilla ja tadaa! munakoisokerros valmis. Itse tarjosin sen kylmänä, mutta maistui lämpimänäkin hyvältä.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (11)

Anonymous

Tällä kertaa katsoin vain kuvat, mutta niin..olitsää opiskellu jotain ruoka-alaa? Tai ainakin ollut töissä jossain maailman tyylikkäimmässä ravintolassa? Niin mahtavia ruokakuvia sulla aina!

Anonymous

Nuo ovat munkin lemppariohjelmia. Entä uppoaako julkkispainotteinen kotimainen versio?Näyttääpä kyllä niiiiin hyviltä, että taitaa mennä kokeiluun.

Anonymous

MunakoisonapitMunkoisonappeihin (saatan kutsua näitä myös nänneikis) ruskistin mankoisoviipaleet:--D

Oona

Mä rakastan sitä Ruotsin versioo (löy suomalaiset "lämmitetäämpä vähän makaroonilaatikkoo tai leikataampa vielä tästä Trio-jäätelöstä paloja ja lorautetaan valmiskinuskikastiketta päälle :D" 6-0) <3 Pitää kokeilla sun munakoiso-ohjetta näyttää herkulta :P~

Julia

Kiitos paljon kommenteista :)Anonyymi,En ole opiskellut, enkä ollut töissäkään missään ruokaravintolassa :DAnonyymi,Täytyy ihan tarkistaa se korko, en millään muista. Palaan huomenna asiaan uudestaan.

Julia

Anonyymi,Sen aikaa että ne saivat molemmilta puolelta hieman ruskean pinnan. luultavasti muutama minuutti per puoli.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram