TehokasToivola tuli kai esiin auringon mukana, nimittäin eilinen päivä juostiin aamusta iltaan.
Välillä meinasin kompastua omiin jalkoihini, kun yritin yhdistää juoksevat asiat, työt, showroomit, ruoanlaiton, ystävät, perheen, blogin, kaupassakäynnin, siivoamisen, pyykkäämisen, reseptien lukemisen, auton huollon, urheilun ja sen oleellisen, eli snäppäämisen - kaiken miltei samaa aikaa. 

Multitasking on tosiaan välillä multituho. Kaurahiutaleet ainakin levisi komeasti lattialle, imuri kaatoi mukanaan basilikapuun multineen, pesukone ei pese kunnolla, kai ahneena tungin sinne liikkaa pyykkiä, tietokone jumittaa, pää jumittaa, urheilla ei kyllä ehdi millään, kassajono kaupassa on pitkä, lompakkokin unohtui autoon ja naama kiinni puhelimessa kompuroin kadunkivetykseen rääkyen kuin lokki ranskalaisten äärellä.


Mitä silloin tehdään kun tehdään liikaa?
Ostetaan jäätelö ja mennään hetkeksi makaamaan nurmikolle tuijottamaan taivasta. Ehkä saatetaan myös hieman torkahtaa, mutta noustaan kyllä salamannopeasti ylös kun huomataan joutuneen muurahaishyökkäyksen kohteeksi.

Mistä ne muurahaisetkin aina tulee, vai eksynkö itse oikeasti aina sokeana juuri siihen muurahaisten länsiväylälle makaamaan?

 

Multi-tuho-tasking ja muurahaiset. Niistä huolimatta päivä oli ihana. Aurinkoinen ja jotenkin rennon sekava. Katsotaan mitä tästä päivästä tulee, nimittäin saattaa olla, että työjuttujen jälkeen lähden pitkästä aikaa Helsingin kesäyöhön. Sellaisia öitä on ollut tänä kesänä aivan liian harvassa.

 

 

Tunika Zara // Mekko H&M // Kengät Cotton On  // Aurinkolasit RayBan

                                           Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (12)

Jonsu

Jeejee, vanha kunnon kirjoitan-vaikka-naapurini-ruukkukasvien-lehtien-kauniista-sävystä-mielenkiintoisen-postauksen-Toivola is back! Olet ihana, jatkan nyt tän postauksen luettuani hymy korvissa ja hihitellen työpäivääni :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah ihana <3
Se kun on ei oikein tapahdu mitään, mutta pitäisi kirjoittaa lähes päivittäin tänne jotain ei jätä paljon vaihtoehtoja :D

Ihanaa työpäivää ja kiitos vielä tästä kommentista- täälläkin hymyillään nyt enemmän :)

Laura

Sen lisäksi että oot aivan älyttömän kaunis niin löydän itseni aina hymyilemästä sun kirjotuksille, oot kyllä paras! :D Kiitos aivan ihanasta blogista, ihana sinä! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, te olette kyllä ihania lukijoita <3

Iso kiitos, että luet ja kommentoit, piristää tällaiset kommentit niin päivää :)

Aino

Ihanaa, se vanha kunnon Julia on takaisin! Jeah, sopii! :) Ihanat kesänjatkot sulle! <3

P

Oot loistava Julia!! En oo varmaan ikinä törmännyt parempiin teksteihin kun sulla, nää on vaan nii ainutlaatuisia :D <3 Ja parasta kun snäppäilet niin ahkerasti!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oikeasti?! Nyt oli kyllä mieletön kohteliaisuus <3 Superkiitokset sinne. Tällä ollaan ihan yhtä hymyä kyllä näiden kommenttien jälkeen! :):):)

S

Pakko skriivata kommentti vaikka edelliset onkin periaattessa samasta skriivailleetkin. Sä oot vaan mimmi ihan mieletön kirjottaja! Saat pidettyä lukijan koukussa tekstin loppuun asti vaikka ympärillä tapahtuisi miljoona oikeasti ehkä tärkeämpää asiaa. Nimimerkillä kikattelin tälle yksikseni vaikka komistus tuolla huuteli että aamupala on katettu :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram