Hahaa, miten mä tykästyinkään tähän Nellyn kilpailuun! Tuli ihan mieleen lapsuus ja paperinuket. Tässä mä olen istunut sohvalla ja silmät kierossa "suunnitellut" mekkoja kohta puoli yötä.

Loistavaa, että yöllä linkki vielä toimi, muttä nyt näkyy vaan koodinpätkää. Mekon näkee TÄÄLTÄ kun rullaa hieman alaspäin.

Jos lähdette leikkiin mukaan, niin varoitan tämä on koukuttavaa! Jos ei ole, niin teillä on ehkä elämä, onneksi olkoon siitä.

Unettomaa yötäni lohduttaa kuitenkin kilpailun palkinnot (mitkä ovat saavuttamattomissa, koska mekkoja on satoja ja ne ovat upeita). Kuitenkin:

1. palkintona lahjakortti 2hengelle aurinkomatkalle eksoottiseen maahan, suunnittelemasi mekko tulee tuotantoon ja myyntiin Nellylle, saat sen myös omaksi sekä 1000 euron lahjakortin Nellylle.
2. palkinto 500 euron lahjakortti Nellylle sekä 500 euron lahjakortti cdon.comiin + yksi kappale voittajamekkoa.
3. palkinto 300 euron lahjakortti Nellylle sekä 300 euron lahjakortti cdon.comiin + yksi kappale voittajamekkoa.

Olisipa vain tämä kilpailu ollut silloin 10 vuotiaana, kun katselin kauniita ja rohkeita ja haaveilin vakavissani muotisuunnittelijan urasta. Piirtelin vihkoni täyteen hyvin epämääräisen näköisiä ihmisiä todella oudoissa vaatteissa. Harmi, että osasin piirtää vaan hevosia, eikä "taideteokseni" istunut ikinä piirtämäni ihmisen päälle.  Tämä olisi ollut huomattavasti kätevämpää.

 

 

Kommentit (11)

Maria

Hei, et ole ainut yökyöpeli, joka koukuttui tähän mekkokisaan :D Ei kai mullakaan sitten sitä elämää ole. Palkinnot ovat kyllä huikeat!Äänestin sun mekkoa, nätti ja simppelin tyylikäs :)

Ayu

Julz, muistanko mä ihan väärin vai oliko Kauniit ja Rohkeat MUN lempiohjelma ainaki sun ystäväkirjan mukaan?? :D

AnnikA

Nytkään ei toimi toi linkki :/ mulla oli samaa ongelmaa ja päätin sitten olla laittamatta mitään ku meni hermot :D

Julia

Onpas ärsyttävää säätöä! Illalla kaikki toimi kuin rasvattu. Tein uuden mekonkin ja kokeilin sillä, mutta ei toimi ei. Sain kuitenkin toimimaan linkin, mitä painamalla pääsee sivulle ja kopsasin kuvankin tohon alas. Mutta, nyt loppui kyllä mekkoleikit kun meni hermot :DAyu,Sä rakastit kaunareita, mä muistan!

Pilvi

Yllättävää huomata kuinka romanttinen mekkomaku suomalaisilla on :P Järjestään tosi paljon pastellivärejä ja muita :)

YANNA

Miten ois tällänen "reilu" diili, jos mä voitan niin otan sut messiin matkalle ja jos sä voitat niin sä otat mut? ;) vink vink... Joo joo. Mut tosiaan tää on hauska kilpailu! :) Ja kivat mekot!

Julia

Pilvi, Totta! En osannut kiinnittää huomiota, kunnes vasta nyt.I'm lacking,Jep! :DYanna,Hyvä idea, koska sä "johdat" :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat