Maanantaista on jotenkuten selvitty. En yleensä ole maanantainvastainen ihminen – ihan oikeasti, alkuviikot on ihania. Niissä on kaikkea sellaista raikasta ja reipasta. Uusia tuulia ja pellillinen tuoreita pullia! Mutta joskus tulee tännekin niitä päiviä kun tekisi vain mieli repäistä maanantai pois kalenterista ja jäädä peiton alle odottamaan parempaa tiistaita.

 

Tänään vastassa oli vielä sellainen maanantaimörkö, että viimeistään siinä vaiheessa aamua kun maitotölkki lipesi käsistä ja levisi pitkin lankkulattiaa, teki mieli vain juosta tömisten takaisin makuuhuoneeseen piiloon maailmaa.

 

Valitettavasti maito ei vain haihdu lattialta itsekseen pois. Päinvastoin se kovettuu ja alkaa haista. Maanantain työt myös kasaantuisivat kanssani vain peiton alle, enkä usko että se tekisi lopulta päivästäni yhtään helpompaa. Joten ei muuta kuin rätti käteen ja asenne uusiksi.

 

 

Lopulta maanantaistani tuli ihan hyvä.

Kiitos seuraavien:

- Kaapin perältä löydetty varamaito ja kahvi sängyssä.
- Ylex aamuradio autossa ja Saara Sarvaksen Pokemon hehkutus.
- Take away matchalatte.
- Se fiilis kun sain tehtyä kaikki työt.
- Ja vastattua jokaiseen meiliin.
- JA maksettua laskut, minkä jälkeen tililleni jäi jopa rahaa.
- Tyhjä sali! Sain jotenkin raahattua itseni myös salille, missä ei ollut ketään muuta. Fuskasin Kaylan treeniohjelmassa vain ihan vähän.
- Uudet ruokakuljetuspalvelut! Voiko mikään pelastaa nälkäistä maanantaita yhtä hyvin kun lempiravintoloista puhelimen app:n kautta herkut kotiinkuljetettuna ovelle.
- Syksyn uudet TV-sarjat. Tajusin, että en ole ehtinyt katsella sarjoja telkkarista viime aikoina ollenkaan. Alkoiko Salkkaritkin jo? :D
- Kunnon iltasuihku ja koti-span leikkiminen uusilla Herbinan tuotteilla*. Jokin siinä kuorinnassa ja kasvonaamioissa saa ihan uudelleensyntyneen olon.

(P.s Herbinan FB-sivuilla on käynnissä vielä hetken kilpailu, missä voi voittaa näitä tuotteita itselleen. Sivuille pääset Tästä).

 

Huomenna tiistai ♡

 

 

 

 

                                           

                                        *yhteistyö

Kommentit (3)

moimoi

ja taas joudun kysyy, että oliko maksettu mainos/tuotteet saatu vai ihan ite Herbina löydetty? :( sori että kommentoin taas. mutta muuten kehuisin, kiva postaus ja kauniit harmoniset kuvat :)

kaisu

heiiii minkä sovelluksen kautta pystyy tilaamaan ruokaa kotiin? onko kyseessä joku helsinkiläisten juttu, vai toimiikohan se muuallakin suomessa (hämeenlinnassa) :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram