Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Pakkasin laukut torstaina pitkää mökkiviikonloppua varten, mutta jätin tietokoneen laturin tukevasti kiinni olohuoneen pistorasiaan.

Se oli vahinko, mutta osoittautui lopulta ihan kivaksi sellaiseksi. Tietokone meni nukkumaan nimittäin jo varhain perjantaiaamuna jättäen tämän tytön pällistelemään jotain ihan muuta kuin sitä koneen ruutua. Järvimaisema, auringonlaskut kaislikossa, illalliset laiturilla ja sadepisarat ikkunoissa ja eilen vielä sukujuhlat Jämsässä. Aika nopeasti unohtui huoli pitkittyneestä postaustauosta (vaikkakin yritin selvästi paikata sitä hiljaisuutta muissa somekanavoissa). Snapchatissa ainakin pestiin perunoita hiekalla, yllätettiin mummi 80-vuotis syntymäpäivillä ja pohdittiin Hallin paikallista pubia. Jep, edelleen koukussa tähän melko uuteen kummituslogoiseen sovellukseen puhelimessa.

 

 


Nyt tietokone on latauksessa ja niin taidan olla minäkin tämän illan. Leffan katselua sohvalta ja kanasalaatti tulossa. Ihanaa sunnuntaita :)

 

Kommentit (22)

Vierailija

Onko sulla uusi poikaystävä? Ihanaa jos on, tai olen onnellinen puolestasi. :)

Ikävä

Hei! Valitettavasti tuntuu että olet tosi paljon blogihilaisuudessa verrattuna vaikka vuoden takaiseen blogiisi... :( Ensin sanoit että johtuu erosta (ymmärrettävää!), sitten kesästä, välillä siitä että "ette te lukijat varmaan juhannuksena koneella ole, palataan maanantaina" ja nyt esim. laturista. :) Anteeksi negatiivinen kommentti, mutta tuntuu vain että blogi muuttunut niin paljon.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Heinäkuu on aina hieman hiljaisempaa aikaa blogissa ollut :) Vähän niinkuin lomakuukausi bloggaajalle kun kävijöitä ei ole niin paljon ja voi itsekin hieman hidastaa tahtia.
Viime vuonna kirjoittelin tosin aika samaan tahtiin (n.17 postausta viime heinäkuussa, mutta veikkaan kyllä että tässä kuussa tulee jopa hieman enemmän).

Ja ei ollut yhtään negatiivinen kommentti, on mukava saada palautetta ja varsinkin tällaista, niin tiedän että ei kannata liikaa hidastaa sitä tahtia :)

Utelias

Heips seurusteletko nykyään vai kuka se on joka näkyi videoissasi? T. Utelias :D

Hanne

Mun täytyy kyllä kanssa sanoa samaa kuin nimimerkillä Ikävä. On ollut tosi hiljaista sun blogissa. Aina tulen katsomaan mitä olet kirjoittanut ja totean ettei ole tullut mitään uutta.
Kirjoitat niin hyvin ja sun blogia on mahtavaa seurata joten toivottavasti blogi taas piristyy..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei, olen pahoillani :/ Kuten ylepänä sanoinkin, olen aina pitänyt heinäkuuta sellaisena "bloggaajan lomakuukautena" milloin voi ehkä hieman hidastaa postaustahtia, mutta ehkä tahti on tosiaan ollut liian hidas viimeaikoina (yritän kiristää postaustahtia ja juttujen tasoa heti :D). Laitetaan blogi piristymään!

maria

Oon jo jonki aikaa seurannu sun blogia ja ajattelin nyt ensimmäistä kertaa kommentoida. Täytyy sanoa, että vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! Täältä löytyy aina inspiraatiota niin pukeutumiseen kuin ruokiinkin.Pidän sun tyylistä ihan hirmusesti ja vaikutat niin mukavalta tyypiltä! Kuvat on aina hyviä ja laadukkaita ja tekstit mielenkiintosia. Tää on kyllä ihan ehdottamasti mun lemppari blogi ja odotan aina innolla uutta postausta! Kaikkea hyvää sulle julia:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Maria,
Ihana kuulla <3 Kiitos hurjasti että kommentoit ja tsemppasit - merkkaa minulle paljon ja antaa kyllä roppakaupalla uutta intoa kirjoittaa lisää :)
Oli kyllä hurjan piristävä kommentti!
Ihanaa kesää sinne :)

M

Hahaa! Sama kuva vilahtanut erään cf miehen tilissä eräässä kanavassa, busted :) ihanata ja onnea teille.

TJ

Moi, mun on ihan pakko tulla sanomaan että tykkään ihan hirveästi sun snapchatista. Blogin kautta mulle on jäänyt tosi etäinen kuva susta, mutta sun snäpit! ÄÄ, niin ihania ja aitoja!

Snapchat on jotenkin siitä ihana, että siinä on väkisinkin aidompi kuin esim. instagrammissa - mihin voi kauankin sumplia ja muokkailla mitä laittaa. Snapchat on tässä ja nyt - ihan eri tavalla hetkessä mukana.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oikeasti? IHANA kuulla, kiitos että tulit kertomaan :) En yhtään nimittäin tiedä mitä mieltä te lukijat olette siitä ja välillä on sellainen olo että aivan varmasti pidätte mua nyt ihan hölmönä :D Haha, mutta ilmeisesti jatkan siis vain samaan malliin :)

mizi

EIVITSI!! Onks AV sun mies! Huh, oletpa onnekas! Onneks on oma mies ni ei tarvii olla kateellinen mut... DAMN!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram