Havahduin kesäkiireiltäni, että en ole muistanut kirjoittaa mitään Prahan jälkeisestä mökkilomastamme.
Havahduin juuri nyt uudestaan, että siitä ei oikeastaan ole mitään kirjoitettavaa.
Perus: hei me saunottiin, uitiin, syötiin, soudettiin ja ah, oli niin mukavaa, on jo aika loppuunkuluneita juttuja ja täälläkin tullut varmasti muutamaan otteeseen hehkutettua.

Sen sijaan pelasimme jalkapalloa! Ihka aidolla kentällä vielä, mikä tekee siitä siis epämökkimäistä ja näin mainittavan arvoisen.
Jokatapauksessa, oli kiva huomata, että olen siinä surkea. Riittääköhän surkea edes kuvaamaan säälittävyyden huipentumaa? Ei, ehkä kuvailisin sitä katastrofaaliseksi ja äärettömän noloksi ihmiseltä joka kehuu olevansa niin hyvä mm. koriksessa (siis jos on hyvä oli joskus kouluaikoina ihan ok jossain lajissa, niin eikö silloin voi olla hyvä aina kaikessa urheilussa?).
Mukavaa, että mä opin itsestäni taas uuden kivan asian- pelkään jalkapalloa, siis sitä palloa!
Kiljuin kuin pistetty sika aina tämän paholaisenpallon tullessa kohti ja jopa minun juostessa sitä kohti.
Kaikenlisäksi hyvä kuntoni petti jo ensimmäisen minuutin kohdalla, jonka jälkeen nurmikenttä näytti hehtaartin kokoiselta kidutusmantereelta.
En halua edes mainita, että pelasin siis vaahtosammuttimen kokoisia serkkujani vastaan.
 

 

Yh, kipeitä muistoja. Voisin salaa ruveta harjoittelemaan lajia (jos pessi lasketaan mukaan?) ja ensikerralla luultavasti lostaa tyttönä joka on maailman paras jalkapalloilija.
Masterplan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitten toinen vähän enemmän mökkiaiheinen aktiviteetti- vesisota.
Ei sekään sujunut ihan niin mukavasti, tälläkertaa Laurin osalta joka juoksi (ja ihan varmasti muistelisin myös kiljuneen) minua ja pelottavaa vesipyssyäni kohtalokkain seurauksin pakoon autooni. Autoon!
Kuka juoksee vesipyssyä pakoon autoon, kun vieressä on mm.leikkimökki, isoja puita, pensaita, talo, varasto jne.
No, herra heittäytyi niinkin taktisesti ajoneuvooni sisään, että onnistui potkaisemaan käsijarrun rikki.
Käsijarrun joka oli oli päällä ja jota ei saanut enää alas.
En ole tästä ollenkaan katkera, mutta ihan vaan mainittakoon että se on edelleen rikki ja olen ihan sujut asian kanssa.

 

 

 

Jouduimme kävelemään kotiin.

 

 

Sateessa.

Kommentit (14)

Hennna

Sulla on vaan niin huipputyyli kirjoittaa! :D saat tekstistä niin eläväisen ja se pitää hyvin mielenkiinnon yllä :D hyvä hyvä :)

Oliviaana

Hei!Mitä ruokapaikkaa suosittelisit helsingissä, jotain hyvää salaattipaikkaa? Olen tulossa lauantaina käymään siellä, ja yritin etsiä sun ruokapostauksista vinkkiä...:)

YANNA

HAhahahaha oot aika sujut sen käsijarrun kanssa. Mut ilman käsijarrua ei oikeestaan voi tehä mitään. Ja siitä kannattaa edelleen muistuttaa lauria mahd usein!

Julia

Anonyymi,Oi, kiitos :)Anonyymi,Kiitos myös tänne, te vasta niitä ihania ootte.Souphie,Juu saahan sen, voi kun vaan jaksais :DAyu,Nojaa :DJMP,Haha, kiitos! :)Anonyymi,Ollaan vaan molemmat niin isopäisiä, että mätsätään hyvin :)Anonyymi,Kiva kuulla :) Loppu on erittäin paikkaansa pitävä :DHenna, JEE! Ihana kuulla bäin hyvää palautetta mun hölmöistä jutuista, kiitän :)Oliviaana,Hmm, tässä muutama paikka keskustan alueella missä itse tykkään syödä salaattini: Ravintola teatteri(Esplanadilla. Salaatti valitaan "pick-and-mix" tyylillä, eli valitset itse täytteet ja kastikkeen jne.), Cafe java(lasipalatsi Mannerheimintie. Melko sama homma kuin teatterissa), Kitch(Yrjönkadulla. Ekologinen ravintola mistä saa tapaksia, burgereita, salaatteja ja pastoja.)Ravintola Tori. (Punavuoressa. Lämmin lohisalaatti tsatsikilla on ainakin hyvä).Ravintola Grill it. (Kamppi Radisson blue royale hotellissa sijaitseva. Hyvä caesar salaatti).Toivottavasti näistä löytyy mieleinen. Onhan noita monia muitakin, mutta tuli ihan totaalinen blackoutti :)Anna,Öö ei mitään hajua. Minulla on todella pienet ja kevyet luut, joten olen aina ollut todella kevyt enkä tykkää laskea sitä kun kuitenkaan ei ole "normaali" :DYanna,Sen saa kätevästi joka lauseeseen edelleen :DRavintola tori(punavuori)

Anonymous

Moi!Ihan muita juttuja kysyisin :)Mä otin ripsipidennykset saarenmaalla Kuresaaressa, aivan mahtavat, niiiin hyvä laatuiset että voi kiesus!! Mutta nyt onkin sitten ongelmana että missä näitä kannattaa huollattaa Espoo-Helsinki akselilla. Kävin Fabulouksessa kasarmitorilla enkä ole tyytyväinen. Jos tiedät jonkun hyvän kohtuuhintaisen paikan niin vink vink.Hyvää kesän jatkoa!!Kristiina

Julia

Kristiina,Ensinnäkin anteeksi, että vastaan näin myöhään- olin onnistunut hukkaamaan kommenttisi jonnekkin :)Itse käyn kauneushoitola salon Fenixissä. Olen kirjoittanut tästä postauksen ja se löytyy täältä:http://oceanchild87.blogspot.com/2011/04/ripsipidennykset.htmlOlen ollut tyytyväinen tähän salon fenixiin joka sijaitsee siis ruoholahdessa (hoitoloita on kyllä muuallakin)mutta, mielestäni ripsien kestävyys riippuu paljolti laittajasta, joten toivottavasti kohdallesi osuu myös joku hyvä ja osaava :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram