No ei kovin hyvin.

Muistattekin varmaan kun kerroin aloittaneeni treenaamaan Kayla Itsenesin ohjelman mukaan? Pientä alkuhäslinkiä lukuun ottamatta homma lähti kuin lähtikin luistamaan, tai pikemminkin hyppelemään ja kyykkäämään oikein kunnolla, mutta 8 viikon ahkeroinnin jälkeen tämä treenikärpänen lensi Etelä-Afrikkaan ja sinnehän ei mitään Kaylan treeniohjelmia otettu mukaan, vaikka se virtuaalisena versiona tässä koneessa olisi ollutkin. Olin lomalla ja lomalla tykkään vain käydä lenkillä, tai koittaa vaikka surffata. Kyykkyhyppelyt on aina kuulunut enemmän kotisalille.

Kotisalilleni päästyäni koitinkin palata kyykkyhyppelyiden pariin, mutta en päässyt enää samaan vauhtiin. Huomasin fuskaavani Kaylan ohjelmassa, vaikka edelleen sitä noudatinkin. Tein liikkeitä ilman aikarajaa, ihan rauhassa ja hissukseen. Kävin salilla harvemmin ja välillä en ollenkaan. Ei ollut fiilistä, en halunnut pakottaa.

Olen niin kausiluontainen fiilistreenaaja. On joogakausia, sulkapallokausia, uintikausia, lenkki - ja salikausia. Ahkeria –ja hiljaisia kausia. En oikein itsekään välillä tiedä missä mennään.

 

Mutta, mites nyt? Nyt kun kevät alkaa tehdä tuloaan, lenkkipolut houkuttelevat enemmän kuin koskaan. (Paitsi tänään). Raikas ilma, kirkas aurinko saattaa pilkahtaa ja ilmassa leijuu kevään tuoksu. Juuri sitä olin kaivannut. Lenkkipolkujani. Ei ihme että sali ja sama treeniohjelma puudutti, en saa pidettyä mielenkiintoa yllä kun tarvitsen vaihtelua.
Kaylan treenejä jatkan edelleen, mutta olen saanut niihin paljon enemmän puhtia käymällä virkistävillä lenkeillä siinä välissä.

 

Treenikärpäsen paluu tuli sopivaan aikaan. MyCosmon bootcamp on lähtenyt taas käyntiin ja ammennan sieltä vain lisää intoa. Koko sivu pullollaan erilaisia treenivinkkejä ja terveellistä ruokavaliota. Tsemppausta ja hyvää fiilistä. Suosittelen kaikille selailemaan näitä juttuja läpi ja saamaan treenienergiaa, asettamaan tavoitteita. Kevät on siihen parasta aikaa.

 

Oma tavoitteeni vielä 5 viikkoa kestävän bootcampin aikana on juosta vähintään kaksi lenkkiä viikossa ja tehdä se Kaylan treeniohjelma tunnollisesti loppuun! 

Pidän teidät ajan tasalla :)

Kommentit (3)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Tunnistan itseni myös kausiluontaiseksi fiilistreenaajaksi. Ihan selkeästi. Jostain syystä tuntui hyvältä lukea se jonkun toisen kirjoittamana. :) En varmaan ollut itse edes tajunnut koko asiaa.

Ace82

Musta on ihanaa, että joku muukin luonnostaan hoikka painiskelee saman ongelman kanssa. En pysty samaistumaan laihduttaviin ihmisiin, mutta pystyn jotenkin samaistumaan tähän "liikun, kun tuntuu siltä". Aina kun yritän jotain muka mullistavaa treeniohjelmaa niin ekaks se menee överiks siten, että lihakset on monta päivää maitohapoilla ja sit ilahdun lopulta eniten siitä, että kerrankin on kunnolla nälkä ja oikeastaan se onkin yksi suurimmista tavoitteista.:) Tavoitteena siis ainainen hieman painoa lisää, lihaksia ja muutenkin. Ja tuota komppaan täysillä, "en oikein itsekään tiedä, missä mennään". Missäs meninkään? Nyt olen huomannut, että vahingossa jaksan juosta koiran kanssa pidempiäkin matkoja eli siis liikuntaa on koko ajan, mutta todella varioivasti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram