Niin siinä taisi käydä, että päätös jäädä viettämään juhannusta kaupunkiin olikin yksi parhaimmista juhannusideoista koskaan.

Ystäväporukkamme sinkut, mökittömät, kiireisimmät ja antimökki-ihmiset kokoontuivat juhannusaattona ystävämme luokse Töölööseen, missä pöytä notkui grilliherkuista, aurinko paistoi terassille ja nauru kaikui varmaan läpi koko aution naapuruston, kun pelasimme lautapelejä, soitimme musiikkia ja tajusimme vasta aamuviideltä, että koko yö oli hiipinyt valoisana täysin huomaamatta ohitsemme.
Vailla hyttysenpuremia, ilman niittykukkaseppeleitä ja asfaltti jalkojemme alla hiippailimme kaikki aamuauringossa omiin sänkyihimme tyytyväisinä ja huolettomina odottamaan seuraavaa päivää.

 


Koska emmehän voineet jättää niin hyvin alkanutta kaupunkilaisjuhannusta vain siihen. Ahneina ja innokkaina juhannuspäivänä (osa saattoi olla hieman väsyneitä, mutta itsehän koin olevani kuin udelleensyntynyt) suuntasimme koko lauantaiksi vesille. Veneellä läpi sumuisen Helsingin saariston, pizzat ja huonolla huumorilla höystetyt keskustelut Liuskaluodon Skifferissä, sekä ne lukuisat naurut, ihanat maisemat ja nämä ihmiset kantoivat taas erittäin leppoisasti läpi juhannuspäivän ja yön.
Kun sunnuntaina jo aamun puolella hyppäsin vihdoin veneestä laiturille ja suuntasin kohti kotia, mietin että tätä juhannusta en kyllä ihan hevillä unohda.Tiedättekö, vaikka viime kesänä jo mietin, että kesä 2014 oli loistava - alan olla jo aika varma, että tästä tulee vieläkin loistavampi.

 


Jumpsuit - Esprit

Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (30)

eiraaseen

koko tekstin pointti meni ohi koska keskityin tohon alussa olevaan järkyttävään sanaan - TÖÖLÖÖSEEN?!?! eikai kukaan oikeasti käytä tollaista muotoa!??

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, itse en osaa taas millään sanoa Töölöön, vaikka se taitaa se kieliopillisesti oikea muoto ollakin?

Espoohon? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Julia Toivola
Haha, itse en osaa taas millään sanoa Töölöön, vaikka se taitaa se kieliopillisesti oikea muoto ollakin?

Miten olisi Espoohon? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, itse en osaa taas millään sanoa Töölöön, vaikka se taitaa se kieliopillisesti oikea muoto ollakin? En tajunnut että se niin paljoa häiritsisi :)

Miten olisi Espoohon? :D

lillamy

Oi miten leppoisalta sun juhannus vaikuttaa! Ei aina ole pakko lähteä mökille, vaikka omat juhannukseni olen lähes aina niin viettänyt. Kaupunkiin jäämisellä on omat hyvät puolensa ilmiselvästi, sen helppouden lisäksi :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luulin aina olevani täysin juhnnusmökki-ihmisiä, mutta hitsit, kyllä sitä on hyvä olla missä tahansa, jos on vain oikeassa porukassa ja oikealla asenteella <3

JohannaL

Sori mutta mäkin kiinnitin tosi paljon huomiota tohon Töölööseen. Sanooko joku oikeasti noin?! :D

d

Muakin häiritsi toi Töölööseen ihan tajuttomasti. Ei näin. Kirjoitat kumminkin työksesi...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mutta kirjoitanhan välillä myös slangia (tai jotain ihan omakeksimiä sanojani), ei se mielestäni oel niin vakavaa täällä blogissa :)
Pahoittelut kuitenkin jos häiritsee kovasti :)

Ansu

Töölööseen on ihan oikein, vaikkakin suurin osa taitaa sanoa Töölöön. Mutta esim. suomenruotsalaiset sanoivat aikoinaan (ja ehkä edelleen?) "Töölöö" ja "Töölööseen". Ei siis ole Julian omia keksintöjä ;)

<3

Hyvä Julia, think positive, who cares ja säilytä oma tyyli, siksihänneblogitonpersoonallisia,kunkirjoittaaomallatyyllillä :)

LL

Voih argh, kai sitä nyt saa persoonallisesti/hauskasti kirjottaa. Vaikkakin omaan silmään hyppäs myös, olen kuullut tota käytettävän. Ei tarvii aina vetää niitä palkokasveja nenään!
Kauniit kuvat ja kaupunkijuhannus ei kuulosta tämän jälkeen niin kauhealta! :)

boksiaddiktio.blogspot.fi

Ai kauhea, miten voit olla tuolla punkkiheinikossa! Hyi, ihan värisyttää kauhusta. :D Kuulostaa ihanalta juhannukselta!

Miia

Ihania kuvia! Itselläkin oli oikein kiva juhannus, mutta silti vähän filis että kun viime kesä oli huonohko ja päätin että tästä kesästä tulee parempi niin tuntuu että huonompaan suuntaan vaan mennään... Tuntuu että kaikki (nämä muutama) parhaat päivät/säät olen töissä ja sit kun itse vapaalla niin kaikki muut töissä ja ääh.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onneksi kesää on vielä jäljellä! Varmasti vielä joku täydellinen (toivottavasti moni) lämmin kesäilta yllättää juuri oikeaan aikaan <3

M.K.

Moi Julia. Sulla on aivan ihana blogi ja harvoja suosittuja blogeja, mitä itse jaksan lukea, koska oot niin jalat maan pinnalla oleva bloggaaja :) Kuitenkin yks asia harmittaa; kun kerroit juhannuksesta ja teillä kuulosti olevan kivoja iltoja, niin ois kiva myös nähdä tekstiin liittyviä kuvia, tai kuvia siitä mitä milloinkin aina teet, kun siitä kerrot :) Ihan vaikka tylsät arkiset kuvatkin käy.Kiitos kuitenkin ihanasta blogista! Saat aina tuotua hyvän mielen, kun postauksiasi lueskelee :):

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, kiitos paljon. Arvostan <3

Ehdottomasti pitäisi petrata enemmän tilanteeseen liittyvillä kuvilla. Varsinkin illanriento kuvilla - olen ihan samaa mieltä! Ne on vain niitä harvoja hetkiä kun kamera oikeasti unohtuu (jopa kännykänkamera), ja joskus se on jopa ihan hyvä niin :)

Mutta koitan muistaa napsia enemmän kuvia hetkestä ja laittaa niitä tänne :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram