Yksi ilta minun alkoi tehdä älyttömästi mieli borchkeittoa. Sellaista aitoa kunnon borchkeittoa, vaikka en ehkä edes tiedä miltä se maistuu. Olen viimeksi lusikoinut tuota punajuurikeittoa suuhuni muistaakseni koulun ruokalassa ja siitä on kauan. En koskaan saanut sitä, mutta onneksi eilen sain pekonia (toinen asia mitä en kovinkaan usein syö, mutta mitä yllättäen alkoi tehdä mieli). Pekoni/kananmuna ja rumanvärinen smoothie –aamiainen vappurientojen jälkeen, voi kyllä. Tervetuloa.

Tiedättekö, minulla on pakkomielle juuri täydellisen rapeasta pekonista, mutta vieläkin suurempi pakkomielle miten kananmunani häränsilmä paistetaan. Siihen ei nimittäin saa jäädä yhtään limaista kohtaa. Varovasti aina poistan keltuaisenkin päältä sen ”kalvon” ja sitä ei ole vielä kukaan muu onnistunut tekemään oikein! (Kukaan muu ei ole varmaan nähnyt tarvetta edes yrittää).

Pekoni/kananmuna aamiaiset muuten sopii poikaystävällekin hyvin – tietää ainakin, että minä paistan ne ja hänen ei tarvitse tehdä mitään. 
 

 

Oudoista himoista kolmanteen. Tulin juuri kaupasta, minne menin ostamaan mangoa, mutta mangoa ei ollut joten ostin maksamakkaran.

Olen kyllä tavallaan tottunut tähän, nimittäin kautta aikojen on yllättäen tullut himo maistaa tai kokeilla jotain mitä en ole koskaan syönyt tai vuosiin maistanut, mutta mangosta maksamakkaraan on jo aika pitkä matka. Ja luonnollisesti minähän en koskaan edes syö maksamakkaraa (paitsi joskus hotelliaamiaisilla) ja nyt sellainen pötkö on ihan vieraana tuolla jääkaapissani.
Mango olisi kyllä ollut niin paljon parempi vaihtoehto. 

Tuleeko teille välillä outoja ruokahimotuksia?

 

EDIT: Olipas sitten fiksua painaa "älä salli kommentteja" -nappulaa ja huomata se vasta monen päivän jälkeen :D

Kommentit (6)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tajusin juuri, että en ole muutamaan vuoteen syönyt vaikka minähän pidän mämmistä! Asia pitää korjata :)

Mrs T

Hmm, en tiedä kehtaanko tunnustaa, mutta tunnustan kuitenkin. Maksalaatikko, rusinoilla, erään elintarvikeyrityksen äitien tekemänä. Niin ja ehdottomasti voissa paistinpannulla lämmitettynä. Ja siis noin kerran vuodessa. Ei yhtään hullua :)

Mari-Ann

Kunnon borchkeiton valmistaminen on aivan järkyttävän työlästä. Joka kerta kun valmistan sitä, mietin, että tämä on sitten viimeinen kerta. Mutta siitä huolimatta, nyt tekee kyllä mieli borchkeittoa ja ehkä vielä vispipuuroakin.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä, olin jo aikeissa silloin tehdä sitä itse, mutta mietin mikä sotku siitä vain tulisi :D hahah, vispipuuro on myös yksi mitä usein tekee jostain syystä mieli!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram