Sain vähän aikaa sitten sellaisen meilin, että en tiennyt miten päin olla. Olin niin hämmentynyt, että olin vain hiljaa. Mitä siis juuri oikeasti luin?
Tuomaristo oli valinnut Zalandon Nordic Blogger Awardsien muotiblogien suomi-finalistin, enkä löytänyt voittajan nimeä mistään, kunnes tajusin, että siinä ei lukenut kenenkään nimeä. Siinä luki ”sinä olet tuomariston valinta”

Sinä -kohta oli mennyt minulta luonnollisesti aivan ohi. En rehellisesti olisi osannut mitenkään kuvitella olevani se joka lähetettäisiin Kööpenhaminaan lokakuun 29. päivä järjestettävään finaaliin kilpailemaan Pohjoismaiden parhaiden muotiblogien titteleistä.

Minä?

 

Puhuin aikaisemmin siitä millainen rohkaiseva potku oli olla edes ehdolla, mutta nyt tämä on jo verrattavissa johonkin ilotulitusroiskeeseen, enkä ihan oikeasti tiedä pitäisikö sitä tuijottaa haavi auki vai hyppiä iloisena mukana.

Ehkä jälkimmäistä, nimittäin mitäs ihmettä! Tämä on minulle iso juttu ja kuinka mahtavaa Kööpenhaminaan Zalando Awardseihin on lähteä!

 


Koko loppukuu on varmasti yhtä hymyä ja siitä paljon halauksia teille lukijat – ilman teitä tämä ei olisi edes mahdollista ♡ ja Zalandolle, sekä tuomaristolle isot kiitokset mielettömästä ja yllättävästä kunniasta.

 

 

 Neule - H&M Studio aw15
Takki - Lindex
Hame - H&M
Kengät - Adidas (täältä*)
Hattu - TopShop (vastaava täältä*)


Kuvat: Mona Salminen

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit (19)

Miia

Superisti onnea! Minäkin kävin sua äänestämässä, tiesin heti että sua äänestän. :)

svi

Olet ansainnut ehdokkuuden! Viimeaikoina blogistasi on löytynyt toinen toistaan upeampia asuja ja kuvia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram