Turkish Airlinesin koneessa saa edelleen homemade lemonade juomaa, eivätkä aterimet ole muovia. Näytöltä tulee elokuva joka kertoo kirjailijasta.

Ruoka ei tosin ole hyvää, olisi pitänyt valita lihan sijasta kanaa. Miksi aina kahdesta vaihtoehdosta tuntuu että se oma valinta on väärä, vai onko molemmat valinnat vain huonoja?

 

Missä mieleni on? En pysty keskittymään kirjailija –elokuvaan. Ajatukset ovat olleet liian pitkään jossain vuoristoradassa.

Ystäväni kuvaili muutama päivä sitten tilannetta niin, että lautaseni oli vain liian täynnä ja se piti tyhjentää. Kun mietin tarkemmin, niin siltä se juuri tuntui. Että lautanen on pitkästä aikaa pesussa - ehkä jopa ensimmäistä kertaa.
Tiskikoneessa, minkä pesuohjelma on vielä kestänyt nyt melkein kaksi viikkoa. Se lautanen piti sitten puhdistaa varmaan oikein kunnolla. Ihan kaikista elämän tahroista mitä ei koskaan aiemmin viitsinyt putsata.

 

Missä Olen nyt?

Etelä-Afrikassa. Eipä ainakaan minulle tullut yllätyksenä että juoksen heti tänne parhaan ystäväni luokse, kun vähän tuntuu siltä että nyt on pakko lähteä. Ja onneksi voi lähteä! Olen varmaan hokenut tätä jo sata kertaa, mutta olen niin hemmetin onnekas kun tämä kaikki on edes mahdollista.

 


Tuntuuhan tämä niin turhalta inistä tässä ja lennellä toiselle puolelle maapalloa etsimään jotain mielenrauhaa, kun toisilla on varmasti se koko tiskiallas täynnä niitä likaisia astioita ja enemmänkin, mutta en osaa paremminkaan tätä reissua selittää.

Enkä oikein usko, että te mitään muita selityksiä ansaitsekaan kuin niitä rehellisiä :)

Kommentit (32)

Linda

Ei täällä selityksiä tarvita :) Elät kuitenkin sellaisessa elämänvaiheessa, että itsensä ajatteleminen on yksi tärkeimmistä prioriteeteista :) Pidä ihana irtiotto siellä ihanissa maisemissa!

Laura

Sä oot vaan parhain bloggaaja ketä on olemassa! <3 lähetän virtuaalisen tsemppi ja voimahalin täältä! :)

Vierailija

Hei Julia. En ole aikaisemmin kommentoinut blogiisi, mutta nyt oli pakko. Olen itsekin ollut samassa tilanteessa; on ollut pakko lähtea. Kaksikin kertaa. Ja toiselle puolelle maapalloa. Tiedän, että vain yksi tai kaksi ihmistä ymmärsivät ja muut ihmettelivät. Mutta en ole kokenut tarvetta selitellä. Eikä sinunkaan tarvitse. Joskus on paikko mennä, jotta elämä voi jatkua. xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kun kommentoit nyt <3

Ja ihanaa että sinäkin lähdit! Turhahan sitä on selitellä, harva kun pystyy elämään sitä tunnetta mitä itse elää :) Onneksi täällä on kuitenkin niin ymmärtäväisiä ihmisiä ja onneksi myös kaikki läheiseni tukevat minua ihan täysillä <3

Hipsu

Mitä mitä mitä!! Turkish Airlinesin safkat on aina ihan törkeen maukkaita!! Tekee mieli valita THY aina kun lentää, ihan vaan sen ruoan takia!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ehkä minulla ei ollut vain ruokahalua :) Muistan edellisiltä Turkish Airlinesin lennoilta että ruoka oli kyllä tosi hyvää!

Sanna

Ei todellakaan tarvitse selitellä, ei ihmisten tilanteita voi verrata keskeneen ja sitä paitsi kyllähän meillä kaikilla on ylä- ja alamäkemme. Minusta on hienoa, että päätit lähteä, sillä on aina paljon parempi kuin tekee jotain, mikä toivottavasti voi tilannetta auttaa. Kauheinta on, jos ei tee mitään, vaikka ongelmat/surut/murheet kalvavat mieltä. Nauti olostasi mahtavissa maisemissa ja hyvässä seurassa :)

Katie

Aika, viini ja ystävä voivat tehdä ihmeitä!:) Turhaan miettimään mitä muut ajattelee. Useimmiten me tiedetään itse mikä on meille parasta lääkettä nimeltään elämä. Tsemiä!

m

Luulenpa että sitten kun lautanen on puhdas ja tyhjä, pääset täyttämään sitä jutuilla jotka on niin siistejä ettei niistä ehkä vielä osaa edes haaveillakaan. Tsemppiä Julia <3 Oot niin huikea tyyppi että elämä tuo sulle varmasti vielä paljon hyvää ja onnea, ja myös sitä mielenrauhaa :)

mariahenrika

Vaikka toisilla olisikin koko tiskiallas täynnä niitä likaisia astioita, ei se tarkoita, etteivät sun murheet olisi yhtä arvokkaita. Ei murheita tai huolia voi vertailla, ei niille ole mittaria :) Ihanaa, että sinun oli mahdollista lähteä ystäväsi luoks. Toivottavasti mieli on edes piirun verran seesteisempi, kun palaat kotiin. Elä tänään vain tätä päivää, äläkä koitakaan miettiä enempää eteenpäin, se helpottaa kummasti. Nauti ystäväsi seurasta, jaksamisia <3

Henni

Ihanaa että sulla on mahollisuus lähteä sinne ystävän luokse. Se varmasti piristää mieltä. Kaikkea hyvää <3

Alli

Aivan ihanasti kuvailtu (:. Mutta pitkät pesuohjelmat kannattaa, sillä lopputulos on yleensä kaunis. Ja halkeamatkin on korvattavissa kunhan antaa aikaa.
Voimia Julia! Ja kiitos ihanasta blogista.

N

Mä olen kans pitkään lukenut sun blogia, kuitenkaan koskaan kommentoinut.. Tätä kirjotusta lukiessa mut kuitenkin valtasi kyyneltulva, koska mä voin samaistua siihen mitä tällähetkellä käyt läpi. Mä olen tehnyt saman kun olin samanlaisessa tilanteessa, lähdin pois. Lähdin pois 1,5 vuodeksi ja sinä aikana löysin uuden onnen elämääni. Hirmuisesti tsemppiä Julia! Niinkuin täällä joku jo mainitsi, aika, ystävät ja viini auttaa :)
Oot ihan huippu!

mminimalisticss

"Silloin kun tuntuu siltä että pitää lähteä, pitää lähteä. Tuut sitten takaisin kun tuntuu hyvältä, tai jos elämä vie vielä eteenpäin niin menet mukana." Äitini kannustavat sanat kun pari vuotta sitten jätin työt ja elämän tänne Suomeen ja suuntasin unelmani perässä Aasiaan.

Vierailija

Mä juoksen aina joka tilanteessa Amerikkaan mun auppariperheen luokse, joten tiedän sen tunteen kun on tarpeeksi kaukana kotoa :) Se on ihana tunne! Nauti siis <3

R

Mun on jo kauan pitänyt kommentoida, nyt on vihdoin pakko!
Erosin itsekin vähän aikaa sitten ja voin samaistua niiiin hyvin (vaikka kaikki erot ja parisuhteet niin erilaisia ovatkin). Synttärimmekin näköjään osuivat samalle viikonlopulle :)
Pakko vaan sanoa, että hitsi olet onnekas kun sulla on noin upea paikka minne "paeta" ja mahdollisuus siihen! Ja tiedän että tiedät sen itsekin :) itsellä ollut koko tämän ajan kaiken myllerryksen keskellä älyttömän vahva tunne siitä että pitäisi päästä jonnekin pois, edes hetkeksi, ja mieluiten heti... Valitettavasti rahatilanne eikä aika suo mahdollisuutta lähteä esim ulkomaille. Pääsykokeetkin painavat päälle. Joten samaan aikaan olen kieltämättä sun reissusta vähän kateellinen mutta myös älyttömän onnellinen sun puolesta, nauti ja tsemppiä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvää myöhäistä syntymäpäivää sinne :)

Olen kyllä mielettömän onnekkaassa tilanteessa kun voin lähteä. Mietin silloin kun vielä olin kotona, että mitä jos minulla olis työ tai koulu enkä voisi mennä, kuinka paljon voimia se vaatii jäädä. Hatunnosto siis sinne ja isot tsempit myös. Toivottavasti pääset matkallesi kuitenkin vielä ja mahdollisimman pian. <3

Ama

Mietin aina sua sinä rohkeana Tomb Raider tyttönä jota jossain naamiaisessa esititkin. :) Ihailtavaa että teet niinkun sydän sanoo. “Life is like a book. Some chapters sad, some happy, and some exciting. But if you never turn the page. You will never know what the next chapter holds.”

Tsemppiä!

Ps. Onko paluulippua Suomeen ollenkaan? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram