Kuulun ehdottomasti myös siihen ’kiertelen ikuisuuksia kaupassa’ –kerhoon, eikä asiaa tosiaan auta se, että kotimme lähikauppa on aika iso ja kattava valikoimaltaan. Minut tuntevat tietääkin, että kun suustani kuulee lauseen ”käyn vain nopeasti kaupassa, ruoka on valmis tunnin päästä”  voi se ihan yhtä hyvin tarkoittaa, että syö nyt jotain, sillä sinulle ehtii tulla jo nälkä uudestaan, ennen kun olen edes tullut kaupasta.

Eilisilta oli taas loistosuoritus siinä miten lähden nopeasti ostamaan pientä iltapalaa, mutta jumituin jo hedelmä –ja vihannesosastolle miettien, miten joka kerta sinne voi tulla kaikkia uusia juttuja? Viimeksi siellä oli miniananaksia ja i love you kaiverrettuja omenoita ja nyt löysin nakin kokoisia banaaneja, miniavokadoja, päärynämeloneja, ananasguavan ja pienen sydämenmuotoisen vadelmarasiankin. Kaikki siinä kymmenen metrin sisällä. Vähän kauempana Cocovi hylly oli kasvanut kaksinkertaiseksi ja pistin merkille, että viereisen hyllyn karppisokerit olivat saaneet kaverikseen kaikkia uusia vähähiilihydraattisia nuudeleita ja ties mitä. Niitä on jostain syystä kiva tutkailla.

Juuri kun olin astumassa leipävyöhykkeelle havahduin  kuulutukseen, että kello on yhdeksän ja kauppa on suljettu.

Siis kello on mitä?
Olinko ollut pää liian kauan minibanaanitertussa tajutakseni, että koko kauppa oli kokonaan tyhjentynyt ja että olin ainut käytävillä haahuileva asiakas? Kassaneiti katsoi minua siihen malliin, että tule tänne vaan ihan rohkeasti. Et voi jäädä sinnekään. Minä puolestaan katsoin kaukaisuuteen ja mietin kehtaisinko vielä pinkaista kokonaan kaupan toiseen päähän hakemaan juustot, jogurtit ja leikkeleet?
En kehdannut.

Kotona katsoin kauppakassini. Siinä yli tunnissa keräämääni saalis oli: minttua, cr2 paristo, proteiinijuoma, pokkari, mango ja hammastahna.
Ei ehkä ihan ne iltapala-ainekset mitä olisin tarvinnut.

 

Takki - Samuji
Paita & Hame - Gt
Kengät - Dolce & Gabbana
Hanskat - Zara 

Kommentit (18)

ii

itse olen ihan samanlainen ku on kyseessä hyvä ruokakauppa missä tutkailemiseen voi käyttää huimasti aikaa :) mutta sitten taas poikkeuksetta muissa kaupoissa esim. vaatekauppa tai pahempi ikea, vihaan että joudun aina odottelemaan muita kun ne ei malta lopettaa kiertelyä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, minä olisin ennen voinut viettää Ikeassakin varmaan vuosia, mutta yllätyksekseni viimeksi siellä ollessa halusin vain nopeasti pois! Ehkä pitää mennä kokeilemaan uudestaan hiljaisempana aikana. (Tai sitten ei, koska mitä nopeammin pois, sitä enemmän säästyy varmasti rahaakin).

hanna

hahah ihana :) tuo hame on tosi ihana, ja paidan väri ihanan keväinen ja kevyen näköinen . Oot tosi kaunis

Mari / http://maribeibe.blogsp...

Nyt teen jotain mitä en ole tehnyt vuosiin intternetissä! Nimittäin haluan vain kommentoida, että onpas ihana asu! :)

audrey

Ulkomaiset ruokakaupat on pahimpia! :D Vietin huomaamatta Espanjassa jättimäisessä ruokakaupassa 2,5 tuntia, ja vielä jäi monta hyllyä koluamatta - oho...

Smm

AAAAAA, ehkä hirveintä on kun käy kaverin kanssa kaupassa joka tutkailee joka ikisen tavaran hitaasti ja harkiten ja sitte kassalla toteaa " tässäkö nää mun ostokset on, ei paljon mitään". Ja mulla nousee jo savu korvista kun oon keränny ostokset puoli tuntia sitten :D

Ja asiasta kukkaruukkuun..ootko kokeillu mitään muita Victoria secretin body mistejä kuin sheere lovea? Niitä on niin paljo eikä saa mistään suomesta niin täytyy tilata :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onhan niitä tullut kokeiltua kyllä :) Tällä hetkellä eniten käytössä on mm. Mango temptation, secret charm ja midnight exotics.

Tiia / lostlovedtiia.blogspot.com

Arvaa vaan näinkö unta nyt noista I love you -omenoista! Näköjään oli niin mieleenpainuva juttu, että jäi oikein alitajuntaan :)

Aino

Sulla on kyl niin tajuttoman ihana kirjoitustyyli, hihittelen täällä aina sun juttuja, haha. :D
Kuinka paljon muuten noi Zarasta ostetut nahkahanskat maksoi? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

ihanaa, se on hyvä. Kiitos! :):)

Ne taisivat olla jotain 40e luokkaa, mutta aika "vanhat" jo, eli ihan alkutalvesta ostetut, en tiedä onko niitä liikkeissä enää.

Tanja R. / turningpageblog.blo...

Näitä sun tekstejä on niin mahtava lukea! Kirjotat just sillä tyylillä, että nauran aina vedet silmissä :D "...pää minibanaanitertussa..."

Anniina

Munki on pakko tulla hehkuttamaan sun kirjoitustyyliä! Siis kirjoitit sitte jopa tällaisesta arkisesta kauppareissusta niin mä oon ihan messissä hekottelemassa näille sun jutuille! Ihan mahtavaa!! Oot kyllä huippu, koska sulla on vielä kaiken kukkuraksi inspiroiva tyyli ja ihania kuvia :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hei ihana kuulla! Ja kiitos kun tulit kertomaan :) Arvostan paljon. Tällainen palaute saa aina mut niin iloiseksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram