Yritin koota teille kasaan kuvia kuukauden "päivän asuista".
Jep, kuin karnevaalin kirjoa olisi käynyt taas läpi – asuja oli neljä. Neljä?!  


Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin mitä minä edes tein kesäkuussa... Nautin juhannuksesta.
Siinä päällimmäiset muistoni.
Onneksi voin luntata loput täältä, mutta tajusin nyt, että vaikka olen erittäin iloisena kirmannut läpi menneen kuukauden, niin haluan varhaisdementoituneella päälläni muistaa tulevan paremmin, ja jo ennalta varoitan teitä jos heinäkuu tulee olemaan ”oi ihana voikukka ja miten vihreä se nurmikko olikaan ja miten mahtava parsapiirakka, muurahainen, halko ja pino kiviä!” –tyyppinen.
Heinäkuu on hyvä kuukausi. Se pitää huomata.

P.s Vautsi, kesäkuussa oli jopa hieman väriä.

Kommentit (13)

saaaru

Julia, nyt täytyy kyllä sanoo että laatu korvas määrän. Joka ikinen noista oli niin hyvällä maulla yhdistetty ja yksinkertaisesti kaunis, että nää taitaa kyllä olla mun kaikkien aikojen lemppariasut sun blogissa!

sirpa

Kesä menee aina ihan liian nopeasti. :( Toivottavasti joskus saisin duunin, missä olisi mahdollista työskennellä etänä. Voisin mielelläni asua pimeimmän osan talvea jossain etelässä. :)

Mily

Jeeep, sama täällä, kesäkuu vain hävisi.. kaikkea tein, mutten muista mitä! :D No mutta jatka samaan malliin, odotan innolla sun heinäkuun seikkailuja!

Kate

Kauniit hoikat jalat :) näköjään muitakin sun pitkistä jaloista kateellisia liikenteessä :D

tk

:D En kestä näitä anonyymikommentteja.. Tuleekohan anonyymille tosi hyvä olo, kun pääsee haukkumaan toisen jalkoja. Huh huh.

Hienoja asuyhdistelmiä, tykkään noista farkuista, jotka eka kuvassa.

Susanna

Täälläkin kesäkuu vain katosi jonnekin! Onneksi on sentään tosiaan vielä heinäkuu, ja 10 muutakin kuukautta vuodessa! ;D haha. Mutta samaa piti sanoa, mitä joku muukin jo tuolla ylempänä, että laatu korvasi määrän tässä kuussa asujesi suhteen! :) Ihania asuja! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram