Pahoittelut pienestä blogitauosta. Ajattelin antaa kamerankin lomailla ja lähdin juhannuksen viettoon täysin ilman minkäänlaista kameravarustusta. Tietokonekin sai olla rauhassa, vaikka mukana olikin ja jopa Instagramin puolella oli hiljaista.

Mutta, nyt on lomat löhöilty ja aika käydä taas käsiksi arkeen. Meidän juhannus sujui melko rauhallisesti ystävän mökillä ja aikalailla sisätiloissa löhöillen, hyvästä ruuasta nauttien ja ahkerasti saunoen. Kävin jopa useasti uimassakin (jos pulahtamista nyt moiseksi voi kutsua) ja kiinnostuin yllättäen jalkapallonkin katsomisesta.

 

Ensi viikolla luvassa vielä kunnon Bodrum –postauksia, piti tähän väliin tulla vain kertomaan pikaiset kuulumiset ja laittaa pari aurinkoisempaa kuvaa Bodrumin rennosta venepäiväasusta. Ei tunnu yhtään mukavalta, jos täällä on liian hiljaista :)

  

 

Toivottavasti teillä oli mukava juhannus säästä huolimatta :)

 

 

Hattu - Gt
Toppi - BikBok
Shortsit - Lindex
Laukku - LV
Korut - Zara & sekalaisia Balilta 


Kuvat: Kira Kosonen / Blond Rivets

Kommentit (3)

Anni

Upeita kuvia jälleen! tulee hurja matkakuume näitä kuvia katsellessa!:) Kumpa voitaisiin pian täällä suomessakin nauttia lämpimistä ilmoista, alkaa jo riittämään toi synkkä ja kolea ilma.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram