Nyt mennään kauas. Niin pitkälle siihen aikaan, kun minä olin vielä blondi.
Olin perheemme ainut vaaleatukkainen. Isäni, äitini ja isosikoni  (myöhemmin myös pikkusiskoni) kaikki omistivat tumman pitkän tukan. Minä puolestani sain odottaa monta vuotta ennen kuin tukkani edes kasvoi ja kun se kasvoi, kasvoi se kiharana vaaleana haituvana.


Balilaisen tanssin oppilas. Olin muistaakseni siinä aika surkea.
Ayu(Balichild) minä ja isosiskoni. Huomatkaa toki muodin edelläkävijät. Siskoni mansikkapuku- haute couture!
Isä.
Isosikoni piti tuota lippistä varmasti ylästeelle asti.
Minä ja ystäväni. Väristäni päätellen voisi kuvitella, että harjoitin itsestäänruskettavien käyttöä jo ihan lapsena.

Vietimme (kuvista päätellen) lapsuudessani paljon aikaa Balilla. Tuolloin ei kujilla vaaleat enkelikaharat olleet jokapäiväinen näky, mutta jokapäivä minä sain siitä kyllä kuulla, tai pikemminkin tuntea.
Kaikki aina halusivat koskettaa hassua valkoista tukkaani ja minä- joka olisin voinut kääntää tilanteen edukseni ja loistaa valokeilassa, itkin kauhuissani, että mitä nämä ihmiset haluavat kokoajan höösätä minun ja tukkani ympärillä.

No, vuosien varrella tukkani tummui, niinkuin oli odotettavissa ja ei ollut enää niin orpo olo tummapäisten perheenjäsenteni keskellä.

Harmi, että minulla ei ollut enenpää kuvia näyttää lapsuudestani.
Lapsuuteni oli mielestäni loistava ja täynnä ihania muistoja. Kuvia on toki jäljellä, mutta ne ovat vintillä albumissaan laatikon pohjalla suuren roinakasan takana.
Joskus vielä kaivan ne sieltä esiin ja skannaan koneelleni. Ehkä tekin näette ne joskus.
Varoitan: näytin teininä ihan pojalta.

Kommentit (13)

Mimmu

Ihania kuvia! Tuossa ensimmäisessä kuvassa näytät kyllä ihan itseltäsi :) Täälläkin on yksi jolla oli pienenä valkoinen tukka (vaikka muilla perheenjäsenillä tumma) ja ulkoimailla kyllä riitti pään taputtelijoita :D Isäsi muuten näyttää tuossa kuvassa todella tummalta, saako udella että onko hän ihan täysin suomalainen? Niin kovin harvinaista suomalaisilla luonnostaan musta tukka..

Anonymous

Miten suloinen pellavapää olit! :) Ihania kuvia ja oli varmasti mukavaa saada viettää lapsuuttaan noin eksoottisessa maassa.

Anonymous

Nyt huomaa, mistä olet eksoottisuutesi perinyt :) Kiva kun laitoit lapsuuskuvia. On aina mielenkiintoista nähdä, miltä ihmiset ovat näyttäneet pieneinä. Innolla odotan vielä niitä teinikuvia!

Cheririe

hahaha, voi miten ihania lapsuuskuvia!!! Jaksaispa joskus itsekkin skannailla niitä koneelle :)

Anonymous

olitteko siis siellä balilla aina lomalla vai ootko asunu siellä :)? missä tapasit kaverisi Ayun?

Julia

Mimmu,Niin muuten näytänkin :D Isäni on ihan täysin suomalainen :) Tiedä sitten mistä ne tummat piirteet ovat peräisin.Anonyymi,:) Oli kyllä ehdottomasti mukavaa.Anonyymi,haha, minustakin on aina mielenkiintoista nähdä ihmisten lapsuuskuvia. Jotkut saattavat olla aivan samannäköisiä vieläkin, tai sitten heitä ei tunnistaisi kirveelläkään.Cheririe,Se on kyllä niitä juttuja, mitkä aina vaan jää ja jää :D Minunkin on pitänyt käydä kaivamassa ne vintiltä ties kuinka moneen kertaan.Anonyymi,En oikein tiedä :D Olimme siellä paljon ja pitkiä aikoja, mutta en oikein tiedä tarkkaa syytä miksi. (kuulostaapa oudolta).Anonyymi,Olen ihan täysin suomalainen :)

champagne

Suloisia kuvia:) Ja sinusta on tullut kyllä todella kaunis nuori nainen! (Olen välillä käynyt täällä blogissasi jo pidemmän aikaa jättämättä mitään merkkiä)

Julia

champagne,Kiitos paljon :) ja kiva kun jätit "merkkejä" vihdoin :DKatariina,Yritän kovasti päästä sinne vintille :)

Oona

Ihania kuvia, laitto oikein hymyilyttään :) Huomaa mistä oot sun upeet paksut hiukses periny, kunnon tukkajumala :D

BaliChild

Mäkään en kyllä tiedä miten meidän vanhemmat tuntee toisensa, mutta lapsuudenmuistoja balilta (ja öö ruotsinlaivalta?) on monia! pakko myöntää, että mäkin odotan innolla niitä sun varhaisteinikuvia! :D

Julia

Oona,Kiva :) Totta! Jostain syystä en itse edes tullut tajunneeksi, kunnes vasta nyt :D hahah, kiitos oivalluksesta.BaliChild,Mä en muista ruotsinlaivaa ollenkaan (okei, ehkä yhen kerran?) mutta mulla onkin erikoisen huonomuistinen pääkoppa! Balilta muistan vaikka mitä! Oonan lemmikkitorakat päällimmäisnä :DMä voi kuvitella miten sä odotat niitä kuvia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram