Eilen oli suloinen päivä. Nukuin liian pitkillä yöunilla itselleni pöhnäisen olon, mutta karistin sen aamulenkillä melko kätevästi. Piti juosta (lue, hölkätä/kävellä) nopea 3km lenkki, mutta aurinkoisessa ilmassa hujahti kuusi kilometriä kepeästi. Ja todella tarkoitan että kepeästi, kuka nyt tykkää juosta veren maku suussa. Minä kävelen kun siltä tuntuu ja saatan jopa istahtaa alaskin.
Saatan myös jäädä juttelemaan turisteille, jotka raahaavat matkalaukkujaan mukulakivillä kohti umpikujaa. Silittämään ohikulkevan koiraa, tai tanssimaan kukkien keskelle kevättanssia. Okei huijasin tuon vikan, mutta kuulostan juuri niin ällöttävän positiiviselta, että ei varmaan olisi kevättanssit kaukana.


Lenkin jälkeen lähdin viemään mummia ja isääni ukin haudalle. Istutimme sinne sinisiä orvokkeja.
Automatkalla söin suklaapatukkaa ja se oli kukkien istutuksen aikana sulanut ihan vanukkaaksi.
Se on kesän merkki se kun karkit sulaa autoon.


Illalla katsottiin jääkiekkoa ja käytiin ulkonakin. Tänäänpä ympyrä siis sulkeutuu jälleen siihen pöhnäiseen oloon, mutta lenkin sijasta löhöän kyllä sohvalla ja katson leffoja maratonina - vaikka ulkona on kyllä ihanan lämmin ilta ja minun tekisi mieli sushia.
- Miksi suomessa on niin vaikea saada sushia kotiinkuljetuksena? Miksi ylipäätänsä juuri mitään muuta kuin kebabia, pizzaa, tai Denniksen ruokia ei saa kotiinkuljetuksena? Miksi ne mistä saa jotain muutakin menevät kiinni jo lounasajan jälkeen? Miksi Gastronauttikin lopetti ruokien kuljetuksen? Miksi edes kiinalaista ei saa juuri mistään kotiinkuljetuksena? Miksi?

Kuvat Instagram: @juliatoivola

Piristyin maailman eniten eilen kun sain postissa paketin, missä oli Julia ja Lauri kokispullot vierekkäin ♥

Kommentit (40)

Nina

Saisipa kiinalaista kotiinkuljetettuna niinkuin kaikkialla muualla maailmassa! Tai ei ehkä sittenkään, loppuisi varmaan ruuanlaitto sitten ihan kokonaan, kun lempiruuat saisi kätevästi jonkun muun valmistamana...

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voipi olla, mutta kyllä ehdottomasti kiinalaista pitäisi saada kotiinkuljetuksella ja mieluiten kellon ympäri :)

Ansku

Olen löytänyt blogisi vasta, ja olen ihan koukussa! Sulla on hyvä asenne! Kivaa kevättä/kesää! :D

tuli vaan tässä mieleen...

muistutat ulkonäöltäsi hirveesti näyttelijä Olivia Wildea (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nuo toimittavat tietääkseni vain sinne Eiran alueelle (tai ainakin toimitusalue on todella pieneksi rajattu) :(

Senja

tänään mietittiin tota samaa: miksei esim. naapurin intialainen ravintola voi kuljettaa sitä ruokaan suoraan kotiin! mieluusti maksaisin ihan reilustikin vaivanpalkaksi, joskus on vaan semmonen olo, ettei mitenkään jaksa lähteä sitä ruokaa hakemaan saati sitten ravintolaan sitä syömään. olisi oiva markkinarako muillakin kuin pizzerioilla sitä ruokaa kotiinkuljettaa kyllä!

no, nälkä kasvoi lopulta liian suureksi ja mihinkän muualle sitä soitettiin kun sinne dennikseen. onneksi se pizzalista on suht pitkä, eikä heti pääse kyllästymään.. :p

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mä en itseasiassa ole vielä koskaan tilannut Denniksestä mitään (vaikka monesti on ollut aikomus). Usein mietin niitä niiden uuniperunoita, mutta päädyn lopulta tekemään itse.
Ensi kerralla olen rohkeampi ja laiskempi ja tilaan sieltä :D

R

Aika hauska mutta koskettava kuva isästäsi haudalla! :)
Olen niiiiin samaa mieltä noista ruokakuljetuksista! Joskus olisi ihana vaan soittaa yksi puhelu ja kohta ruoat jo olisivat ovella, siis todellakin jotain muuta kuin perus kebabpitzzat.. Täällä lahdessa on yksi kiinalainen josta voi tilata kotiin mutta siihen se jääkin..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Thaimaassa me tilattiin Mäkkäristä suoraan hotellihuoneeseen BicMac aterioita :D Miksei suomessa voi tehdä niin?

Marika

Kuulostaa ihan minun lenkkeilyltä. En voisi kuvitellakaan meneväni rääkkilenkille, vaan minusta on kiva juosta välillä, kävellä välillä, haistella kukkia ja juuri sateen raikastamaa ilmaa, pysähtyä jututtamaan koirien omistajia ja seuraamaan lasten leikkiä puistossa. Saapahan samalla mieli lenkkeiltyä eikä vain keho. :)

S

Chinamanistä voi tilata kiinalaista/thaimaalaista kotiin!! ja törkeen hyvää on! parasta mitä koskaan olen syönyt :) helsingistä vantaalle asti jopa. mutta kuljetusalueet on muuttunu suuren kysynnän vuoks. vielä kuukaus sitten sai kunnolla melkeen minnepäin tahansa. sivulta pääset näkemään postinumeron mukaan asutko kuljetusalueella. http://www.chinaman.fi/shop/
toivottavasti yhtään autto :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Totta, onneksi Helsingissä on monta hyvää sushiravintolaa. Saa nauttia niistä, vaikka ei kotiin tuotaisikaan.
Toivottavasti tekin saatte sinne pian oman :)

Nelli

Voisitko tehdä postausta vaikka esimerkiksi suvustasi? Siis ei mitenkään yksityiskohtaisesti, mutta vaikka miten isovanhempasi tapasivat ja minkälainen suhde sinulla on yleensäkin sukulaisiisi, hyvin läheinen vai etäinen jne. (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihan mielenkiintoinen idea, mutta en tosin niin paljoa pidä tuoda perheasioita blogin puolella esille.
Voin kuitenkin toki vastata, että tulen hyvin toimeen kaikkien sukulaisteni kanssa ja ollaan läheisiä :)

Essi

Hei ihan samaa oon miettiny monet kerrat tuosta kotiinkuljetuksesta! Tällä hetkellä asun tosin kotiinkuljetuksen luvatussa kaupungissa, Shanghaissa. Täällä Sherpa's (sama idea kuin Gastronautilla) toimittaa ihan mitä vaan ihan minne vaan. Aivan mahtava keksintö! Ja monilla ravintoloilla on tämän lisäksi omakin kotiinkuljetus. Täällä sitä käytetäänkin todella paljon. On se vaan kätevää laiskoina iltoina (lue: krapulassa).

Suski

Oon vissiin vähän herkkistuulella, mutta meinasin alkaa itkee, kun näin ton viimesen kuvan :D heh kiva kuva.

Sarr

Meille saa tilattua hyvää kiinalaista ihan läheltä, mutta sitten kun mäkkäri alkaa kotikuljettamasn ruokaa niin tää tyttö on myyty! ;D

A

Töölöläisellä kiinalaisella nimeltään Szechuan on ainakin kotiinkuljetus - lähialueelle ilmainen, muualle maksullinen. Ruoan hyvyydestä en osaa sanoa, mutta sentään joku löytyy, joka kuljettaa ovelle asti :) http://www.szechuan.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011