Eilen oli kaikin puolin kummallinen päivä. Viiletin sen läpi niskanutturassa ja punatuilla huulilla – mikä tuntui jo itsessään sekin kummalliselta. En ole edelleenkään huulipunatyttöjä ja vastaavaa keskijakauksen niskanutturaa ei varmasti ole tässä päässä ennen nähty. Väitän että minut valtasi aamulla joku sisäinen espanjatar mikä meikkasi minusta tämännäköisen. Punainen kukka vain puuttui korvan takaa! Ehkä se tiesi, että tulisin viemään Laurin illalla espanjalaiseen ravintolaan ja yritti sopeuttaa minua teemaan.


Ehkä se yrittää sopeuttaa minua vieläkin johonkin teemaan, nimittäin olen juuri lähdössä kampaajalle ja tekee kauheasti mieli värjätä tukka ihan tummaksi!
(Vaikka se näyttääkin näissä kuvissa jo ihan tummalta. Ota nyt selvää tästä kameleonttipäästä).

 

 

 

 

 

Takki - Zara
Paita - Gant Rugger
Housut - BikBok
Laukku - Alexander Wang
Kengät - Zara

Kommentit (10)

Kira

IHANA JULIA! Love it <3 Kävittekö testaa Mercatin? Mennään pe sinne syömään :P

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Takki on itse asiassa hieman vaaleanpunainen, mutta valo oli vähä hassu kuvissa, joten se näyttää ihan valkoiselta kun taas hiukseni miltei mustilta! :D

siiri

Hyvältä näyttää! Ja ihana tuo Zaran takki <3 Sellaista kysyisin, että miten tuon Wangin laukun kantokahvat ovat kestäneet käyttöä? Kiva ja simppelin näköinen veska, mutta näyttää vähän siltä, että kahvat napsahtaisivat vaativassa käytössä rikki :D ..bongasin muutaman värin alennuksesta, niin siksi kiinnostaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kantokahvat ovat kestäneet todella hyvin tähän asti (ja laukkuni kun vielä kantaa läppäriä, kameraa ym todella painavaa tavaraa miltei päivittäin). En ole löytänyt vielä mitäään moitittavaa ainakaan :) Veikkaan että tällainen laadukas shopperi on tehty kestämään kyllä käyttöä ja painoa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram