Cape Town – Kapkaupunki. En ole oikein koskaan pitänyt tästä käännöksestä. Kapkaupunki. Se kuulostaa niin hassulta.

Tämä suomennos aiheuttaa paljon hupia myös täälläkin. Ryanin työkaveri ei ainakaan tunnu saavan tästä sanasta tarpeekseen. ”Kapkakunkii, Kapkapkunkii, Kapakapinkii” se hokee koko ajan ja nauraa.


Minäkin nauran. Täällä nauraa aina. Oli aiheena suomen kieli tai mikä tahansa muu. Rakastan olla ihmisten ympäröimänä joilla on hauska ja kummallinen huumorintaju ja niitä ihmisiä täällä riittää.


Näissä vetimissä hyppelin viikonloppuna Taste Of Cape Town ruoka –ja viinifestivaaleilla. Oli niin hauska päivä! Syötiin mielestäni tosin ihan liian vähän ja juotiin liikaa, mikä tietysti johti siihen, että saatiin idea jatkaa iltaa hieman isommalla porukalla täällä Ryanin ja Saaran luona. Yöhön asti terassilla höpöteltiin, kuunneltiin musiikkia ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. 
Melko täydellinen ja rento viikonloppu siis takana ja nyt katse innokkaana kohti uutta viikkoa!

 


  Kimono H&M Coachella // Toppi Zara // Shortsit Tommy hilfiger // Kengät Cotton On // Reppu Urban Outfitters // Aurinkolasit LeSpecs

                                                                                            Kuvat: Saara Ilona

Kommentit (20)

Lotte

Olet kyllä aivan ihana! :) Varmasti mieli lepää ja murheet unohtuu noissa maisemissa! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuukauden :) Rakastan suomen kesää ja uutta asuntoani, joten palaan kyllä ihan mielelläni onneksi sinne sitten kuukauden jälkeen :)

sanni

Haha toi otsikko :D tiedän että sulla on lukihäiriö, mutta silti vähän hymähdin kirjoitusvirheelle hyväntahtoisesti :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No kerrankin kirjoitin kirjoitusvirheen tahallisesti ja tarkoituksella :) En usko että edes voisin kirjoittaa Kapkaupunkia väärin kun olen sen niiiiin monesti näpytellyt :D

Noora

Huhhhuuuuuh oot kuuma!! en vaa pysty sanoo muuta :D oot oikeesti mun girl crush. en kestä :D toi sun kroppa ja kaikki! ps ihana toi kimono! oon niin katkera etten kerenny saamaan sitä ku oli netistä loppu heti:(

Elli

..oho painoin lähetä ennen kuin ehdin kirjoittaa loppuun. Tarkotus oli kirjottaa, että asu sopii sulle ihan täydellisesti. Nautihan siellä Kapkakungista, ihanaa päästä lukemaan postauksia sieltä ja katselemaan upeita kuvia:-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että Kapkaupunki postaukset vielä kiinnostaa, vaikka niitä on ollut jo satoja varmaan :D
Ja kiitos <3

anna

Olet niin ihana <3 blogisi on ihanan persoonallinen ja inhimillisyyden välittyminen on ihailtavaa ja rohkeaa-arvostan! Tähän pystyy samaistumaan kun ei kirjoiteta hattaralasien läpi. Nauti Kapakaupunkista ;)

Sara

Pidä mahdollisimman rentouttava ja hauska matka :) Piti vielä se sanoa että tuo kimono on ihana, omistan itsekin sen :D tänään päätin ostaa maximekon samalla printillä. Kapkaupunki vaikuttaa olevan se sun matkakohde ja mikäs siinä kun ihana paras ystävä on siellä kanssa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, minä pidän :) Ja tämä on tosiaan lempikaupunkini tällä hetkellä (lempi-ihmiseni kun tosiaan asuu täällä :D).

Ja ah, tuo kimono on ihana! Kuulin, että se loppui nopeasti kaupoista joten hyvä saalis!

lillamy

Kapkaupunki tosiaan kuulostaa hassulta, ellei jopa tyhmältä. Niin kuin monet muutkin suomennokset :D

Ihanaa lomanjatkoa sulle <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, ihana :D Olen taas aina pitänyt napaani jotenkin ihan hassuna (kai ne kaikki ovat vähän hassuja):) Mutta kiva kuulla, että se ei ehkä olekaan sieltä oudoimmasta päästä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram