Jet Lag ystäväni. Vasta toisen kerran kunnolla kylässä, koska yleensähän aikaerorasitukset eivät niin tätä päätä vaivaa. Pahimmillaan ne ovat kuitenkin aina tuolta lännestä päin kotiin palatessa ja nyt varsinkin tämä sisäinen käkikelloni on aivan sekaisin, kiekuu ja kukkuu ihan miten sattuu.Ensimmäisen päivän nukahtelin narkolepsian lailla. Tavallaan se oli jopa hauska tunne. En ole koskaan ollut kummoinen nukahtelija ja nukahtamisvaikeuksista kärsivälle se, että laittaa silmät kiinni ja vaipuu heti syvään unimaailmaan on aika jännä tunne.

Mutta siihen se ”hauskuus” sitten loppuikin. Toisena yönä heräsin klo 03 pirteämpänä kuin koskaan. Teki mieli pinkaista heti lenkille, olin jopa ihan tosissani asian suhteen, mutta se kauhea tuulenpuuska, mikä kalisteli parvekkeemme laseja toisiaan vasten kuin missäkin ikkunoiden lyömäsoitinorkesterissa konsanaan, sai minut lopulta tylsästi vain käpertymään sohvalle, käymään läpi kymmeniä lukemattomia sähköposteja ja maksamaan laskuja.

Toisena yönä pistin vielä paremmaksi, heräsin puoli yhdeltä yöllä. Rise and shine! Ja taas täysin valmiina kaikkeen! Ei auttanut vaikka kuinka yritin laskea lampaita ja maanitella itseäni takaisin uneen, lopulta oli vain pakko nousta. Teki mieli taas juosta, tai siivota. Hyviä ideoita, mutta mitäköhän Lauri tykkäisi jos heräisi yöllä pikku kolisteluun ja imurointiin? Ja lopulta kuinka paljon nauttisinkaan pinkoessani tuolla kylmässä lenkillä yksikseni keskellä yötä? Vaikka ei edes tuulisi.

 

Lopulta päädyin taas sohvalle, tällä kertaa katsomaan Masterchefiä maratonina ja kirjoittamaan teille tätä postausta, ja tässä olen edelleen.
Huomenta.

 

 

Takki - Zara 
Housut - Gt
Huivi - Acne
Laukku - Alexander Wang
Kengät - Nike Air Max Thea

Kuvat: Kira Kosonen @ Blond Rivets

Kommentit (6)

Heidi

Vitsi miten ihana asu :). Tässä on kaikki kohdallaan, kaikki palaset sopii niin hyvin yhteen.. Mutta erityisesti pidän takin ja housujen yhdistelmästä. Tuo takki on aivan ihana, milloin olet ostanut sen? Oon aina ollu sitä mieltä et sulla on tosi makeita takkeja ja olen saanutkin niistä paljon ideoita. Terveisin takkihamstraaja

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei ihana kuulla! Ihana kommentti, kiitos tästä :)
Takki on ostettu muistaakseni elokuun lopulla ja vielä jonkin aikaa sitten sellaisen kyllä Zarassa näin (tai ainakin vastaavia pitäisi vielä olla):)

Kate

Oot vaan nIIIn kaunis <3 :)
ja mikä takki nyyyh haluun tommosen kans :D upea ihana valkoinen takki sulla on maailman KAUNEIMMAT taki t :)

Katie

Tsemiä! Joka kerta kun palaan Suomesta Australiaan niin jetlag kestää viikosta kahteen...:/ aivan kamala tunne! Joka yö hereillä pirteänä viimeistään kolmelta. Töissä olen kuin kävelevä zombie....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat