En ollut perus päiväkävelyllä korkkareissa, tämä on ihan silkkaa lavastusta.
Olimme oikeasti menossa elokuviin. Sitä ennen Lauri halusi jäädä hetkeksi lapinlahden puistoon tuijottelemaan maisemia metsään.

Go green.
Vihreä toppi - Michael Jackson olkaimilla!

Mistä minä otin kuvausession hyödyn. Valitettavasti kuvista tuli todella hämäriä ja yrittäessäni niitä kirkastaa jälkikäteen, tuli niistä myös huonolaatuisia. No ei tässä mestariteoksia menetettykkään.

Kävimme katsomassa elokuvan World Invasion: Battle Los Angeles.
Melkein kaksi tuntia pelkkän räjähteitä, toimintaa, savua niin paljon, että et edes nää koko elokuvaa ja tietysti niitä avaruusolioita - mitkä näyttivät tälläkertaa jättimäisiltä peltimuurahaisilta.
Pidän "ufot tuhoaa maailman"-elokuvista, mutta tämä oli tylsä.

Aikaisemmin kävimme myös katsomassa elokuvan rajaton (limitless) mikä oli onneksi aika hyvä!
Elokuvassa Bradley Cooperin näyttelemä Eddie Morra saa vanhalta tutultaa jotain aivojen suorituskykyä parantavaa ainetta ja pistää koko elämänsä uuteen järjestykseen, nyt kun lääkkeen avulla pystyy mm. puhumaan mitä tahansa kieltä, muistamaan kaiken, kirjoittamaan kirjan päivässä ja laskemaan ihmeellisiä matemaattisia kaavoja. Hänestä tulee rikas ja nokkela, mutta sitten tulee sivuvaikutukset ja ongelmat jne. Aika ennalta arvattava, mutta loppu oli silti yllättävän hyvä.

Noniin siinä oli taas taidonnäyte minusta elokuvakriitikkona. Pahoitteluni!
 

                                                           
                                           
 

Kommentit (11)

Anonymous

Mulla on tollaiset samanlaiset kengät niin kuin sulla, mutta ne on ostettu citymarketista... Makso kylläkin 49,95 mutta hyvin ovat kestäneet!

Satu

Ihana asu :)Mulla sama fiilis siitä Battle Los Angelesista: katottiin veljen kanssa himassa se ja nukahdin kolme kertaa sen aikana. Ja aina kun nukahdin niin ammuttiin ja kun heräsin niin joko jossain räjähteli tai joku ampui. Ihan älyttömän tylsä :D

Oc

Sivi,Kiitos:):)Anonyymi,Hyvä, mä alan jo luottamaan näihin!Satu,Hahah, jep olin aika samoilla linjoilla!Victoria,:) Ne on aikamoiset :D

Anonymous

Oot niin nätti !!mutta niin laiha :o naamasta varsinki ! ja silikonitissit näyttää musta tosi epäaidoilta :--)

Oc

Anonyymi,Samaa mieltä, naamaa kaipaisi pyöreyttä. On se harmi kun ei itse saa päättää minne se rasva kertyy. Jakaisin mielelläni käsille ja jaloillekkin myös vähän :D Mitä rintoihin tulee, olen itse todella tyytyväinen ja minusta ne ovat itseasiassa luonnollisemman näköiset kuin entiset rintani :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat