Eilen talsittiin koko päivä messuilla jalat kipeiksi. Siellä oli paljon ja kaikkea - enemmän kuin viimekerralla muistelisin. Milloinkohan olin siellä viimeksi? Joka tapauksessa jos olisin jaksanut keskittyä olisin luultavasti tehnyt vaikka mitä löytöä, mutta jotenkin siinä hulinassa ajautui vain haahuilemaan päättömästi ympärinsä ja ostamaan ainoastaan ravintolisän happo-emästasapainolle?

(olen kuullut hehkutusta tästä ihmejauheesta paljon muualtakin kuin innokkaalta messumyyjältä joten paketti messuhintaan lähti aika nopeasti kotiin ja nyt odottelen sitten ihmeitä).

[caption id="attachment_5649" align="aligncenter" width="680"]

Fashion lounge, skumppa, pikkuleipiä ja Specsavers[/caption]

[caption id="attachment_5650" align="aligncenter" width="680"]

Bloggareiden vaatekaapit[/caption]

[caption id="attachment_5654" align="aligncenter" width="680"]

sähäkin silmälasimalli-kilpailu ja ph-balance. Messujen terveyspuoli oli kiva.[/caption]

Haahuilun lomassa juotiin skumpat fashion loungessa ja katsottiin puolet silmälasimallikilpailusta. Kun lähdettiin oltiin jo ihan poikki, mutta nälkä voitti ja päädyttiin Shanghai cowboyssiin syömään kevyt illallinen. Kevyt illallinen muuttui meille pakosta juotettujen tequila pohjaisten (inhoan tequilaa) drinkkien takia hieman pitkäksi ja siinähän meillä olikin jo Leiskun kanssa pikkuruisessa nurkkapöydässämme keskenämme levottomat bileet näiden muutaman hassun ja muka niin harmittoman juoman takia pystyssä. Naurettiin pitkä hetki vedet silmissä (enimmäkseen sille, etten osaa lausua nimeä Channing) ja kun jutut alkoi olla jo tätäkin tyhmempiä, päätettiin ettei kiitos enempää ja nokka kohti kotia. Kun pääsin sänkyyn nukahdin heti.

Kommentit (27)

Saaramaria

Mua harmittaa ihan hirveesti kun en päässyt käymään messuilla ollenkaan tänä vuonna..:( Mut näyttää siltä että oli paljon mielenkiintosia juttuja tänä vuonna:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, mä olen aina ollut taas sitä mieltä, että silmälasit ja tämä pää ei ole luotu yhteen mitenkään :D

Lola

Olikos tuolla miten lämmin? Huomenna ku oon menossa nii aattelin, että tuleeko neulepuserossa hirmunen hiki..?:D

LM

Heips! Ajattelin ilmoittaa, että aloitin blogini tänään, ja listasin sinut totuudenmukaisesti seuraamieni blogien listalle. Alla olisi osoitetta blogiini, mikäli haluat käydä vilkaisemassa :) Ei siis ole kyseessä mikään lifestyle-blogi vaan sisältää ns syvällisempiä pohdintoja, ajatuksia herättävien elokuvien esittelyä jne... Rakentava kritiikki on tervetullutta, vaikka blogi onkin vasta lapsenkengissään.

Terv. lukijasi

http://thoughtsofmermaid.blogspot.fi/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei. Kävin katsomassa ja pidän kirjoituksistasi. Todella hienoa tekstiä ja onnittelut blogin aloittamisesta :)
Tämä on vain oma mielipiteeni, mutta tykkään isoista kuvista. Eli jos jotain kritiikkiä pitäisi antaa, niin säätäisin blogin pohjan leveyksiä ja laittaisin kuvat isommiksi :)

LM

Juup, itse suunnittelin samaa mutta blogger jumitti niin pahasti ettei säätö onnistunut eilen :D Eli pientä hienosäätöä vielä menossa, ulkoasukin muuttuu varmaan kuukauden sisällä kokonaan, mutta kiitos kommentistasi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana takki! Harmi, että valkoinen väri ei vain mitenkään sovi tällaiselle sottapytylle :D
Toivottavasti takki löytää kuitenkin uuden omistajansa pian :)

mm

itse oon käyttänyt muutaman kuukauden ajan pascoe-jauhetta. älä säikähdä, ensimmäiset viikot se maistuu melkoisen pahalta (tai ainakin omaan suuhuni maistui). kyllä se siitä alkaa upota :D

Heini

Voi että olisin niin halunnu päästä tonne:( Mistä muuten olis paras ja halvin ostaa/tilata aidot uggit? Oon niitä sulla paljon nähnyt joten ajattelin että kysyn sulta kun en ite oikeen tiedä ja oon ajatellu nyt, että vois sellaset hankkia, kun oon niitä niin pitkään halunnut. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hitsi messuillahan oli itseasiassa uggea tarjouksessa 179e. sieltä olisit saanut kätevästi :(
Omani olen tilannut Spartoosta sekä Footwayltä. Footwaysä pidän enemmän, mutta hinnat taitavat nyt olla ainakin hieman kalliimmat. Muista paikoista en oikein osaa sanoa kun ei ole kokemusta :(

mira

Meikä oli kanssa tuolla perjantaina. aika samanlaiset kuin viime vuonnakin :) viime vuonna ostin kans tuota happo emästasapaino jauhetta... muutaman viikon jaksain käyttää ja sit kyllästyin, ei mun mielestä mitää hyötyä.. :/ ja karseen makusta...

mihin aikaan olit tuol specsaversin kojun kohdalla? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, se on kyllä pahaa, mutta yritän nyt tsempata ettei menisi ihan hukkaan. Ei siitä haittaakaan voi olla :)

Olin siellä n. klo 16 aikoihin.

mira

jep :) tuskin siitä ainakaa haittaa on! :>
Okei! oltiin sit lähes samaan aikaan, ehkä oon just lähteny siitä pois siihe aikaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram