Nauran kuulemma kuin merihevonen. Ilmeisesti siis ilman ääntä ja epämääräisesti heiluen.
En ole koskaan omistanut sellaista helisevää ihanaa mukaansatempaavaa söpöä naurua. Joko nauran höhöttäen, lievästi hiljaa hirnuen tai äänettömästi suu auki hytkyen.

Jos Lauri naurattaa minua liikaa, saatan ruveta itkemään. Tämän onnistuu tekemään siis vain Lauri. Enkä tarkoita nyt sellaista vedet silmissä naurua, vaan naurua mikä muuttuu itkuksi, mutta silti nauran. Se on hyvin häiriintyneen näköistä ja mielestäni äärimmäisen huvittavaa, mikä taas johtaa siihen että kohtaus ei lopu ikinä koska alan nauramaan aina uudestaan itselleni.


Viimeksi eilen ikuisuusprojektini vaatekaapin siivous ja kirppiskamojen lajittelun parissa sain taas nauraa kohtaukseni vallassa vaatekasojen keskellä kuin piehtaroiva possu. Se homma jäi sitten ihan kesken, mutta pakko saada nuo vanhat vaatteet tuolta järjestykseen vielä ennen Singaporen matkaa ja mieluiten kirppikselle ennen joulua. Tämä tulisi olemaan kolmas ja viimeinen kirppiskäyntini, minkä jälkeen olen saanut käyttämättä jääneet tavarat ja vaatteet pois ja ehkä niiden myymisen ansiosta jotain uuttakin pienessä nano koossa olalleni roikkumaan tilalle.Nyt juoksemaan asioille. Tämä tulee olemaan kiireinen viikko.

 


Takki – HM
Paita – Zara
Housut – GT
Kengät – Bianco
Laukku - Celine

 

Kommentit (34)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt olen vienyt vain blogikirppiksille (ja silloin kerran myynyt täällä). Joskus kauan sitten kävin valtterin kirppiksellä ja kesäisin hietsussa.

Vierailija

Merihevonenhan on ihan söötti. Mä kuulemmaa nauran ku Hessu Hopo... että vissiin viehkeästi ja naisellisesti. ;)

Vierailija

Toi laukku! Aivan upea! Itelläni on kans metsästyksen alla pieni arkilaukku. Tällä hetkellä mielessä pyörinyt vain 3.1 Philip Limin Mini Pashli, mutta nyt se sai kyllä tuosta celinestä kovan kilpailijan! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tykkään myös hirveästi siitä Philip Limin ministä! En itse ollut edes ajatellut hankkivani Celineä, mutta tämä hyppäsi eteeni juuri oikealla hetkellä ja se oli menoa sitten :)

Oona

Onko sulla jotain hyvii kirppari suosituksia, miesä saisi hyvin vaatteita myytyä? Jäähalli ois super mutta se on täynnä..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Parhaiten on tavarat menneet blogikirppiksillä, joten en valitettavasti osaa suositella mitään hyvää nyt kun kesäkin on ohi ja kaikki kesäkirppikset pois suljettu vaihtoehto. Muutaman kerran olen vienyt Akselin itsepalvelukirppikselle ja ihan hyvin on tavaraa mennyt, mutta siitäkin jo muutama vuosi niin en osaa sanoa miten nykyään toimii.

S

Oi ihana Celine! <3 Paljonko tuolla ihanuudella on hintaa? T. Pienen arkilaukun tarvitseva :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aika paljon oli ja reippaasti yli sen mitä olin ajatellut maksavani kun tällaista pikkulaukkua etsin, mutta noh onneksi olin säästänyt ahkerasti :)
1500e

Vierailija

Uuuh, ihana Céline! Toi väriyhdistelmä on muuten aika fiksu; käy monenlaiseen asuun kun laukusta löytyy montaa eri väriä. Tosi söpö mini-Céline! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo siis tuo väriyhdistelmä oli iso syy ostopäätökseeni. Ensin ajattelin että kokomusta laukku, mutta sitten tämä hyppäsikin eteeni :)

Maija

Heippa! Kiitos ihanasta blogista! Muistelen, että olisit kärsinyt jossain vaiheessa hankalista iho-ongelmista? Olisitko voinut kirjoittaa aiheesta postausta? Käsitellä vähän kaikkea siihen liittyvää, ja miten itse olet saanut ihon hoidettua kuntoon.. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, olet oikeassa iho-ongelmia löytyy ja hoito vieläkin vähän kesken :( Olen nyt syönyt kaksi antibioottikuuria(auttaa aina n.vuodeksi) ja miettimässä nyt roaccuttania, mutta vielä arkailen. En ole kirjoittanut asiasta, koska ei ole oikein päässyt mihinkään lopputulokseen vaan etsiskelen vielä vaihtoehtoja.

Katy

Täältä kannatusta iho-postaukselle! Mutta mitä, sinullahan näyttää ainakin kuvien perusteella olevan täydellinen, tasainen ja hehkuva iho?! Ei kai siihen roacuttania tarvita? :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt se onkin hyvässä kunnossa :) Silloin kun se ei ole, sitä ei huomaa kun käännän kasvoni poispäin kamerasta tai hiukset on edessä ym :D
Arpia on kyllä vielä jäljellä ja ei niitä enää lisää kiitos.

Suski

Seurasin silloin aktiivisesti siun blogia kun olit vielä indiedayssissä, mutta nyt onnekseni eksyin myös tänne lukemaan! Siulla on ihan mielettömän hyvä tyyli kirjottaa ja ilmaista itseäsi, nauran täällä näille ilmaisuille joita käytät :D Hyvää työtä, jatka samaan malliin! :)

Laura

Sulla on kyllä ihana tapaa kirjoittaa asioita! :D Näistä tulee aina hyvälle tuulelle. Ja kiitos ihanasta blogista =)

naurunappula

hih, sama naurukaava täälläkin! Kun naurattaa oikein kunnolla niin se on äänetöntä ja yleensä se saa minut myös itkunpartaalle, naurattaa niin kovasti että itkettää :) olen onnistunut myös vaihtamaan joskua naurutyyliäni. Nyt se on kaiketi sopiva kun ihmisiin tarttuu nauru, kun nauran ja eräs ystäväni naurattaa minua vain kuullakseni nauruni :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat