Aamu alkoi tänään vähän erikoisemmassa Biothermin pr-tilaisuudessa Yrjönkadun uimahallilla. Olin nukkunut yöni jälleen harvinaisen huonosti – ei auttanut nukahtamiseen taaskaan delfiinin laulut tai lämmin maito. Unimatti on mennyt ihan muille maille eikä ole vähään aikaan meikäläistä moikannut, mutta onneksi uimahallilla tarjoiltiin maukasta aamiaista ja puitteet olivat sen verran uniikit, että ihan virkein silmin tuijottelin kosteusvoiteita ja kiinnostunein korvin kuuntelin uusista Biothermin Aquasource tuotteista. 

 


Vesi näytti houkuttelevalta tyynessä altaassa. Mitä nyt muutaman kerran ehkä meinasin järkkärini kanssa lentää sinne ns. Yli laidan, kun kapeilla altaan reunoilla väisteltiin toisiamme, mutta jälleen kyllä heräsi sisäinen uimarini kysymään, että miksi en harrasta aamu-uinteja? Jos vain pakottaisi itsensä ylös aikaisin ja hyppäisi altaaseen. Ei voisi päivä sen jälkeen kovinkaan kankeasti alkaa?

Kommentit (6)

Roosa

Toivottavasti tykkäsit tuotteista ja teet niistä postauksen, itse vanhana kosmetiikkamyyjänä rakastan Biothermiä ja koska en enää tuotteiden parissa työskentele, olisi ihana kuulla uutuuksista tätä kautta ja löytää uudet lempparituotteet! :)

E

Hei, mistä tuo sun nätti paita on peräisin ja onko vanha vai vieläkö voisi löytyä jostakin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram