Meinasin käyttää tekosyytä, että ostin itselleni ystävänpäivälahjan, mutta se nyt olisi jo surkeuden huippu, joten ihan totuudenmukaisesti kerrottakoon, että tuhlasin 38,7,euroa koska halusin kaksi mekkoa. Yhden mekon- kahdessa eri värissä.

Monien muidenkin lailla olen kuolannut näitä simppeleitä vaatekappaleita, mutta koot ovat aina loppuneet ennenkuin ehdin klikata edes Nellyn sivuja auki, joten tänään kun niitä oli tullut lisää, aika ripein klikkauksin päätyivät nämä kaksi ensimmäistä ostoskoriini.
 

 

 

Nyt tuijottelen noita kenkiä ja teen loistavia päässälaskuja paljonko miinus kymmenen prosenttia on mistäkin kengästä.
Aivan liian vähän.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18048674)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

Kommentit (21)

Anonymous

nuo ovat aivan ihania itselläni on sinisenä ja kuolaan myös samoja värejä mitä itse olet klikkaillut toivottavasti koko olisi vielä jäljellä :) ja hyvä hinta laatu suhde!

Anonymous

Olen pitkään katsonut samaa mekkoa! en ole vielä uskaltanut ostaa koska on aika lyhyt:)

Krista

Itse tuli tilattua juuri nuo samat mekot mitkä sinä, ja oon kyllä tyytyväinen! Kiva materiaali ja malli, ja istuvat hyvin päällä. :) Nyt harkitsen, että tilaisin tuota samaista mekkoa vielä muutamassa muussakin värissä.. :D

Julia

haha :D ehkä sinne sitten voi laittaa shortsit alle (teen aina niin, kun on liian lyhyt helma. Tulee paljon rennompi olo).

Julia

Jes, kiva kuulla että on hyvä ostos :) Tekisi itsekkin mieli tilata muita värejä vielä :D

Reetta

Ihania karkinvärisiä nuo kengät!!Ihastelin tuota mekkoa mutta totesin että mun vartalotyypille se on ihan nounou.

Anonymous

höh, jokohan mekot on loppu kun en löytänyt mistään vaikka etsin?:( mulle tuo mekko olis hyvä kun on lyhyempää mallia, oon niin lyhyt ja normaalisti mekot on polveen tai polven alapuolelle.

Anonymous

Heippa! Tämä ei liity tähän tekstiin, mutta utelisin että kuka tatuoi Black&Yellow:ssa upean sulka-tatuointisi? Kuva on niin taidokas että kiinnostaisi kuka noin hyvää jälkeä tekee :)

Anonymous

Hei hiuskysymystä :) olen jo pitkään pohtinut, että onko sinulla hiustenpidennykset vai ovatko hiuksesi muuten vain noin ihanan pitkät ja tuuheat?

Julia

Oma tukka on :) Mutta usko pois, ei läheskään niin hyväkuntoinen kun miltä näyttää.

Julia

Niin on. Jotenkin ihanan yksinkertainen, mistä sitten saa muokkaamalla asun arkeen kun juhlaankin :)

Anonymous

Mekko on kyllä ihana, itseltä on löytynyt jo vuoden päivät sama tumman liilana, mahtaakohan sitä väriä enää edes löytyä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram