Olen löytänyt uuden suosikki meikkivoidekaksikon.
Olen aina ollut melko tarkka meikkivoiteistani ja nopea myös päivittämään tuotteitani koska ihoni ei ole sieltä helpoimmasta päästä ja vaadin meikkivoiteelta aikalailla kaikkea. Pitkäkestoisuutta, peittävyyttä, silti luonnollisuutta, ja näitähän niin monet juuri lupailevatkin, mutta usein tässä naamassa ne lupaukset valuvat päivän mittaan kuin märkä maali, tai jämähtävät läiskiksi kuiviin kohtiin.


Ensimmäisen uuden suosikkini löysin jonkin aikaa sitten lentokentän tax-freestä, kun etsin matkalleni mukaan tummempaa meikkivoidetta. Dior Forever. Yllätyin heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Meikkivoide levittäytyi helposti, peitti paljon, mutta näytti lopulta raikkaalta ja mikä parasta – kesti oikeasti ikuisuuksia. Ihan niin kuin nimikin jo lupailee.


Toisen löysin kun ihastelin Kiran kasvoja eräs päivä. En yleensä edes huomaa tällaisia asioita, mutta seistessämme hississä katsoin meitä peilistä, ja siinä missä oma naamani oli vähän mitä oli, niin seisoi tämä toinen siinä vieressä ihan silkkikasvoisena.

Lumene Blur osasi Kira kertoa. Nimensä mukaan se antaa kasvoille miltei blurraus efektin ja tietenkin minä juoksin Stockalle heti sen ostamaan.

 

Lumenen meikkivoide on tuohon Dioriin nähden ”täyteläisempää” eikä sovellu minulle niin hyvin silloin kun kasvoni ovat todella kuivat, mutta hyvin kosteutettuina oi kyllä!

Eräs ilta olin levittänyt tätä oikein ajan kanssa tarkasti Beauty Blenderin avulla ja kuulin heti kahdelta ystäviltäni saman kommentin mitä itse olin hississä Kiralle sanonut. Ihoni kuulemma näytti silkkiseltä! Haha, ja sitä minä en tosiaankaan kuule kovinkaan usein.

 

Näitä kahta siis käytän nykyään. Erikseen ja joskus jopa yhdessä! Voisinkin seuraavaksi kertoa teille miten olen näiden avulla saanut tehtyä yhden pitkäkestoisimmista meikkipohjistani - hieman vahingossa - mutta kikka mikä on jäänyt käyttöön aina silloin kun on tiedossa pitkä ilta :)

Kommentit (20)

rrosa

Heippa! Ei nyt liity tähän postaukseen ja muutenkin vähän viiveellä nyt kysyn, mutta teit ennen joulua postauksen lahjavinkeistä poikaystävälle ja jäi se musta treenikassi siitä yli 120e kollaasista mieleen :) Silloin oli jo kaikki lahjat hankittu mutta kohta olisi poikaystävällä jo synttärit tulossa ja se kassi olisi kyllä ihan sen tyylinen! Jotenka mistähän sellaisen saisi siis hankittua?
Täytyy myös samalla kehua tätä blogia, niin ihania kuvia ja inspiroivia juttuja :) Tulee aina hyvälle mielelle kun lukee!

Nike-treenikassi

Ihan vain vinkkinä, niken sivuilla pystyt itse luomaan treenilaukun! Eli pystyt kaikki värit valitsemaan ja halutessa lisätä nimen ym. laukun "ylhäälle" ja "takasivulle"! :) annoin poikaystävälleni tämän lahjan jouluna ja oli todella mieluinen! :) toki toimituksessa kestää se ~4vk kunnes saapuu oven taakse..:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, valitettavasti en tiedä kyseisen kassin alkuperää (käytin vain jotain kuvaa, jotta lahjaidea olisi selkeämpi).
Mutta tuo Niken itse luotu treenikassi kuulostaa kyllä ihan huipulta! :)

Minna

Tuon Lumenen meikkivoiteen jälki on kyllä mitä ihanin kuulas silkkisyys kasvoilla! Harmi vain, että ainakaan omalla rasvoittuvalla ihollani sen taiat eivät kovin kauan kestä, vaan iho alkaa kiiltää todella nopeasti, jos vertaa esimerkiksi Lumenea ennen käyttämääni Chanelin Mat Lumièreen. Varoituksen sana siis kaikille minunlaisilleni öljynaamoille :D

Lauraa

Kiitos! Olin jo juoksemassa ostamaan Lumenea mut Minna kiva kun mainitsit tästä, koska täällä on toinen öljynaama. Pysyttelen siis samaisessa Chanelin voiteessa.. :)

hanna

Käytätkö ollenkaan arkimeikissä puuteria vai vaan pelkkää meikkivoidetta? Itselläni on välillä vaikeuksia päättää, meikkivoide saattaa joskus jäädä vähän turhan kiiltäväksi mutta puuteri tekee naamastani äkkiä kuivan ja tunkkaisen näköisen.

Eevaliina

Olipa hassua kuulla, että sulla on vaikea iho! Mikäköhän omani sitten on... :D Mielestäni sun iho näyttää niin hyvälle ja puhtaalle että huhhuh! :) Kiitos kivoista vinkeistä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on ollut akne, minkä sain onneksi lääkkeillä lopulta kuriin, mutta nyt se on tosiaan vielä vähän rasvainen, mutta silti pintakuiva. Ei sitä kuvissa oikein huomaa :)

Anna

Heippa Julia! Täälläkin eräs Diorin Forever -meikkivoiteen nimeen vannovista. Käytin pitkään sävyä 010, mutta löydettyäni värin 020 huomaan sen olleen hieman liian kalvakka iholleni. Enää ei ole tarvetta kokeilla muita meikkivoiteita. Paitsi ehkä tuota Lumenen Blurria, sait ainakin mut vakuutettua :) http://www.arcticvanilla.com/

Anomuumi

Toi Blur ei toimi omalla iholla LAINKAAN, vaan on itse asiassa yksi huonoimmista ikinä kokeilemistani meikkivoiteista. :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi höh :/ Blur tosiaan sopii ehkä parhaiten normaali ihoisille, itselläni eka kerta ei myöskään vakuuttanut, mutta toisella kerralla ihon ollessa paremmassa kunnossa se toimi todella hyvin :)

Hanna-K

Tuota Lumenen meikkivoidetta on nyt viime viikkojen aikana hehkutettu niin monessa paikassa, että pakko sitä on itsekin kokeilla :) Lumenen tuotteet kun sopivat myös opiskelijabudjettiin, niin kyseessä on pakko olla todella hyvä meikkivoide :)

Marjo Anniina

Moi! Kiitti uusista meikkivinkeistä! Itse olen käyttänyt foreveriä jo vuosia ja päätin, että seuraavaksi kokeilen Vichyn Dermablendiä, kun sitä täällä joskus aikaisemmin suosittelit ja huomasin siinä olevan Dioria korkeampi suojakerroin! Mitä mieltä olet siis: Vichy vs. Dior, kumpi meikkivoide on parempi tai voisitko kertoa plussia ja miinuksia molemmista? Kiitos ja ihanaa loman jatkoa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, hmm pidän ehkä Foreveristä enemmän, koska se on hieman kevyempää ja paremmin levittyvää ja sinä on paremmat sävyvaihtoehdot :) Tuntuu vain että se sopii iholleni paremmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram