Mitä me naiset tehtäisiinkään ilman toistemme kauneusvinkkejä. Olen huomannut, että parhaat purnukat löytävät tiensä minun peilikaappiini melkein aina jonkun suosittelemana. Oli se sitten ystävä, naistenlehti, blogi tai puskaradio, niin kiitos näistä.

 

Singaporen Sephorassa olin pihalla. Liikaa kaikkea! Mistä tiedät mikä näistä kaikista lukuisista luomiväreistä on hyvä, primereista paras ja peitevärejäkin oli pohjattoman kaivon verran.

Kysyin Annalta, Anna oli enemmän perillä.

Ja tietysti, se mikä oli Annan suosikki luomiväripaletti on nyt myös minun. Urbanin Decayn Naked paletti. Laadukas, pigmenttinen ja juuri oikeat värit. Paljon hehkutettu, eikä turhaan.

 

Primerissa päädyin BareMineralsin Prime Timeen. Tästä olin itsekin kuullut paljon hyvää ja se tosiaan antaa iholle ihanan hehkun, sileyden ja meikille pidon. Kovin montaa Primeriä en ole testannut, joten en viitsi hehkuttaa tätä liikaa, kun ei ole mihin verrata. Mutta alan kuitenkin päästä jo jyvälle siitä millainen hyvä primeri pitäisi olla.

 

Peiteväreissä olen aina vannonut Joe Blascon nimeen, mutta ollessani Cosmon kuvauksia varten ammattimeikkaajan meikattavana, huomasin hänen käyttävän MakeUp ForEverin peitevärejä ja tykkäsin lopputuloksesta niin paljon, että kirjoitin tuubin nimen (väärin) puhelimeni muistiin. Onneksi löysin Sephorasta etsimäni oikean full cover putilon ja nyt Joe Blasco on saanut rinnalleen kaverin.


Jos haluatte kuulla vielä yhden (nolon) kauneuskikkani, niin käykää kurkkaamassa Yves Rocherin style Secrets kampanjasivuille.  Halusin osallistua tähän mukaan, koska yllätys, yllätys pidin ideasta, että naiset jakavat tyylivinkkejään ja ehkä niitä nolojakin juttuja, tai kekseliäitä kikkoja. 

Muutama tuolta meni heti testaukseen, mutta jakakaa toki myös omanne. Vinkin myötä voi voittaa matkan pariisiin, tai tuotepalkintoja.

Style Secrets, täältä.

Kommentit (15)

idaelisa

Heh tuota sinun paljastusta :) Muistinkin kun oot joskus kirjoittanut jotain tähän viittaavaa. Olisikohan joku kommenteissa kehunut hiusrajaasi ja olit jotain vastannut, että sulla on siinä omat kikat! En muista miten meni, mutta jo tuolloin ajattelin, että tälläinenhän se sun kikka varmaan onkin! :)

Hmm, itselläni vähän samaa "ongelmaa" kun hiukset ponnarilla, mutta kun hiukset on vaaleanpunaiset/pinkit, niin näyttäisiköhään sama kikka vähän hassulta? :D Täytyy kokeilla, sitten joskus kun hiukset on taas vähän luonnollisemmassa värissä. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, juurikin jotenkin noin :D Hyvä muisti!

Ennen käytin sellaista vaahtohiusväriä, mutta sitten löysin Capetownin apteekista tummaa hiuspuuteria, mikä oli ihan niinkuin luomiväriä ja siitä se ajatus sitten lähti!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tattoo cover ja niistä se tummempi sävy :) Tosi jäykkää tavaraa, mutta käytän sitä ihan pikkuriikkisen vain :)

lion

Oonko ainoa joka ei noita Yves rocherin linkkejä saa auki? Avaa kyllä niiden sivulle ja nään kaiken muun sisällön mutta en itse vinkkejä.

Jenni

Heippa! kuuluuko tuon luomiväri primerin jälkeen käyttää vielä jotain coveria ennen kuin laittaa luomiväriä? Vai riittääkö vain tuo ja onko siinä jokin sävy? Näyttäisi nyt olevan lookfantasticilla tarjouksessa. Ja samalla harkintaan menee myös tuo luomiväripaletti. Eli kiitos vinkeistä! :)

-Jenni

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tuo Primeri on ihan koko kasvoille tarkoitettu. Meikkivoiteen alle :) Sävyltään sellainen meikkivoiteen ruskea.

Mulle kans!

Mistä noita Urban Decayn meikkejä saa? Tahtoisin kovasti tuollasen paletin mutta näyttää olevan sold out jokapaikassa, saa vaan haluamaan sitä vielä enemmän ku ei muka mistään saa :D

Kampsu

Moikka:)Ajattelin tässä ku oon nyt pari viikkoo sitte alkanu lukee näitä sun juttuja ja mun o ny pakko sanoo et oot niiin kaunis ja sun tyylis ja kaikki on ihan 10/10 !!:)) Mä halusin vaa kysyy että mitä teet sun hiuksille ku ne on nii ihanat ja näyttää tosi helpoilt käsitellä ?! *_* oon nii kade :D mulla on itellä tooosi kiharat hiukset ja ku oon suoristanu niitä tosi paljon nii sen takii jotku vähä katkennu ja näyttää siks iha hirveilt ;`/ oisko sul mitää neuvoja?:3 :))Kiitos kuitenki Ihanuus vaik ei ois !<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Heei :)
Minulla on aika karhea luonnonkihara tukka ja tosiaan melko helppo käsitellä. Silloin kun haluan laittaa sen jotenkin, niin parhaiten se "pysyy paikoillaan" kun on ollut n.2 päivää pesemättä ja vähän tupeeraa juuresta :) Hoitoa ne saa taas puolestaan öljyistä ja juurikin siitä, että annan niiden todella usein myös olla täysin luonnollisina, ilman rautoja, föönejä ja lakkaa. Muita vinkkejä en osaa valitettavasti oikein antaa :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram