Meikkipussi saattaa vaihtua, mutta se mitä se pitää sisällään pysyy melko pitkälti ennallaan. Kotona on purnukoita ja pensseleitä rivissä, kasassa, laatikossa ja hyllyllä. Testailen niitä aina vuorotellen, käytän milloin mitäkin poskipunaa, koitan kikkailla pensseleillä, tai keksin valokynän olemassaolon. Meikkipussiin ne eivät kuitenkaan pääse. Meikkipussissa on tutut ja turvalliset tavarat. Jos tulee tiukka paikka niin näillä pärjää – tai ainakin näillä hetkellisesti korjaa.

 

Ehkä olettekin luottotuotteisiini täällä jo törmänneet - kuten sanoin näillä on jo vähän aikaa menty, mutta kertauksena nyt vielä:

PEITEVÄRI Joe Blasco Tattoo Cover (sävy2)
Mikään muu ei vain peitä tummia silmänalusiani kuin vanha kunnon Joe! Tämä on ollut luottotuotteeni vuosia ja vuosia yksi purnukka myös kestää. Tuntuu että purkki lahoaa ympäriltä täysin, ennen kuin purnukan pohja edes pilkottaa.

Peitevärin sivellinkaverina pussukassa kulkee itse asiassa huulipunasivellin (Kicksistä) Ihan vain sen takia, että tykkään saada siveltimen pään tuolla tavalla piiloon, ettei se sotke kaikkia muita kavereitaan ja tykkään myös levittää peitevoidetta hieman ohuemmalla sivellinpäällä.

PUUTERI Clinique stay-matte sheer pressed powder (sävy 03 stay beige)
Todella hyvä hinta-laatusuhde ja pitää kasvot ihanan mattaisina.

Tätä taputtelen ihan sienellä (minkä vaihdan usein kyllä uuteen). Pidän aina sienen ja puuterin välissä tuota muovikalvoa, muuten puuteri imee sienestä rasvan itseensä ja sitten siitä tulee kovaa ja käyttökelvotonta, yöh. Joskus nuorempanahan luulin, että muovin on tarkoitus suojata vain rasian peiliä ja heitin sen aina pois.

AURINKOPUUTERI Dior Nude Tan Matte (sävy 002 matte amber)
Kuinkakohan pitkään tämäkin aurinkopuuteri on jo minulla ollut? En edes muista, mutta se on siis ainakin hyvin kestävä ja pidän tuosta matta vaihtoehdosta. Yleensä aurinkopuuterit on täynnä kaikenmaailman helinäkeiju-hilettä. Tykkään minä tosin niistäkin, mutta perus aurinkopuuterini pitää olla matta. 

Siinäpä ne. Naamaani useimmiten käytetyt pikku apurit. Olen tosin miettinyt pitäisikö koittaa antaa jollekin uudelle tuotteelle meikkipussissa vielä tilaa. Mikä teillä on se luottotuote mikä pitää aina olla ehdottomasti meikkipussissa mukana?
Ihanaa viikonloppua :)[[{"fid":"30041","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

Kommentit (19)

Tea

Itsellä on aina oltava mukana ripsiväri, meikkivoide ja puuteri. Niillä selviää arjesta hyvin :) Hyvää kesää!

Emma

Kulmakynä! Käytän ihan vaan H&M:n joka on peitonnut kyllä ihan 6-0 mm. lumenen oman!

Lily

Voi ei älkää käyttäkö niitä h&m halppis kosmetiikkaa. Täynnä kemikaaleja ym sontaa! Niitä ei ole tutkittu mitenkään!! Ei ikinä halpakosnetiikka!

heli

Mary Kayn omat on ihan täydellisiä, sekä lisäksi niissä on neuvonta ja ilmainen kokeilu ja ammattilaisen näkemys mikä on juuri oikea sävy mihinkin!:) suosittelen.

Heinz

Oijjojoi Naked Basics pelasti mun elämän! Kulmat ja silmät samassa boksissa. UD rocks ♥

Chenille

Lancomen Teint Miracle meikkivoide. Viimeisin meikkiostokseni ja olen aivan myyty. Paras meikkivoide omalle ihonvärilleni ikinä.

annemaris

MACin Fix+ spray. Meikin alle ei tarvi kosteusvoidetta, kun laittaa tota ihmeainetta sen sijasta. Hidasti mulla ainakin ihon rasvoittumista. Toki ton toimivuus riippuu oman ihon kuivuudesta ja siitä millasta meikkivoidetta käyttää. Niin ja jos on käyttänyt sikana puuteria ja tuntuu et iholla on 10 cm meikkikerros, nii kandee laittaa tota spraytä ja se vie kaiken sen puuterimaisuuden pois ja tilalle tulee sellanen healthy glow. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse ostin tämän Sephorasta. En valitettavasti tiedä mistä muualta saa, mutta varmasti netistä voi tilata jostain :)

BettinaW Makeup http://bettin...

muista kaivaa vaikka siveltimen toisella puolella peiteväriä purkistä äläkä ota siveltimellä sillä sinne kertyy hirvee määrä bakteereita ja se on bakteerien paratiise ja viksinkin nyt kesän aikaan :) hali

http://bettinaw.blogspot.fi/

Chard87

Mulla on tismalleen sama huultenrajauskynä ja allekirjoitan kokemuksesi täysin - se on paras :)

Emilia

Itsellä ehdoton luottotuotteeni on Diorin maskara ja Chanelin kulmakynä, todelliset päivänpelastajat! Ja ihana toi LV meikkipussi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat