Tässä muutamia kuvia torstain illalliselta Meccasta.
Ilta oli todella onnistunut, ruoka hyvää ja seura tietysti mitä parasta.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saaran juhlat jatkuvat tänään ja koska minä olen ne luvannut järjestää, juoksen täällä kuin päätön kana kiireissäni.
Pahoittelen tämän postauksen kuvapainoitteisuutta- tekstien kanssa väkerran aina liian kauan ja nyt mennään sieltä, missä aita on matalin.

Kivaa viikonloppua kaikki! Minulla on niin pitkästä aikaa vapaa lauantai, että ihan jännittää.

 

 

 

 

Kommentit (7)

Anonymous

Miks pahoittelet kuvaipainotteisuutta? Kuvapitoiset postauksethan on AINA parhaita!

Senja

nää ravintolapostaukset on ihania. :) voikun voisi itsekin käydä enemmän ulkona syömässä ja tutustumassa Helsingin ravintoloiden antiin! Tälleen opiskelijana ei vaa mtn toivoa :D

Katja

kivalta näyttää illanistujaiset! ja nuo annokset, nam!löysin vasta blogisi ja jumiuduin pitkäksi toviksi. Tulen varmasti jatkossakin lueskelemaan! :)

Veronica

nam, minkä näköisiä annoksia. Sun blogista saa kyllä hyviä ruokapaikka vinkkejä, vaikka en Helsingissä asukkaan. Oon tulossa sinne minilomalel avokin kanssa tossa kesäkuun lopussa, niin oisko sulla antaa vinkkiä hyvästä lounas paikasta missä vois syödä ulkosalla :) ja sitten myös joku kahvittelu paikka, olen kuolannut vähän kakkugalleriaan menoa,mitä mieltä itse olet siitä ?

Victoria

Onpas pieniä annoksia, mun pitäisi syödä moisia ainakin sata ennenkuin vatsa olisi tyytyväinen :PT. Syöppö

Julia

Anonyymi,Hyvä :)Anonyymi,Niinhän ne olikin, mutta hyviä!Senja,Kiva kuulla. Tiedän! Samasta haaveilin minäkin opiskelija-aikoina. Nyt sitten syödään senkin edestä :DKatja,:) kiva kuulla.Veronica,Kiitos :) Hmm. sanoisin, että lounaspaikkana vaikka punavuoren ravintola tori. Sinne pihalle tulee kesäisin terassi ja ruoka on yksinkertaista ja hyvää. Täytyy myöntää, että kakkugalleriassa ei ole tultu käytyä! (nyt vasta havahduin) Täytyykin mennä :)Cafe ragatta (soutustadionin vieressä) on yksi mieleiseni kahvila. Erilainen ja hauska, merinäköalalla. Victoria,Minä söin kolme ja olin aaivan täynnä. (ja olen myös syöppö) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram