Eilen juostuani koko päivän kiireiden keskellä (oli hurjan kiire, piti käydä mm.ripsihuollossa!) Tulin puolikuolleena kotiin kaupan kautta ja väsäsin meille illallisen parvekkeelle.

Tarjolla oli jotain niinkin erikoista, kuin sitä samaa mitä teille viimeksikin esittelin! Kanaa ja kasviksia. Ilmeisesti edelleen pitää paikkaa yleisin kotiruoka-listamme kärkisijoilla.

Laitoin kasviksien joukkoon fenkolia ja Lauri piti siitä? En ole ennen saanut syötettyä ehkä kenellekkään fenkolia, tämä oli erikoinen päivä.

Fenkolosta kukkaruukkuun.
Minulla on vappupäivä vapaata! Olen tästä hurjan innoissani. Jo viikon verran olen kehitellyt sotasuunnitelmia mm. piknikistä kaivarissa, illanistujaisista, ystävistä pitkästä aikaa koolla, tanssia, naurua ja kaikki olisi ihanaa, mutta!! Mitäs eteeni läjäytetäänkään tänään: sääennuste sunnuntaille: +2, sataa kaatamalla ja tuulee kuin venäläisissä elokuvissa!
Eihän näihin ole uskomista, eihän? (valehdelkaa edes).

Kommentit (8)

Sivi

voi että kun näyttää hyvältä :-D ja minä en ainakaan suostu uskomaan, että vappuna on kurja keli! ei saa olla :-(

yanna

Sataa kaatamalla kunnes me pamahdetaan paikalle ja johan se solle tulee esiin ja on ennätys sää +26 ja yhtäkkiä kaikki alkaa tanssimaan bikineissä ja tästä tulee kaikkien aikojen siistein ja kivoin vappu!

Oc

S,Bauhaussista :)Sivi,EI saakkan! :( muuten ottaa ohraleipä!Yanna,Just näin!Veronica,Se on sellannen hieman tulisempi ranskankermahössäkkä. Sopii hyvin bataatin kanssa! Eli siis ranskankermaa ja kasa mausteita mm. suolaa, sitruunamehua, chiliä, paprikaa, sipulia, valkosipulia, tilliä, ruohosipulia ja tomaattipyrettä :)

Anonymous

Olen lukenut blogiasi hetken aikaa ja päivä päivältä tykästynyt siihen entistä enemmän! Olet ihanan avoin ihminen. Tykkään kovin ruokiin liittyvistä jutuista :) Hyvä kun esittelet uusimmat ravintolat jne. Olet myös erittäin kaunis, en ymmärrä miten jotkut voivat sanoa siitä jotain pahaa! Aiemmin esitetty idea siitä, että lauri kertoisi teidän yhteisestä päivästä oli loistava! Jatkahan samalla tavalla! Klara vappen :)

Oc

Anonyymi,Voi kiitos :) Ihanasti sanottu! ja hyvä, että joku jaksaa ruoka intoiluani! Itsekkin asiaa nyt enemmän pohdittuani, Laurin juttu voisi olla tosi hauska :)

Oc

Anonyymi,Niin sinähän tiedätkin paremmin, että "ei koskaan" siinä vieressä ihan oli :D ja edelleenkin tiedän, että olet sama henkilö. En julkaise enää kommenttejasi. Tästälähtien en myöskään lue niitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram