Viikonloppu tuli taas. Eikö se juuri ollut? Päivät vain vierivät kilpaa eteenpäin. Tahti tuntuu liian nopealta kun ei edes muista mitä kuluneella viikolla on tapahtunut? Pidän kiireestä, mutta pidän vielä enemmän hetkestä nauttimisesta ja siitä että jokaisessa päivässä on jotain mitä muistella. Edes sen viikon eteenpäin. Hyvä joogatunti, nauruhetki ystävän kanssa, mieleenpainuva elokuva, maukas lounas.
Pikkujuttuja.

 

Viime viikonlopun minä kyllä muistan. Lauantain varsinkin. Kokoonnuimme pienen bloggaaja porukan kanssa mattolaiturille. Aurinko ei ehkä porottanut kirkkaalta taivaalta, mutta vinopino vilttejä ja lämpölamput pitivät lämpiminä. Maisematkaan eivät toki olleet huonot, tarjoilusta puhumattakaan ja seura mitä parhainta.

Siinä oli hyvä olla ja hyvä skoolata mattolaiturin kesän avajaisille. Tämä on yksi Helsingin suosikki terasseistani ja tulen varmasti viettämään illan jos muutamankin siellä vielä.

Toivottavasti minulla on vain yhtä hauskaa kun viime lauantaina! Istuimme lopulta siellä melkein kuusi tuntia ja kun seuraan liittyi myöhemmin muutama kaverini lisää, lähdimme isolla porukalla meille katsomaan euroviisuja ja jaksoi osa meistä vielä baariinkin.
 


Extempore ilta pitkän kaavan mukaan, kiitos Mattolaiturin kun toimi mielettömän pirteänä ponnahduslautana lauantain riennoille. Olin jo miltei unohtanut miten ihania ne alkuillat kesäterasseilla onkaan :)

 

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (4)

Katja

Hyvää viikkonloppua! :) pitää kyllä käydä terasilla kesälla sitten. :):) Mitä on sinun muut suosikki paikkat Helsingissä? (Kahvilat/Ravintolat?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm tähän on aina jotenkin vaikea vastata, en tiedä miks, en kai ole vieläkään löytänyt sellaista vahvaa suosikkiravintola kärkeä :) Usein käyn ainakin sushibarissa (freda, uudenmaankatu ja korjaamo), Ravintola Torissa, Gaijinissa, Bar ysissä, VinVinissä (viinillä) Mbarin ja mattolaiturin terassilla jne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram