Tai Aleksanterin joulukatua? Katsokaa tuota kimalteen määrää! Syyttäkäämme joulua, pääni sisällä on pelkkää glitteriä.
Kuinka fiksua ylipäätänsä on, että kokoan teille inspiraatio kollaaseja polyvorella, mutta olenkin ensimmäisenä itse matkimassa niitä ja vielä todella ripeällä vauhdilla?

Ensin oli pakko hankkia niittibleiseri. Sitten Mangossa törmäsin sattumalta tuohon koristeltuun harmaaseen puseroon ja paljettihame löytyikin jo omasta takaa. Toivottavasti en seuraavaksi juokse Della Margaan haalimaan Chanel laukkua. (Ei kyllä tällä kukkarolla).

Olen Polyvore arestissa nyt.

Paita & rannekoru Mango // Hame Cubus // Kengät Jeffrey Campbell

Kommentit (19)

henna

Sun kulmakarvat on täydelliset! Ovatko ne luonnostaan tuollaiset vai muotoiletko/piirrätkö niitä jotenkin? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on luonnostaan melko paksut ja tummat, mutta tykkään kyllä piirtää kulmakynää/luomiväriä käyttäen niistä vielä hieman paksummat :)

Mi Mi Mendine

Voi kaunokainen<3 Ja ihana asu. Mua ei ainakaan yhtään haittaa tuo kimalteen paljous (:

Blah

Ihan tyhmä toi kysymyspostaus, jos et edes julkase kaikkien asiallisia kommentteja tai kysymyksiä. :( Ymmärrän jos et halua vastata kaikkiin, mut kyllä mä sun pitkäaikaisena vakkarilukijana otin vähän itseeni.. (Nähtäväksi jää, pääseekö tämäkään kommentti ihmisten ilmoille)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Julkaisen kaikki muut kommentit, paitsi ne missä ylitetään yksityisyyteeni vetämäni raja tai jos ne ovat jollain tavoin todella törkeitä. Näin olen tehnyt aina ja tulen aina tekemään. Ei siitä kannata ottaa itseensä, enhän minä tässä ketään tahdo loukata :)

M

Miten pysyt pystyssa Jefferyilla lumessa ja liukkaalla? Viime talvena meinasin kaatua about 20 kertaa 100 metrin sisalla:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tosiaan tiedä? :D En ole vielä kaatunut kertaakaan - mikä on aika hassua. Ehkä olen vain tottunut näihin liikaa (ja huomenna niin varmana kaadun suoraan naamalleni kun nyt täällä niin kehun).

Kata

Hei!
Ajattelin kysyä sulta nyt ku omistat noi litat myös! :) Itse tilasin jokin aika sitten samaiset litat itselleni , ja nyt mietityttää nuo puu kannat että huollatko niitä ite mitenkään? :D tai että onko niille jotain suoja-aineita tai että kannattaisiko laittaa? Nahkaan tietenkin suihkutin suojaaineita, mutta jotenkin tuntuu että kun lumessa nuilla tallustaa että se puu tavallaan pehmenee kun kastuu.. en tiä oonko hirveen vainoharhanen mut ois kiva jos vastaisit ko en löytäny oikein mistään vastausta! :D Tykkään kovasti lukea blogiasi, kuvat ovat aina kovin kauniita ja kirjoitus tapasikin ihan huippu! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei tosi hyvä pointti, etkä ole ainoa joka tähän kaipailisi vastausta!
Minäkin olen suojannut kengistä vain nahka osan ja puu korossa näkyy selvästi kulumia (ne tulee nopeasti!).

Pitää koittaa ottaa selvää löytyisikö siihen jokin suoja apu. Lupaan heti ilmoitella täällä jos näin tapahtuu! :)

Senja

Aivan ihana asu! Eikä ollenkaan liikaa glitteriä!
Itsekkin olen polyvore arestissa.. ja lookbook arestissa.. Lompakko on ruvennut kärsimään sen verran paljon lähiaikoina, sääli juuri samaan aikaan kun itse alkanut inspiroitumaan :D

Hanna

Sun tyylis on tosi ihana ja inspiroiva! Täältä saa ihan eri tavalla inspiraatiota omaan pukeutumiseen, kun monesta muusta paikasta, jossa yhdistellään joka postauksessa mulberryn perus raitaruutu- kaulahuivi, lv- laukku ja kultainen mk- kello :D :D.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitän, mukava kuulla :)
(En tosin voi kieltää etteikö sitä LV:n laukkua löytyisi, mutta raitaruutua en hirveästi omistele, eikä kellot ole mun juttu).

reeta

Julia oot tosi kaunis ja tykkäänn kaikista kirjoituksistasi<3 katson aina kaikki postauksesi ja odotan aina innolla milloin tulee uusia. mmutta nykyään ei tule niin tiuhaan tahtiin mitä ennen :( ymmärrän kyllä jos et kerkeä joka välissä postailemaan, mut joo. ehkä olen vain niin suuri "fani" että se vain tuntuu siltä;) p.s ihana asu !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi, ihana olet :) Pahoittelen jos tuntuu siltä että postaustahti ei ole yhtä tiuha kuin ennen. Olen pyrkinyt kirjoittamaan aina yhden tekstin päivässä ja se ei ole muuttumassa mihinkään :)
(paitsi ehkä reissuilla voi mennä vähän epäsäännöllisemmin).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram