Perillä ollaan Saksassa, tai ollaan oltu jo kokonaisen päivän. Sää täällä on pilvinen, eikä mitään sen kummempia helteitä ole seuraavana neljänäkään päivänä luvassa, mutta ei haittaa! Odotan tutustumista Berliiniin todella innolla satoi tai paistoi. Kiitos teidän mahtavien vinkkienne. Ihanaa miten monet teistä jaksoivat laittaa linkkiäkin ja kertoa mielettömän monia kohteita. Minulla oli n. sata välilehteä auki ja kynä vain sauhusi kun kirjoittelin nähtävyyksiä ja ravintoloita pikku vihkooni, mitä kannan aina matkoilla mukana. Toivottavasti ennätetään nähdä mahdollisimman paljon.

Lento meni hyvin. Siinä kahdentoista aikaan päivällä Helsinki-Vantaalla ei ollut ruuhkaa mihinkään suuntaan. Kerrankin lähtöselvitys/turvatarkastus meni hujauksessa ja minulla jäi aikaa hajuvesien tuijotteluun tax freessä. Ihastuin Guccin uusiin garden tuoksuihin! Sellainen pitää saada.

Lentokoneeseen olin varannut jännittävää luettavaa. Se mistä viime postauksessa uhosinkin; Valokuvauskirja! Aluksi tuntui kuin olisin lukenut pitkän matikan loppukokeisiin (no, ainakin melkein), mutta yllättävä kyllä pikkuhiljaa minulle aukeni kennojen, valoitusaikojen ja aukkoarvojen salat. Nyt olen mahtava kuvaaja! :D

Ollessani täysin kirjan lumoissa Lauri taiteili minulle servetistä ruusun. Hurjan söpöä.
Sanoi, että ihan teki sitä puolituntia. Vielä söpömpää.

Kunnes huomasin, että servetissä oli selkeät ohjeet ruusun tekoon ja siihen meni oikeasti jotain alle kaksi minuuttia.

P.s Koska luultavasti juoksen päättömän kanan lailla Berliinin katuja pitkin enkä ehdi viettämään normaalia puoltapäivää koneella, olen ajastanut teille muutaman postauksen . Kommentteihin yritän vastata aina vain kun ehdin, mutta viimeistään kaikkiin sitten ensiviikon alussa :)

Kommentit (15)

Nea

Voi että sulla on hirveen kivoja postauksia! Sun blogia on mahtava lukee ja oot super kaunis:)

Vierailija

kivoja kuvia taas oot lisäilly! :) mutta niin mietin tässä että olisi kiva jos tekisit joskus postauksen siitä miten kulutat rahaa ja mihin.. Olen ihmetellyt tässä että millä rahalla sinä reissailet koko ajan!!! Miehesikö tienaa sitten niin paljon? :) kun eikös sinne Nykin reissulle jo mennyt ihan huimasti rahaa? tässä vaan ihmettelen ja kiinnostaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei me molemmat tienataan kyllä aikalailla saman verran :) Tykkään muutenkin maksaa omat juttuni itse :D
Rahaa kulutan juurikin eniten matkusteluun ja siihen on varaa tekemällä kahta vuorotyötä (ja blogistakin maksetaan).

Tämän enempää tuskin raha-asioitani täällä tuon esille. Mielestäni kun minun taloudelliset asiani eivät kuulu kuitenkaan ihan näin monille tuhansille ihmisille :D

Elena

Tosi kiva toi ruusu, ajatushan on tärkein ;)

Hauskaa reissua teille, ootte kyllä upea pari!

Tarppu

Onko nää kuvat otetu sillä kameran mukana tulleella objektiivillä vai onko sulla aina ollut joku parempi objektiivi käytössä?

Joanna

Aika palaminen kävi :'D Mutta ajatushan on tärkein ;)
Hauskoja kuvia ja toivottavasti reissu menee odotusten mukaan :>

Boston

Alotin lukee sun blogias silloin kun liityit indiedaysiin ja täytyy kyllä myöntää et tää on aivan mahtava! :--) jatka samaan malliin

Minna

Hei! kysyisin mistä olet ostanut tuon sievän pitkän mustan mekon? olen etsinyt itselleni sellaista mutta en löydä mistään :( vinkkejä :)??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram