Jos vierailee Singaporessa ei voi olla huomaamatta tätä jättimäistä kolmen tornin ja niiden päällä keikkuvan "laivan" rakennelmaa. Se on niin iso ja niin silmäänpistävä, että tuntuu kun se olisi kaikkialla minne katsot ja vähintään myös puolissa lomakuvissasi jossain taustalla..

Marina Bay Sands on hotelli, kasino ja viihdekeskus. Vierailimme siellä kaksi kertaa enkä vieläkään ole ihan varma, että missä noista torneista kävimme, vai kävimmekö kaikissa. Kaikki oli liian isoa ja kaikkea oli liikaa minun pienen mieleni ja harvinaisen huonon suuntavaistoni sulatettavaksi, mutta sen minä sulatin, että aika upea se oli.

Skyparkissa, eli rakennuksen kattoalueelta oli henkeäsalpaavat maisemat ja varsinkin jos olisi hotellin asukas ja voisi katsella niitä ”infinity” uima-altaan reunalta.
Skyparkin näköalatasanteelle pääsee kuka tahansa n.12€ pääsymaksulla, mutta me onnekseni pääsimme kiertelemään myös vain hotellin asukkaille tarkoitetulla uima-allas alueella ja se olikin minulle koko paikan kohokohta! Muistaakseni tavallinen huone Marina Bay Sandsissä on yli 200euroa yöltä ja jos minä sellaisen ottaisin, niin viettäisin kyllä mahdollisimman paljon ajastani siitä täällä.
 

 

Hotellin oppaan johdolla pääsimme kiertelemään muitakin koloja eri kerroksissa ja niitähän oli vaikka mitä - kuntosali, spa, teehuone! Kaikki mielettömillä näköaloilla varustettuna tietysti, mutta mieleenpainuvin oli hotellin (muistaakseni kolmanneksi hienoin) sviitti, mitä pääsimme tutkailemaan kunnolla myös sisältäpäin.
Myönnettäköön, olen aina ollut jotenkin mielettömän utelias mitä tulee hotellien huoneisiin. Eikö kaikkia vähän kiinnosta nähdä miltä hulppeat sviitit näyttävät sisältäpäin? No, siellä minä ainakin ryntäilin menemään kuin lapsi jossain ihmemaassa. Availin ovia, eksyin heti, juoksin varmaan päin seinää ja kiljahdin säikähdyksestä kun avattuani vessanoven pongahti pöntön kansi jotenkin sähköisesti auki siitä sisääntulostani. En edes ajatellut pahoitella reaktiotani, kuka nyt muka on tottunut itsestään aukeaviin vessanpöntönkansiin?
Muut ovet toivatkin mukanaan sitten ei niin liikkuvia yllätyksiä, mutta riitti niissäkin kyllä ihmeteltävää, kun oli omaa kuntosalia, keittiö, kokoushuoneita, monia kylpyhuoneita, pukeutumishuoneita, viihdehuone, oleskeluhuone, hierontahuone ja oma parturihuonekin?
Kaikkea aikamoista ja aika sokkeloista. Paljon ovia ja sitäkin enemmän kokolattiamattoa.

 

Itse ostoskeskuksen puolella olikin sitten mielin määrin kauppoja pikkuputiikeista luksusliikkeisiin, ravintoloita kymmeniä, suihkulähteitä, jonkin sortin luistelurata, kanaali ja ties mitä kaikkea muuta mitä silmäni eivät ehtineet nähdä.
Kaiken kaikkiaan siis paikka missä kannattaa kyllä käydä pörähtämässä ja ihmettelemässä jos jossain lähettyvillä lojuu.
Jos vierailee ilta-aikaan, niin kannattaa ehdottomasti kurkata myös jos hotellin edustalla Event Plazalla olisi käynnissä 15minuutin pituinen upea vesi/lasershow, mistä jo aikaisemmin kirjoittelinkin täällä.
Esitysajat olivat ainakin silloin meidän vierailun aikanamme su-to klo 20 ja 21.30, sekä pe-la klo 20, 21.30 ja 23.

 

Kommentit (15)

Niina T

Tästä postauksesta tulee mieleen Dubai. Siellä oli juuri korkeita ja upeita rakennuksia ja kauppakeskukset oli hulppeita viihdekeskuksia. Dubaissa myös hotellit on tasokkaita ja melko halvallakin saa asustaa viikon hyvässä hotellissa.
Kuulostipa mainospuheelta,mut siis tarkoitin vaan et suosittelen sitäkin paikkaa kokemisen arvoiseksi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minullekin tuli heti mieleen Dubai (vaikka en ole siellä edes koskaan käynyt) Pitää ehdottomasti mennä! :)

Kissis

Hah, mä niin rakastan tommosia uima-altaita, pitää varmaan valkata seuraava hotelli vaatimuksena tuollainen! :D En ehkä uskaltais ees uida tuonne reunalle! :D

E

Tuonne ylös baariin pääsee ihan ilmaiseksikin kuka tahansa katselemaan huikeita maisemia ilman, että tarvitsee maksaa tuota 12e ja eroakin näillä kahdella tasanteella oli muistaakseni vain yksi kerros. :) joten hassujen turistien rahastusta tuo, jos ei tiedä tuota pikkukikkaa hohhoo

Diidii

Ou mai kaat tuo toka viimenen kuva. Huisia tollanen pieni pala luontoa ja taustalla hermeettiset rakennelmat. Pysäyttävää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, näin kuvakulman ja juoksin tosi täysiä typerännäköisesti makoilemaan tuon altaan reunalle, että tulisi juuri oikeanlainen kuva :D

maikki

Saako tuolla ylhäällä ikinä ees otettuu aurinkoa kun tuntuu että siellä on aina tollanen sumu/kaasupilvi tai mitä toi nyt onkaan? :D tuntuu ettei tonne koskaan paista aurinko?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä sitä pienen sumupilvnkin läpi aika helposti ruskettuu ja tosiaan tuona hetkenä oli vähän normaalia sumuisempaakin :)

Mikko - Private Blend

Suunnittelen juuri kevääksi Singaporen matkaa ja hotelliksi valitsisin juuri tuon, näyttää upealta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram