Minä en ole ollut kelloihmisiä aikoihin. Olen kyllä halunnut olla. Kännykästähän voi loppua akku, tai se saattaa leikkiä piilosta laukunpohjalla. Seinäkellokaan ei ole kovin usein kanssani samassa paikassa tai viisaritkaan välttämättä ihan oikeassa.
Rannekello olisi siinä - ihan lähellä. Ehkä sen olemassaolon saattaisi aluksi unohtaa, mutta unohduksissakin se ainakin näyttäisi kivalta. Kivannäköiset kellot ovat erityisen kivoja ja suuri syy siihen miksi olen halunnut olla kelloihminen. Kivannäköisen kellon ihminen.

Ja nyt minä olen. Ensimmäinen kelloni moneen vuoteen saapui luokseni blogin kautta Marc Jacobsilta ja on ollut ranteessani ahkerasti siitä lähtien. Olen jopa muistanut katsoa siitä aikaa. Aikaa ja se kaunista ulkonäköä. Kännykkä raukka on tosiaan saanut leikkiä piilosta yksin kaikessa rauhassaan. Kello on palannut ranteeseeni jäädäkseen.

 

Haluaisitko sinäkin ehkä olla kivannäköisen kellon ihminen?
Saan arpoa jonkun näistä viidestä jollekin teistä! (Arvo n.255-320€)
Ne ovat kaikki suosikkejani Marc By Marc Jacobsin kellomallistosta ja voi mikä valinnan vaikeus itselläni oli niistä aikoinaan valita! Lopulta päädyin kullan väriin ja tuohon paksumpaan malliin (vaikka tuo sirompiki vei kyllä myös sydämeni).

Sanomattakin ehkä selvää, että olen ollut erittäin tyytyväinen ja kello-onnellinen valintani kanssa :)

 

Toivottavasti joku teistäkin tulee kello-onnelliseksi yhdestä näistä. Jos se haluaisit olla sinä, niin kirjoita kiva kellokommentti (se voi olla mitä vain, mutta muista kertoa minkä näistä viidestä haluaisit ja lisää loppuun sähköpostiosoitteesi) ja tee tämä ennen keskiviikko-iltaa. Arvonta päättyy 29.01 klo 18.00

 

Onnea!

Kommentit (1328)

Stella

Huomenta. Tykkään isoista chrono-tyylisistä kelloista. Mielestäni ne sopivat asuun kuin asuun ja tuovat "sen jonkin"kivan lisän myös naisellisten vaatteiden kanssa. Ottaisi, jos onnistaisi, niin tuon keskimmäisen, kaikista suurimman kellon.

Mukavaa päivää!

Vierailija

Haluaisin tuon paksun Hopeisen :) kello olis nii tarpeellinen kun en omista yhtäkään. Monesti olen juuri kotoa lähtiessäni ettinyt puhelinta katsoakseni paljo kelli on, eipä sitä ole aina niin helposti löytynyt ja sen vuoksi myöhästynyt aivan liian monesti bussista. Pysäkillä on paritärräpäät lentäny! emiliakorpela@outlook.com

Emmiy

Itselläni on pitkään ollut hankintalistalla kullanvärinen kello ja tuo samainen paksu minkä itsekin valitsit olisi ehdottomasti tervetullut! Opettelin käyttämään kelloa vasta pari vuotta sitten. Alkuun tuntui tosi vaikealta, mutta tässäkin asiassa huomasi että kun siihen tottui ei voi enää olla ilman sitä! :) eemmiyy@gmail.com

Juuls

Ehdottomasti valitsisin tuon siron ja pienen kultaisen kellon. Sellainen nimittäin kellokokoelmastani puuttuu. Löytyy iso kultainen ja pieni hopea mutta ei pientä kultaista. Hopeisista isoista taas tulee itselleni liian miestenkellofiilis..

juulia.lotta@hotmail.com

viivi

Moi,

ilman kelloa en juurikaan käy missään. Tosin näin hintaviin yksilöihin ei oel ollut varaa koskaan, joten on menty vähän halvemmilla versioilla.
Kultaiset kellot ovat heikkouteni.
Lempparini näistä viidestä on tuo oikeanpuoleisin, paksu kultainen kello =)
vivitsu@luukku.com

Linda

Omistan jo yhden Marc Jacobsin kellon ja tykkään siitä kovasti. Väreistä uupuu mulla vielä tuo ruusun kultainen, joten jos sen voittaisin toivottaisin sen tervetulleeksi täydelliseen kellokokoelmaani :) linda.martesuo@helsinki.fi

Aino

Tuo ruusukulta on vienyt sydämeni täysin ja jos arpaonni osuisi kohdalleni ei tarvitsisi kauan aikaa ehdokasta pohtia! Yksi kello mulla on, huomenlahjaksi saatu, mutta yksi lisäkello ei ikinä olisi huono! ;)

aino.reunamo@hotmail.com

Ninnumaaria

Oi kelloihminen täällä hei! MbMJ:n kellot on ehdottomasti lemppareitani, tyylikkäimpiä ja hillityimpiä ja niin kauniita! Ruusukultainen kello on ollut haaveeni jo pitkään, sellaisen siis kovasti tahtoisin jos arpaonni suosisi…!

Vierailija

Oi että miten anteliasta! Vastaus hädän huutooni olen jo viimeiset 2 kuukautta haikaillut kun en ainuttakaan kunnon kelloa omista jota kehtaisi ranteessa pitää. Kiire on koko ajan jonnekkin ja puhelin nimenomaan karkaa aina sinne laukun syviin syövereihin aina kun sitä kelloa pitäisi katsoa... Paksulle hopealle kellolle olisi kumppani ehdokas täälläpäin ja voisin luvata sille ettei se jäisi koskaan vaille ranteeni suomaa lämpöä <3

nellie.inkinen96@gmail.com

ans

Istuin tässä pitkään seinää tuijotellen ja koitin miettiä kelloja ja jotain kivaa pientä tarinaa tai juttua niihin liittyen. Aika tyhjää lyö, ainut mikä tuli mieleeni on kuinka suosikkikelloni hihna irtosi viime viikolla mutta se saatiin onneksi korjattua, en nimittäin todellakaan tiedä miten päin olla jos kello ei ole ranteessa!
Olisi kyllä mahtavaa jos arpaonni nyt suosisi, sillä olenkohan jo miltei vuoden päivät ehtinyt haaveilla ruusukultaisesta kellosta, joten jos onnetar soisi niin valitsisin ehdottomasti tuon ruusukultaisen yksilön! :)

sofiaaanni@hotmail.com

Sara

Ihania kelloja kaikki! Marc Jacobs on suosikkejani ja mielelläni näkisin hänet myös ranteessani, erityisesti tuon siromman hopeanvärisen. :)

Elena

Ihana arvonta! Ah, haluan olla myös kello-onnellinen! Ensimmäisen aikuisiän kelloni sain 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi ja se on ihan loistava, käy korusta.

Eniten näistä miellyttää tuo kaikkein vasemmanpuoleinen tapaus.

elena.vekkeli@gmail.com

Anna

Allekirjoitan kaiken tuosta miten ensin pitkään halusin olla kelloihminen.. Viime kesänä vihdoin ostin ensimmäisen kunnon kelloni ja siitä lähtien olenkin ollut :) nyt kotoa löytyy sekä kultainen että hopeinen kello, ruusukultainen (vaimikätuovärionkaan) puuttuu vielä eli valitsisin tuon keskimmäisen!:) pruely@hotmail.com

Noèmi

Olen ollut kelloihminen jo jonkun aikaa ja kello on lempiasusteeni! (: omistan ennestään hopean kellon mutta kultanen on ollut hakusessa jo pitkään!

Haluisin siis tuon paksumman kultaisen(:
nomi.sipos@gmail.com

Anna-Kaisa

Ojdå! Hankin ensimmäisen kunnollisen rannekelloni (ala-asteen Hevoshullut/Pollux kirjakerhokelloja ei lasketa...) viime syksynä ja se hopeinen MK vei sydämeni. Vielä olisi tarvetta tuollaiselle isolle kultaiselle luomukselle, kiitos!;)
Aakoo93@hotmail.com

essiiij

Sain ekan rannekelloni eka luokalla, mutta hukkasin sen. Äiti oli vihainen ja vasta 19-vuotis syntymäpäivänäni sain uuden - ja hukkasin sen. :-D Jos tota keskimmäistä kuparin/ruusukullan väristä ihanuutta en hukkaisi. ;)

Iina

Minulla on aina kello kädessä, mutta aina se yksi ja sama kello. Nyt tuo kullanvärinen isompi rannekello voisi tuoda kaipaamaani vaihtelua.

Lifeinorder.iina (at) gmail.com

Aino

minäkin haluaisin hirveästi olla kelloihminen. se on kuitenkin vielä toistaiseksi jäänyt yritykseksi ja uskon, että syy siihen on juurikin se tosiasia, etten omista kaunista rannekelloa. minulla on jonkin lehden kylkiäislahjana saatu rispaantunut valkorannekkeinen kapistus, jonka kellotaulu on kyllä ihan sievä swarovski-reunuksineen, mutta ei vaan ota pysyäkseen ajassa. uusi kello onkin ollut jo pidemmän aikaa enemmän tai vähemmän aktiivisessa metsästyksessä. olisiko pienemmästä kultaisesta jacobsista uudeksi tyylikkääksi ajannäyttäjäksi ja koruksi ranteeseeni?

aino.salmensalo@gmail.com

Silkkis

Voi mikä huippuarvonta! Itse haluaisin palavasti tuon hopeisen paksun vasemmasta reunasta. Olen juuri hiljalleen opettelemassa kelloon kännykän sijaan ja on huvittavaa kun joskus kun kännykkä ei ole lähellä sitä kysyy kelloa joltain muulta ja vastaus on, että katso hei kuule ranteestasi :)
Uups, unohtui….

Lotta

Oi ihana arvonta!:) mulla meni hulluilta päiviltä ostamani kello vähän aikaa sitten rikki ja uudelle olisi huutava tarve - on ihan orpo olo kun tottui katsomaan kelloa ranteesta ja nyt siihen ei olekaan mahdollisuutta :( voiton sattuessa kohdalleni valitsisin isomman, kultaisen kellon:)
lotta@welho.com

Marika

Upeita kelloja kaikki, mutta itse valitsisin ehdottomasti kaikista keskimmäisen ruusunkullan värisen kellon! Hopeinen ranteesta jo löytyy, ja tämä keskimmäinen yksilö olisi hieman erilainen ja minulle ns. Vähän rohkeampi valinta!
marika-emilia@hotmail.com

A

Mulla on nyt muutaman vuoden ajan ollut käytössä Triwan isoja kelloja. Asiakaspalvelussa välillä kuulen kehuja kelloista. Parhaiten on jäänyt mieleeni noin 80-vuotiaan naisen kommentti. Hän kovin kehui kelloani ja pyysi nähdä sitä lähempää. Olisi ilmeisesti halunnut samanlaisen. Viimeinen kommentti tosin oli, että "Tuo taitaa olla sellainen nuorisokello." :D Miksipä ei mummoikäinenkin voi käyttää "nuorisokelloa".
safiiri@hotmail.com

Oona

Oih! Joka Stockan hulluilla päivillä katselen kelloja himoiten, mutta enpä ole vielä sellaista hankkinut. Edellisen kellon sain ylioppilaslahjaksi ja siitä meni aikaa sitten näyttö hieman rikki ja on jäänyt sen jälkeen käyttämättä. Itse olen myös innostunut isosta kellosta, ja ottaisin siis tuon hopeanvärisen ison mallin :)

oona.niiranen (ät) gmail.com

maarge

Voih, minä kun niin kaipaisin tuollaista upeaa ruusukultaista rannekello. Nykyisin kädessäni kulkee vain sykemittarin kello, jota sitäkin pidän hihan alla piilossa. Se kun ei ole kovin naisellinen ilmestys.. Olisinpa onnellinen jos onni potkaisisi!<3

Anni

Mun tämänhetkinen kello on kultainen, mutta oon huomannut käyttäväni koruissa enemmän ja enemmän hopeaa.. :) Hopeinen kello olis siis hakusessa ja tuo vasemmalla oleva yksilö miellyttää kyllä silmää erittäin paljon! anniinahh@hotmail.com

SiniS

Pakko kertoa tähän pieni kellotarina.. Ostin pari vuotta sitten tollasen ison teräskellon kun ne tuli muotiin , ja ensimmäinen kommenti minkä sain töissä oli pomolta: "miks sulla on miesten kello". No, kello jäi käyttöön silti, mutta ehkä tollainen naisellinenkin kello sopis kokoelmaan joten haluaisin ton kultaisen ohuemman kellon. Sopis ehkä pomollekin ;) ssini85@hotmail.com

Eveliiiinaa

Olen jo kauan tarvinnut kunnollista kelloa (mitä en koskaan vielä ole omistanut!) erityisesti olen ihastellut tuota Jacobsin paksua kultaista kelloa! Ihanan simppeli jokapäiväiseen käyttöön :) olisi ihan unelmaa jos tuollaisen saisin<3
eve.nieminen@hotmail.com

petra

Vautsi mikä arvonta! :) jos meilä voittaa niin ottaisin kyllä ehdottomasti tuon paksun kultasen! Kulta on lähi aikoina vienyt sydämmeni, mutta en vielä omista yhden yhtäkään kultaista korua :o

petunia.yli@hotmail.com

Ohikulkija

Olen kello ihminen. Voisin ostaa joka kaupasta jonkun kellon, surffikellon, hienon kellon, rennon kellon, värikkään kellon, värittömän kellon, kangaskellon, muovikellon, taskukellon, kellon kun kellon. Hmmm ja olen tainnut ostaakin. Mutta lisääkin voisin ostaa (ja ottaa)! :)

hessupahessu(at)hotmail.com

Niina aalto

Rakastan Marc By Marc Jacobsia! Nuo upeat kellot ovat kauniita ja ajattomia! Kelloa en ole käyttänyt ranteessa koulun jälkeen! Tuo upein hopea kello sopisi täydellisesti ranteeseeni ja kulkisi mukanani aina! Tää on rakkautta ensisilmäyksellä❤️! niinaaalto@hotmail.com

Ohikulkija

pah ja mikä jäikään sanomatta, minkä noista ottaisin. tuon alimman kuvan keskimmäisen.

Hessupahessu(at)hotmail.com

Eve

Mulla on aina ongelma katsoa kellosta aikaa. Tulee aina kaivettua puhelin esille ja siihen yritän koko ajan saada muutosta :)
Ehkä tollainen ruusukultainen kello auttaisi asiaa, kun sitä kehtaisi näytellä muillekkin ihmisille!

eveliinanousiainen@hotmail.com

Idaelisa

Itse kelpuuttaisin mieluiten tuon ruusukultaisen kellon. Upea!! Itseltäni puuttuu kello, tälläinen laadukkaampi. Lainailen välillä poikaystävän Guess -kelloja, ne on onneksi aika unisexmallisia :)

Ida.tolvanen1@gmail.com

Eba

Rannekello kaunis asia. Ei tarvitse mitään muita koruja, kun omistaa näyttävän kellon! Haaveillut tuollaisesta kuparin värisestä kellosta, kaunis. Josko arpaonni suosisi tänne! :)
essiorama@gmail.com

Mape

Tuo ruusukultainen olisi toiveitteni täyttymys <3

Olen yleensä hopean väristen asusteiden suosija, mutta viime aikoina tuo ruusukulta (olenko hiukan jäljessä taas?) on alkanut oudosti kiehtomaan. Kello on aina ranteessa, joten tuo kaunotar saisi varmasti huomiota osakseen =)

maarit.lahti@welho.com

Vierailija

Tämä arvonta tuli parempaan aikaan kun olisin voinut toivoa! Säästin edelliseen ja tällä hetkellä ainoaan kunnon kellooni pitkän aikaa rahaa. Kun vihdoin sain Gantin kellon ostettua, en aluksi ikinä muistanu katsoa siitä aikaa vaan se toimi enemmänkin vain koristeena ranteessani. Kun vuosien kokemuksella totuin myös katsomaan siitä ajan, epätoivokseni hajotin sen. Nyt olen opiskelija enkä sen vuoksi ole edes voinut unelmoida että voisin ostaa tälläisen kellon. Joudun päivittäin poikaystäväni naurunalaiseksi kun alitajuntaisesti katson ranteestani kelloa, vaikkei sitä enää edes ole. Paksummalle hopealle kellolle olisi enemmän kun käyttöä ja näkisin jälleen ajan ranteestani :) sähköpostiosoitteeni on hanna.auvinen@laurea.fi

veeralalala

Haluasin tuon keskimmäisen ruusukultaisen kellon, sillä se on aivan aivan ihana! Ostin syksyllä aikaisemmin Kiinasta samantyylisen kellon, joka kuitenkin hajosi ja voi sitä murheen kryyniä ;( Marc jacobsin kellon ovat niin ihania, ne sopivat asuun kuin asuun ja saavat huolitellut näköisiksi :)! Kiitos ihanasta arvonnasta, sä oot hei paras <3

veerakaisa.koivunen@gmail.com

Krista

Minulla on kello, oikein kivannäköinen.
Kuukausi siten siitä loppui paristot. Siitä asti kivannäköinen kelloni on maannut laukkuni pohjalla, odottaen koska omistaja muistaisi viedä kellon paristojen vaihtoon. Vielä ei ole sitä päivää näkynyt. Kello parka.
Tällä hetkellä siis sijaiskello ranteessa.

Olen miettinyt roseekultaista kelloa kauan ja tuo marc by marc jacobsin yksilö kyllä hipoo täydellisyyttä.

ksalonranta@hotmail.com

hheidi

Valitsisin leveämmän kultaisen kellon, jos voittaisin. Kello tulis tarpeeseen kyllä.. :)
elle004 ät hotmail.com

Meeri

haluaisin ehdottomasti tuon hopeisen paksumman yksilön :) olen haaveillut siitä jo pitkään! Ennen joulua katsoin sitä, mutta suolaisen hinnan takia päätin jättää kauppaan. Mutta voi että nyt se voisi olla minun! toivotaan parasta:)
merzie93@hotmail.com

Milja

Ehdottomasti tänne tuo keskimmäinen rosekultainen ihanuus. :)Sellainen on ollut hankintalistalla jo luvattoman pitkään. Kello minulla on aina kädessä, muuten olo on ihan alaston ja orpo.

miljanu@student.uef.fi

Mia

Onpa upeita klassisia kelloja. Samoin kuin sinä, en tavallaan ole kello-ihmisiä, ehkä siksi, kun en koskaan ole omistanut hienoa kelloa. Ja samasta syystä en myöskään ole sellaiseen investoinut :) tuo hopeinen paksu näyttää upealta ja varmasti tulisi käytettyä! Toivotaan että arpaonni suosii :)

pixu_19@hotmail.com

Niina

Tuo ruusukultainen kello oikein huutaa mun nimeä. Kuulin sen kutsun jo syksyllä jenkeissä käydessäni mutta en raaskinut sitä silloin ostaa mutta nyt sen kutsuhuuto on vain voimistunut ja nyt kun olen aloittelemassa oikeata työelämää niin kyllähän kello ranteeseen kuuluisi!

niina.roppola@gmail.com

Pilvi

Oi miten kauniita! Sain poikaystävältäni ylioppilaslahjaksi kauniin kellon, mutta tarvitsisin ehdottomasti sille toisen kaveriksi! Pelottaa vaan, että se liian ahkerassa käytössä häviäää tai menee rikki, joten toinen kello voisi helpottaa sitä ja jakaa sen päivittäiset työvuorot! :) pitäähän niillekin suoda vapaapäiviä. Eniten omaa silmääni noista sinun valitsemistasi miellyttää toi paksumpi hopeinen! :)
Pilvi.hongisto@outlook.com

JennaM

Voi miten upeita kelloja! Kello tulisi tarpeeseen sillä ainoasta ja vanhasta kellostani on hihna katkennut ja patterit loppu... Noista kelloista valitsisin tuon ruusukultaisen kaunottaren :)

jenna.mouhu@hotmail.com

Aino

Noi on kyllä kaikki niin hyvännäköisiä, että on suuri valinnanvaikeus.. Kyllä se iso kultainen taitaa täälläkin eniten houkutella! Käyttöäkin löytyisi, kultainen rihkamakello kun ei enää ole oikein kultaisen värinen :D

aino.elina@hotmail.fi

:katja:

Ai mikä noista olis kiva? No toi iso ja ruusukultainen. Ihan vain, koska mun komeampi puolisko ei halua kuulla vinkkiä mun huutavasta tarpeesta saada kello. Olen askerrellut kollaasinkin esitellen varteenotettavat vaihtoehdot. Mutta eih, miehet. Niin ja tosiaankin, olisi se kiva olla joskus ajoissakin.

katjakuusisto1@gmail.com

Alisa

Voi kun on ihana arvonja! Juurikin marc jacobsin kellojen perään olen pienen ikuisuuden haikaillut!:) kaikki kellot ovat aivan ihania, mutta tuo ruusukultainen on vienyt sydämeni:)

alppari_k@hotmail.com

Ansu

Mulla on ollut rannekello viimeks varmaan noin 8-vuotiaana... Se kello oli vaaleanpunanen, ja viisareista toinen oli kissa ja toinen hiiri ja ne jahtas toisiaan! Noista Marc Jacobseista kyllä toi ruusukultanen yksilö sopis tähän ranteeseen! Ansode@gmail.com

JonnaN

Ihania kaikki! Tämä tulisi minulle niin tarpeeseen, juuri eilen manasin etten omista kuin yhden (Gantin) kellon ja siitäkin nyt patteri loppu.Joka päivä ranteessa ollut 3 vuoden ajan:) En vain osaa olla enää ilman rannekelloa, nykyään kun ne ovat niin kauniita kuin koruja :) Valitettavasti tällä hetkellä hoitovapaalla ollessa ei tosiaan ole varaa uuteen kellokaunokaiseen, (edes vanhan patterin vaihtamiseen :D), joten tämä piristäisi todella kovasti ja valitsenkin tuon keskimmäisen ruusukultaisen kaunokaisen :)
nummelinjonna@gmail.com

Jutta

Ostin pari vuotta takaperin poikaystävälleni näyttävän kellon ranteeseen, sen jälkeen olen haikaillut itsellenikin moista. Ehkä nyt olisi korkea aika saada tuommoinen paksumpi kultainen - pidetään sormia ristissä arpajaisiin asti :)
Jutta.latvala@netikka.fi

Noora

Erityisen kiva arvonta, kultaiselle paksulle kellolle löytyisi täällä käyttöä, hopean omistan mutta värianalyysissä käytyäni sain kuulla että kulta on minun värini koruissa. Varmaa siis olisi että kello saisi hyvin paljon käyttöä.
noorakiela@icloud.com

Idän nopein

Oon aina tykännyt isoista kelloista, vaikka ei miulla sellasta ole ollutkaan. Tapailin yhtä miestä, joka aina marmatti, että naiset on typeriä, kun ovat hurahtaneet isoihin, miesmäisiin kelloihin. Nooo, se mes oli jotenkin dorka muutenkin ja vaihtoonhan se lähti. Kellohaave ei ole kuitenkaan unohtunut, se vahvistui vaan! Tuo keskimmäinen iso kello on tosi hieno!
Anni180@hotmail.com

Tiina

Kello kyllä tulisi tarpeeseen! Olen aivan hukassa ilman kelloa- varsinkin töissä. Jos ainukainen jo hieman reissussa rähjääntynyt kelloni jää kotiin näytän säännöllisin väliajoin pakkoliikkeiseltä kun nyin rannettani ja yritän tarkistaa aikaa! :D jos nyt arpaonni suosisi ottaisin mieluusti tuon leveän ruusukultaisen ihanuuden itselleni. Sähköposti on: tiina.kanerva@saunalahti.fi

Sanna

Katselimme ystäväni kanssa eri kelloja laivan tax-freessa viime kesänä ja kun siirryimme Sekonda-merkkisten kellojen eteen, niin ystäväni tokaisi ihan tosissaan "Ai nää on jotain sekundaa!" ja siirtyi välittömästi eteenpäin jättäen minut nauramaan kommentille: "Ei kun tää merkki on Sekonda!" :D

Ostin Sekondan, mutta ystäväni hassu kommentti jäi kummittelemaan mieleeni, ja ehkä tuo Marc By Marc Jacobsin vasemman puoleisin kello olisi sittenkin coolimpi. ;)

sannariikka.linden@gmail.com

Iduuuuue

Voi, pakko osallistua! Olen nimittäin juuri käynyt läpi kello-suruajan, sillä noin puoli vuotta sitten sain poikaystävältäni i-ha-nan ja juuri näköiseni kellon, joka sitten toisella käyttökerralla aukesi omia aikojaan ja tippui suoraan maakaivoon. Koska totta kai se kaivo oli juuri silloin siinä, jalkojen juurella?! Noh, nyt olen kuolannut erilaisia. Ja MJ:n versiot ovat mielestäni ehdottomasti kauneimpia. Väreistä ruusukulta viehättäisi, mutta hopea, hävyttömän kaunis sekin, sopisi minulle ehdottomasti paremmin, joten valitsisin sen.

Marianna

Minulla on viimeksi ollut kello reilut 20v.sitten, kun sain 1.luokalle mennessäni rannekellon vaaleanpunaisella nahkarannekkeella :)Nyt täytän pian pyöreitä ja valmistun, joten olisi ehkä AIKA koristaa ranne aikuisella, tyylikkäällä kellolla--> Tuo ruusukultainen huutaa nimeäni! <3
marianna.vesanen@helsinki.fi

liljakukkanen

Kellot ovat vieneet minunkin sydämeni, mutta vielä unelmieni kello on hakusissa. Himoitsen merkkikelloja, mutta vielä ei ole tullut vastaani omaa kukkarooni sopivaa tarjousta:]Tykkään isoista kelloista, joten valitsisin kelloistasi keskimmäisen:)

lili / lililiiblog@hotmail.com

Minä taas olen ehdottomasti kelloihmisiä. Lähes joka päivä kello löytyy kädestä ja silloin jos sitä ei ole, kurkin vahingossa ranteeseeni tarkastaessani kellonaikaa. Näistä ottaisin varmaankin tuon paksun hopeisen kellon, vaikka kultainenkin on upea. :)

Kaisan

En osaa elää ilman rannekelloani ja vilkuilen sitä ainakin muutaman kerran tunnissa. Minulla on ollut sama vanha kello kohta 12 vuotta (siitä lähtien kun olin 14) ja pelkääkin, että se kohta lopettaa uskollisen palvelun.

Suosikkini on iso ruusukultainen kello.

kaiza-n@suomi24.fi

Salla

Rakastan Marc Jacobsin koruja sekä kelloja. Ne ovat ajattomia, kauniita ja niissä on pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Omaa rannetta haluaisin koristamaan tuon kapean, herkän ja hopeisen värisen Marc Jacobsin kellon.

T: Salla (s_salla@hotmail.com)

Ninna

En ole omistanut rannekelloa sitten ala-astevuosien, jolloin isäni osti minulle mustaharmaan tarralla kiinnitettävän poikien kellon. Nyt kun olen päässyt yli tuosta lapsuudentraumasta, saisi tuo paksu kultainen kello tulla koristamaan rannettani ja viettäisimme varmasti monta onnellista vuotta yhdessä!

ninna.t@outlook.com

Anna.M

Oi, ihania kelloja! Olen pitkään jaaveillut kunnon kellosta, joka pysyisi menossa mukana useamman vuoden ja olisi kaunis. Kello olisi käytännöllinen, kun olen paljon menossa; tällä hetkellä tsekkaan ajan aina puhelimesta, joka ei tietenkään ole käsillä kun sitä kiireessä tarvitsisi. Opiskelijabudjetilla, ilman tuloja, ei kuitenkaan kunnon kelloa noim vaan osteta. Joten jos onnetar osuisi minuun, antaisin mielelläni hyvän kodin tuolle ihanalle ruusunkultaiselle kellolle! :)

anna97@mbnet.fi

Mariska

Voi mikä ihana arvonta! Haluaisin itsekin olla kelloihminen, koska se toisi asuun kuin asuun lisää tyylikkyyttä! En osaa käyttää koruja ranteissani, mutta kello sinne on joskus jopa eksynytkin. Kyseinen kello ei edes toimi, joten uusi toimiva yksilö olisi enemmän kuin tervetullut :) esimerkiksi tuo paksumpi kultainen!
majika@netti.fi

Emilia

Ooiiii. Mulla on ollut niin kauan tuo kultainen kello wanted listalla! En ehkä kestä sitä että nyt se on täällä arvonnassa se ihan sama kello! Me like it a lot!! Tiedätkö kun on vaan sellaisia juttuja mitkä on PAKKO saada? Tää kultakello on just yks niistä!!

emilia130390@gmail.com

Kaisa afrikka1@luukku.com

Niinhän se menee, että kun ei ole käyttänyt kelloa ranteessa vähään aikaan, niin ei sitä osaa katsoa hei alkuun. Sitten taas kun kello ei olekaan ranteessa enää, niin kuin yleensä, väkisin tyhjää rannetta katsoo.. :)
Haluaisin antaa kodin ja tyhjän ranteen keskimmäiselle kellolle. Rose gold in my heart <3

Julia

Edellinen kelloni putosi lattialle ja tuloksena oli rikkinäinen lasi, jota ei enää voinut korjata.. Niimpä ottaisin ilomielin vastaan tuon paksun hopean kellon paikkaamaan rikkoutuneen kelloni paikkaa !(:
julia.poukka@hotmail.com

mirtsi

kellokommentti... haha!:D Kellot ovat mielestäni upea asuste kruunamaan asun. Se jotenkin viimeistelee huolimattomankin lookin, tai kun ei muuten keksi mitään päällepantavaa..
Itse ihastuin tuohon paksuun ruusunkultaiseen? kelloon! I-H-A-N-A!<3

tiija

Mielestäni rannekello on pettämätön asuste, melkein missä vain tilanteessa! Näistä haluaisin ehdottomasti tuon suuren, ruusukullan (?) värisen ihanuuden kotiuttaa :)

tiiazh@hotmail.com

Melina

Todellakin haluan olla kivannäköisen kellon ihminen! :) Ranteessa on tälläkin hetkellä vanha kello, joka tosin ei ole toiminut enää vuoteen, mutta ainakin se näyttää suht kivalta... Tuo paksu hopeinen kello näyttäisi kyllä paremmalta ja bonuksena se, että siitä luultavasti näkisi oikeasti ajankin! :)

melina.v@luukku.com

Taru

Oiii! Mulla ei oo tällähetkellä ainuttakaan toimivaa kelloa, joten tuollaisen ihanuuden voitto olis kyllä mahti homma :) en vielä osaa päättää tahtoisiko siromman vai vähän jykevämmän mallin, mutta keltakullan värinen sen täytyisi olla :D

taru.viit@gmail.com

Noora

Eikä! Saispa tähän sellasen sydänsilmäisen hymiön... Viimeiset kaks vuotta oon haaveillut kultaisesta kellosta, ja vuosi sitten poikaystävä lupasi sellaisen ostaa, mutta leikin aikuista ja ne rahat meni asuntoon :D miks en ois voinu olla lapsi vielä hetken pidempään!
Edellisestä kello-ostoksesta tulee ensi kuussa täyteen 5 vuotta. Elämäni ensimmäisestä palkasta ostin ison hopeisen kellon, jota olen käyttänyt melkein joka päivä sen jälkeen.... Olisi tilaa uudelle armcandylle täällä ! Ja no, onhan toi ruusukultainenkin aika mieletön <3 noora-pit@hotmail.com

Julia Poukka

Edellinen kelloni putosi lattialle ja tuloksena oli rikkinäinen lasi, jota ei voinut enään korjata.. Niimpä ottaisin ilomielin vastaan tuon hopeisen paksun kellon paikkaamaan rikkoutuneen kelloni paikkaa!(:
julia.poukka@hotmail.com

tiia

Upeita kelloja ! Omat kellomuistoni koostuvat lähinnä 7-vuotiaana isovanhemmiltani lahjaksi saadusta vihreästä leijonarannekellosta. Siitä opettelin katsomaan aikaa, ja kello pysyikin ranteessani muutaman vuoden. Sen jälkeen minulla ei rannekelloa ole ollut, vaikka monesti olenkin niitä ihaillut. Kello tuo asuun kuin asuun hieman klassisuutta ja tyylikkyyttä, eli niitä mitä itse arvostan pukeutumisessa. Tuo kuvassa vasemmalla oleva hopeanvärinen suurempi kello olisi täydellinen tällaiselle kelloaloittelijalle, sopisi varmasti asuun kuin asuun ja näyttäisi ranteessa upealta! Ehkä siitä myös jossain kohtaa oppisi katsomaan aikaakin. ;)

tiijjaa--@hotmail.fi

Sinttu

Oi, iso ruusukultainen kello vei sydämeni <3 Pitkän aikaa olen haalinut itselleni keltakultaisia koruja, mutta viime vuoden puolella ihastuin tähän hieman pehmeämmän väriseen kultaan. Ihana arvonta!

Elisa

Oi rakastan kelloja! Omaa ei ollu sitten ala-asteaikojen, mutta halu ois suuri ostaa, rahatilanne ei kuitenkaan sitä suo.. Kello ois tietysti kätevä, mutta myös erittäin kaunis asuste ;-)
Jos arpaonni suosisi minua, haluaisin ton paksurannekkeisen kultaisen ihanuuden!

elisa.viiri@outlook.com

annyal

Täällä ilmoittautuu toinen parantuva epäkelloihminen.. asiaan on kyllä vaikuttanut huomattavasti se, että tahtoisin vain kaikista hienoimman kellon, kuten vaikka tuon vasemmanpuoleisen hopeisen ison kellon.. en kuitenkaan ole malttanut panostaa siihen rahallisesti vielä, vaan olen odotellut sopivaa hetkeä.. nyt olisin kyllä onneni kukkuloissa, jos tuon ison hopeisen voittaisin, se on jumalainen!

annyal@wippies.fi

Sinttu

Oi, iso ruusukultainen kello vei sydämeni <3 Olen pidemmän aikaa haalinut itselleni keltakultaisia koruja, mutta viime vuoden puolella ihastuin tähän hieman pehmeämmän väriseen kultaan. Ihana arvonta!

herkkupolku@hotmail.com

Ulpu

Minäkään en jotenkin ole ollut kelloihmisiä aiemmin, mutta ovathan nuo kyllä kauniita - ehkä minustakin tulee käännynnäinen :)

Noista valitsisin ehdottomasti tuon leveämmän kullanvärisen!
Uuulllaaa@hotmail.com

magdalena

Olen jo pitkään harkinnut tällaisen kellon ostoa, mutta vielä en ole osannut päättää millaisen haluaisin. Ruusukulta on kuitenkin houkutellut niin pitkään että valitsisin tuon keskimmäinen kaunokaisen. Mielettömän hieno.

eemeli_188@hotmail.com

Marika

Voi miten kauniita! Kuola valuu:D laatukello on kyllä ihmisen yks perustarpeista, ja jos se vielä on kaunis niin sehän on ihan paraskaverikin. Olen itse kelloihmisiä, mutta omistan vain yhden laadukkaan ja kivannäköisen yksilön joka on kiikkunut ranteessani jo muutaman vuoden! Kaipaisin sille kellokaveriksi tuota paksumpaa kultaista kelloa<3
Poyhis_92@hotmail.com

-Katri

ooh.. Minä niiiin tahtoisin olla kivannäköisen kellon ihminen! Olen päälakeani myöden täynnä kännykän kaivamista täpötäydestä laukusta... Nenäliinat ja huulirasvat lentelee, mutta puhelinta ei vain löydy. Vihdoin saat sen kouraasi, mutta hei - hanskathan on pakko riisua kosketusnäytön räpeltämiseksi. Hanskat pois, aika näkyviin, känny laukkuun ja hanskat äkkiä käteen. Ja tiedättehän kun sitten joku kysyy, mitä kello on, on aivan pakko katsoa uudelleen.... Kaiken tämän ähräyksen sijaan vain takin hienoinen sipausu ranteen päältä ajan katsomiseksi.. Kuin unesta!
Nämä mallit ovat kaikki kivoja, mutta valitsisin tuon vantteramman hopeisen.
katri.jarvela@hotmail.com

Vierailija

Täällä ois yks kellohullu, joka rakastui niihin muutama vuosi sitten. Siitä lähtien olen usein käynyt koruliikkeissä ihailemassa erilaisia upeita kelloja ja muutaman saanut hankittua kotiin asti. Tuo vasemman puoleinen paksumpi hopeinen kello olis juuri sellainen,mille löytyisi paikka omasta korulippaastani! Käytän paljon hopeisia koruja,joten tuo tulisi varmasti käyttöön usein. Mukana siis arvonnassa ;)

tanskanen.niina@hotmail.com

Sallav

Miut on hirmu kauan himottanut ruusukultainen kello. Mut sit pääs kolkuttaa sellain ääni et tää on ohimenevää et osta sellasta hullu. Ja ei se sovi tähän vaaleanpunaiseen ihonsävyyn minkä omistan. Mutta nyt se kolkuttelee taas täällä! Ruusukultainen kello saisi todella rakastavan ja huolehtivan kodin täältä joka huolehtisi siitä aina! :D salla_vilko@hotmail.com

Stao

Hopeinen leveämpi rannekkeinen kello olisi ehdottomasti minun mieleeni. Omistan tällä hetkellä yhden rannekellon, mutta se on niin ruma että saa leikkiä piilosta kännykän kanssa laukun pohjalla :D

c14810@student.diak.fi

Marim

Ihana arvonta! Olen ihaillut MJ-kelloja jo vuosia, ja kaiken lisäksi olen tällä hetkellä kelloton joten tulisi oikeasti tarpeeseen:) Suosikkini on ilman muuta keskellä oleva ruusukultainen ihanuus

harjulamari@gmail.com

sofie

tällä hetkellä ranteessa kulkee ukkini vanha kello, jota olen vähän kunnostanut. mutta olisi kivempi saada vähän "naisellisempi" kello ja juuri tuo keskimmäinen olisi aivan ihana!

tytytsy@gmail.com

Kaisa

Jos sinun pieneen ranteeseen sopii hyvin tuo iso kullanvärinen kello, niin ehkä minunkin kätöseeni sopisi samankokoinen hopeanvärisenä. Olisipa mahtavaa saada kello ranteeseen pitkästä aikaa! kaisa82(at)gmail.com

Maija

Olin jo pienenä kelloihminen. Sain joululahjaksi joskus Aku Ankka- kellon, joka oli maailman hienoin. Käytin sitä, kunnes kyllästyin. Olin vuosia ilman kelloa, kunnes löysin jälleen kellojen hienouden. Aina yksi upea kello (siro kultainen) mahtuu kellotrioni seuraksi :)

maisku86@yahoo.com

Riikka

Oma ensimmäinen kellomuistoni on lapsuudesta, kun ranteessa pyöri pinkki kumisella rannekkeella varustettu Minni hiiri -kello. Vasta viime vuonna hankin itselleni rannekellon näin aikuisiällä, upean Daniel Wellingtonin. Kuitenkin välillä kaipaisi ranteeseen jotain kimaltavampaa yksilöä ja juurikin tuo paksumpi kultainen olisi täydellinen siihen tehtävään :-)
riikka-korhonen@hotmail.com

Elisa

Olen itse metsästänyt uutta kelloa jo yli vuoden. En ole törmännyt yhteenkään joka sopisi ranteeseeni(mulla on aika kapea ranne) ja budjettiini. Minulla on kotona kolme hopeista kelloa ja haluaisin vaihtelua kellovalikoimaani. Tuo keskimmäinen, punakullan värinen, kello toisi mahtavaa vaihtelua! Vierastan jostain kumman syystä kultaisia kelloja vaikka ne näyttävät kaikkien muiden ranteissa todella makeilta! Uskoisin että tuo kello olisi juuri oikea piristys sateiseen talveen, täällä Itävallassa kun ei ole lumesta tietoakaan!
elisa.maattanen@gmail.com

supukka

äskettäin herännyt kelloihminen täälläkin - ja tuo paksu kultainen olis erittäin toivottu tulokas :)

Lotta

Olen aina ajatellut että haluan ehdottomasti vähän tuollaisen isomman kellon itselleni, sitten joskus kun on varaa sellainen hankkia. Nyt kun näin nuo pienemmät mallit niin mieli muuttui täysin, tuo siro hopeinen kello on ihan täydellinen! Täytyy siis alkaa kartoittamaan vaihtoehtoja kevyempienkin mallien osalta, vaikka ei nyt arvonnassa tärppäisikään.. :)

lotta.nevala (at) gmail.com

tiiu

Mä en koskaan ajatellu tarvitsevani rannekelloa ennen kuin poikaystäväni sellaisen osti joululahjaksi pari vuotta sitten. Sen jälkeen oonki käyttäny rannekelloa melkein joka päivä:) Paksu hopeinen kello olis ihana
tiiu.eskola@hotmail.com

HV

Minulla on ainoastaan yksi kello ja olen saanut sen rippilahjaksi, joten siitä on jo...ihan liian monta vuotta aikaa :D Kellosta on myös ollut patteri lopussa jo pari vuotta, enkä ole saanut aikaseksi käydä sitä vaihtamassa. Mielelläni siis ottaisin vastaan tuollaisen isomman hopeisen kellon, tulisi todella tarpeeseen :)

pinkyprincess_@hotmail.com

Janikaa

Mahtava arvonta! Rippilahjaksi saamani Guessin hopeinen kello on edelleen iso suosikkini, ja se onkin jo suunnilleen liimautunut kiinni ranteeseeni. Ilman kelloa tulee todella orpo olo ja aikataulut on aivan sekaisin! Kullatusta kellosta olen kuitenkin jo haaveillut ikuisuudelta tuntuvan ajan, joten kultainen ja paksumpi malli olisi tällä kertaa mun valinta!

janika.jokisalo@gmail.com

Anna-Maija (annamaija500@gmail...

Oi, miltä ihanuuksilta näyttää nuo pienemmät kellot! Tuollainen pienempi malli (kultaisena) on ollut etsinnän alla, koska ongelmani on todella kapeat ranteet. Useimmissa kelloissa kellotaulu on isompi kuin ranteeni leveys! Tai onhan mulla kello, itseasiassa kaksikin, mutta ne on yli 20 vuotta sitten hankittuja. Ne on itseasiassa samanlaisiakin, koska ensimmäisen hukkasin ja uusi oli saatava, ja tietenkin samanlainen! Ehkä pieni päivitys voisi olla paikallaan :D

Elina

Sain joululahjaksi jo kauniin hopeisen mk:n kellon ja nyt haluaisin myös kellon, joka sopisi kultaisten korujeni kanssa ja tuo oikeassa reunassa oleva kullan värinen isompi kello olisikin täydellinen!:) elina.jokinen1@gmail.com

Ella

Minäkin haluaisin olla kelloihminen, mutta ei ole tullut vielä kelloa hankittua, vaikka monet kerrat olen ihaillut niitä blogeissa ja näyteikkunoissa.

Tuo oikeanpuoleinen kultainen on upea, sellaisen haluaisin!

ella.savolainen93@gmail.com

Julle

Näitä marc jacobsin kelloja olen katsellut jo pitkään, mutta niitä on huonosti saatavissa suomessa. Toivottavasti arpaonni osuisi mun kohdalle ja saisin tuollaisen kaunokaisen itselleni. <3 Tuo kaikkein suurin kello, punakultainen kaunotar olisi minun valintani.
Email: juuli.nyholm@gmail.com

Vierailija

Oi mitä ihanuuksia! Meillä on ollut perheessä tapana saada rannekello rippilahjaksi, mutta silloin kun itse pääsin ripille olin nuori ja tyhmä ja kuvittelin etten kelloa tarvitse. Nyt kuitenkin vanhempana kaipailisin laadukasta kelloa. Paksumpi noista kultaisista vei sydämeni - rakkautta ensisilmäyksellä!
fanni.fonsen@hotmail.com

Mimmunen

Oi, kuinka kauniita! Ymmärrän hyvin valinnanvaikeutesi. Pienenä käytin ahkerasti rannekelloa, ala-asteella omistin kauniin pinkin kellon, joka taitaa olla edelleen tallessa muistona. Sitten sain ensimmäisen kännykkäni ja kas kummaa, sitä myöten rannekellon käyttö jäi! Nyt muutamia kuukausia taaksepäin olen kuitenkin jälleen piiitkän ajan jälkeen palannut rannekellon käyttäjäksi. Pidän isoista, metallisista kelloista - juuri tällaisesta tyylistä kuin postauksen kellot ovat. Ylitse muiden näistä viidestä vaihtoehdosta nousee hopeisesta kellosta isompi malli, kertakaikkiaan upea!! mill_ah@hotmail.com

Piia

Kuvassa oleva keskimmäinen, aivan täydellinen! Tuollaisesta olen haaveillut ties miten kauan, mutta tuollaiset yksilöt ei vain oikein lompakkoon iske.. Yhtäkään rannekelloa en vielä nimittäin omista vaikka ikää on melkein 20vuotta :D

piia.puntanen@jippii.fi

Krista

Kauhean vaikea valinta!! Päädyin kuitenkin tuohon keskimmäiseen ruusukultaiseen kelloon, se olisi sopivan näyttävä.

Itsekin olen haaveillut rannekellosta jo pidemmän aikaa, mutten ole kuitenkaan vielä kerennyt sellaista hankkimaan. Tuo olisi siis täydellinen ylläri! (:

krista.jarner@hotmail.fi

jenna

Nyt on niin huikea arvonta että pakko osallistua! Ihailen Marc Jacobsin aikaansaannoksia suunnattomasti, mutta valitettavasti itselläni ei ole tällä hetkellä varaa ostaa hänen upeita korujaan.
Itse pidän kelloa aina. Nykyinen alkaa olla jo aika elämää nähnyt, joten uudelle olisi vakipaikka vapaana :) Tovin miettimisen jälkeen valitsisin näistä leveän hopean vaihtoehdon. On se niin upea! :)

jennah15@hotmail.com

Anis

Kello on itselleni kyllä aivan ehdoton, käytän sitä kuin korua enkä voisi olla ilman. Tuo viimeisen kuvan vasemmanpuoleisin hopeanvärinen on ehdoton suosikkini, mahtavaa jos se pääsisi koristamaan rannettani :)

ansku_66@hotmail.com

Karoliina A

Valitsisin näistä ehdottomasti ison hopeisen kellon! Olin ennen superahkera kellonkäyttäjä, mutta nyt se on jäänyt kun täydellistä yksilöä ei ole tullut hankittua - tämä olisi juuri se täydellinen! Aina pienenä kesän tulon huomasi siitä, kun ranteeseen alkoi jäädä upea rusketusraja kellosta :D

karoliina_ahonen@luukku.com

Hanna

Olin ennen kelloihmisiä ja olen pohjimmiltani edelleen!Vuosia sitten omistin kelloille oman laatikon ja siellä lukuisat kelloni oleskelivat. Opiskelijana kuitenkin raha ei sada taivaalta, joten olen joutunut myymään vuosien varrella kaikki kelloni! Rahat ovat sittemmin kyllä menneet lentolippuihin, koska pitihän omaa rakasta päästä katsomaan maailman toiselle puolelle. Nyt olemme kuitenkin molemmat yhdessä onnellisesti suomessa ja lentolippuja ei tarvitse enää ostella ! Ostoslistallani on ollut jo pidemmän aikaa Marc By Marc Jacobsin kello ruusunkullan värissä! Se korvaisi hienosti kaikki menetetyt kelloni! Juuri tuo tuossa keskellä! Ehkä se päätyy täydentämään tyhjää kellolaatikkoani tätä kautta!

hannamanjang@gmail.com

hannamanjang.com

Plug

Oi. Itse olen tähän mennessä omistanut elämässäni kaksi kelloa. Toisen ala-asteella ja tottakai siinä oli legendaarisesti Minni Hiiren kuva. Se on edelleen tallessa, mutta käyttö ehkä jostain syystä jäänyt vähän vähemmälle... Toisen kelloni ostin viitisen vuotta sitten kun olin reilaamassa. Siinä on maapallon kuva, eikä se toimi enää jostain kummallisesta kellomaisesta syystään. Sekin on ehkä hieman lapsellinen nykyään. Olisikohan minunkin aika päivittyä kunnon kelloihmiseksi?

Vierailija

Oi miten ihanaa! Olen jo pitkään haaveillut Marc By Marc Jacobsin kellosta ja arvonnasta löytyy vielä kyseinen malli jota olen pitkään haikaillut! Eli tuo paksu kultainen on aivan täydellinen juuri se jonka ostamista olen harkinnut jo pitkään mutta kun näin tämän arvonnan oli aivan pakko tulla kokeilemaan onneani! :-)

sannij.moilanen@gmail.com

Linda

Itse en ole ollut myöskään kelloihminen ennen viime kesää kun ostin ihanan DKNYn siron valkean kellon, tämän jälkee olen ehdottomasti ollut kelloihminen ja olen sitä mieltä että kello on panostamisen arvoinen asia! Samoilla linjoilla sun kanssa eli koko kokoelma näyttää upealta, mutta itselle sopivimmaksi näkisin tuon paksumman kultaisen kauneuden!! lindasuik@gmail.com

Hanne

Olen täysin kelloihmisiä ja varsinkin näyttävien kellojen.
En ole raaskinut vain ostaa itselleni joten olen vain kuolannut liikkeiden tarjontaa. Noista ylläolevista suosikkini on ehdottomasti tuo ensimmäinen paksumpi hopea. IHANA!
hanne.salo@hotmail.com

aiiiino

Ihana arvonta, pakko osallistua! Täydellinen hopea kello, hieman suurempi sellainen on ollut hakusessa jo kauan, mutta en ole vielä sellaista löytänyt. Tuo paksumpi hopea sopisi kyllä hyvin kellon etsintä -kriteereihini. Siispä jos kello-onni kohdalleni osuu, valitsen tuon paksumman hopeisen :) Ihanaa kevään jatkoa!<3

ainomaria.kujanpaa@gmail.com

Laura

Voi miten kiva arvonta! Itsellä ollut viimeisen vuoden tarkoitus ostaa kello, mutta valinnan vaikeus on ollut esteenä sen ostamiselle. Liian paljon kivoja kelloja, mutta noista viidestä ehdottomasti valitsisin tuon ison hopeisen. :) laura06.12@hotmail.com

Sara

Oi mitä ihanuuksia! Minäkin olen turvautunut kännykän kelloon tosi pitkään ja se on oikeasti hirveän epäkäytännöllistä varsinkin silloin, jos kelloa pitää vilkuilla koko ajan. Enkä osaa päättää, kun nuo ovat kaikki niin kauniita! Mutta kun varmaan pitää joku valita, sanon paksu kultainen. :-)
mylittlebookofbeauty(at)gmail.com

Laura

Olen aina ollut hopeiden korujen ja kellojen ihminen, ja nyt pitkään olen miettinyt josko hyppäisin pois mukavuusalueeltani ja hankkisin kultaisen kellon! Eli siis juurikin tuo sinun valitsemasi paksumpi kultainen kello olisi minun valintani :)

lauralehesvuori@luukku.com

Heidi J

Oih.. Mikä unelma-arvonta?! Ihan huippua :) Itsekin olen päässyt kellojen makuun vasta viime vuoden aikana..
Jos saisin valita, niin minäkin toivoisin tuota näyttävämpää kulaista. Se viimeistelisi asun kuin asun!
heidi@dfj.fi

tsässe

Ihana arvonta! Oon jo pidemmän aikaa suunnitellut hankkivani jonkun vähän kalliimman kellon. Just eilen tein itselleni pakkosaadatoi-kollaasia ja toi vasemmanpuolen hopeinen paksumpi rannekello päätyi siihen! Aivan ihana kello, yksinkertainen. Jospa onni suosii ;)
jasmin_ahola@netti.fi

inamaria

Voi, juuri näitä Marc Jacobsin kelloja olen kuolannut jo jonkin aikaa! Jotenkin tuntuu että ei raaski pistää noin paljon rahaa pieneen asusteeseen, vaikka toisaalta kelloa voi pitää joka päivä ja haluaisin sen nimenomaan olevan merkkikello, eikä halpis haha :D tällä hetkellä en omista yhtään nättiä ja ehjää kelloa. Näistä viidestä ihanuudesta valitsisin tuon ensimmäisen vasemmalta. :) inamari4@gmail.com

Vivi

Oi mikä arvonta! Tuo isompi kultainen on myös tämän kellotytön mieleen <3 Olen käynyt kuolaamassa Marc Jacobseja Stockalla siitä asti, kun ne sinne saapuivat, joten olisi ihanaa nyt voittaa semmoinen omaksi!

En ole muuten ennen tänne kommentoinut, mutta kiitos hauskoista teksteistäsi, näitä on aina mukava lukea :)

Mau

Mun lemppari on tuo ruusukultainen keskellä, ihanan erilainen! Nyt sitten sormet ristiin, olisi ihana voittaa :-)

Vrillette (at) hotmail.com

emma

Ei hitsi miten upee mahollisuus! :) Minulle kello on asia, joka viimeistelee joka asun! Välillä olen kyllä jäänyt kaipailemaan sitä hopeaa kelloa, jota en valitettavasti omista ja tämä paksumman mallinen hopea kello vei sydämeni! Siksipä siis tartuin tilaisuuteen ja osallistun kilpailuun.

emskuta@hotmail.com

mani

Pidän kelloista kovasti, mutta minun ongelmanani on ollut enemmänkin niiden kova hinta. Aina jos jonkun hienon yksilön jostain bongaa on sen hinta aivan liian kova minun budjetilleni, joten tämä arvonta on enemmän kuin mieleeni. Näistä kelloista eniten haluaisin paksun kultaisen :) M_anni@luukku.com

_Ninnu_

Olen jo pitkään kuolannut tämän tyyppisiä kelloja, mutta lompakko ei vaan anna periksi tällä hetkellä..En ole oikein koskaan itsekään ollut kelloihminen, mutta kyllä siihen varmasti tottuisi, kun löytyisi joku herkullinen yksilö. Itse pidän useimmiten hopean värisiä koruja, joten nuo hopeiset olisivat järkeviä vaihtoehtoja, mutta tuo pronssin värinen on myös todella houkutteleva. Voiton taitaa kuitenkin viedä tuo paksu hopeinen vasemmalla :)

nina_pirskanen@hotmail.com

Eve

Oi jummi, mikä arvonta ja palkinto :) Jos onnetar suosisi minua, valitsisin ehdottomasti roosakultaisen-kellon, sellaista olen havitellut, mutten ole raskinut vielä ostaa. Eli arvonnassa mukana! evesblog88@gmail.com

Japsu

Eikä miten ihanaa! Just noista kelloista oon haaveillu, ja valitettavasti lähestyvät synttärini juhlitaan sen verran pienellä opiskelijabudjetilla tuon murmelin kanssa, etten lahjaksi tule noin upeaa kelloa saamaan vaikka toivottu on :D Ehdottomasti paksu kultainen kello!
jambu.dambu(at)hotmail.com

Mirka

Rannekelloja olen aikanani käyttänyt paljon, mutta sitten Nalle Puh -rannekelloni hajottua ei ole yhtä ihanaa ja korvaavaa löytynyt. Näissä kelloissa olisi ehdottomasti sopivia malleja korvaamaan Nalle Puhiani ;) Itse haluaisin eniten tuon ihan oikean laidan kultaisen kellon :)

mirka.tukia@gmail.com

Laura

Minulta löytyy jo ihana hopea kello, mutta koska käytän välillä myös kultaisia koruja, on kullan värinen kello ollut jo pidempään hakusessa. Täydellistä ei ole vielä tullut vastaan ennen kuin nyt: tuo paksumpi kullan värinen. Ihana!

laraz_@hotmail.com

Ninna

Ihana arvonta :) Nuorempana käytin rannekelloa päivittäin. Aamun ensimmäinen tehtävä oli laittaa kello ranteeseen. Muistan ikuisesti sen päivän kun ensimmäisen rannekelloni ranneke katkesi. Monta päivää meni suriessa. Pieniä oli pienen ihmisen murheet.. Jossain vaiheessa nuoruutta kellon käyttö vain jäi. Ei ehkä ollut niin muodikasta ja tarpeellista, kännykästähän näki kellon. Viimeisen vuoden sisällä olen taas lämmennyt ajatukselle ja ostinkin jo yhden kellon. Halpa, mutta nätti. Ihan vain kokeillakseni osaisinko olla kello ranteessa. Ja voi, miten ihastuinkaan. Olo ilman kelloa on alaston. Valintani arpaonnen osuessa olisi tuo paksumpi hopeinen kello. Niin kaunis!

Noora

Pitkään olen juuri tuollaisesta paremmasta kellosta haaveillut. Samalla saisi kauniin korun ranteseen ja käytännöllisen mukana kulkevan kellon! En ainakaan myöhästelisi enää mistään :D
Eli tuon paksun hopeisen kellon jos ranteeseeni saisin <3

noora_smile@hotmail.com

Eerika

Miten tällänen arvonta tuliki just ku oon kuolannut just näitä kelloja viime viikot! Itse ihailen aina jos jollakin on rannekello ranteessaan, mutta itse en ole vielä löytänyt sellaista kelloa mikä olisi lähtenyt mukaan. Eli siis, paksu hopeinen miellyttää silmääni eniten! Hankala valinta. eerika.pitkanen@gmail.com

Sooy

Uusi kello piristäisi kiireistä arkea suunnattomasti! Aina kun masentaisi olla töissä niin voisi aina piristyä katsomalla uutta upeaa kelloa :) Ehdottomasti kivoin kello olisi noista viidestä tuo kaunis kultainen paksu kello :)

sooy@hotmail.fi

alexilo

Ensimmäisestä peruskouluvuodesta lähtien rannekello ja minä ollaan oltu hyvät ystävykset! :-) Edelleenki kello löytää tiensä ranteeseeni lähes joka päivä. Tuo hopeinen paksumpiranteinen yksilö olisi täydellinen vaihtoehto tämän hetkisen kelloni kaveriksi, ettei se ihan kuluisi puhki. (Niinkin on käynyt, yhdestä kellostani kului ranneosa puhki. Tuossa mallissa siitä ei olisi pelkoa)

illi.vuori@gmail.com

Vierailija

Ihan huippu arvonta :D mulle olis huutava tarve uudelle kellolle,meidän perheen 10-kuukauden ikäinen trendisetteri on päättäny ottaa kaikki äitin kellot omaan käyttöön <3 ja nythän me puhutaan meidän omasta pikkumiehestä,stailaaminen ku alotetaa tässä perheessä heti pienestä;) täytyy heittää tuo tikittävä kartell tosta seinältä laukkuun,niin mammaki tietää mitä kello on :) liam_abonde(at)hotmail.com

Aino

Ah, tuo Marc Jacobsin paksumpi kultainen kello on ollut jo kauan haaveeni! Kun olin pieni, hävitin lempirannekelloni, kun se tippui kädestäni teille tietämättömille. Sen jälkeen en uutta saanut. Jospa tämän kellon kanssa olisi parempi tuuri!

luma@luukku.com

Kepa

Ihanaa! Oon katsellut Marc Jacobsin kelloja blogeista silmät kiiluen jo ties kuinka kauan. En ole omaa vaan raaskinut ostaa :( Keskimmäinen kello piristäisi asujani monena päivänä ja pitäisi minut ajan tasalla kun olen laiska kantamaan puhelinta mukana esimerkiksi kaupassa käydessä.

mar.marttinen@gmail.com

Kiira

Kaikki nuo kellot olisivat enemmän kuin tervetulleita luokseni, niin kauniita kaikki! Mutta eniten minulla olisi käyttöä tuolle hopeiselle isommalle yksilölle, sillä lähes kaikki koruni ovat hopeisia. Kello todellakin tulisi tarpeeseen, sillä omistan vain yhden rannekellon ja se kiikkuu ranteessani lähes päivittäin töissä ja on sen näköinenkin jo! Ihana arvonta tämä! Aurinkoista viikkoa sinulle ! :)
kiira.nousiainen@kolumbus.fi

janettelaakso@gmail.com

Ihania kelloja kaikki, kamala valinnanvaikeus. Minkä vaan näistä kelpuuttaisin ranteeseeni. Olen pitkään halunnut kelloa, mutta opiskelijan rahoilla ei ole varaa ostaa hienoa ja omaa makua miellyttävää.. Rakastan kultaisia koruja ja sen takia katseeni kohdistui eniten tuohon isompaan kultaiseen kelloon :)

Petra

Ah, rannekellot on niin ihania ja käteviä! En voisi elää ilman rannekelloa enää nyt kun siihen on tottunut :) Noista ottaisin mieluiten ton keskellä olevan paksun ruusukultaisen kellon :)

pikkumyy17@gmail.com

Jepa

Olen jo pari vuotta etsinyt "sitä täydellistä" kultaista kelloa. Harmi vaan, ettei kaupoista ole löytynyt ja netistäkin vaan niin, että pitäisi jenkeistä asti tilata.

Tuota Marc Jacobsin kultaista (isompaa) kelloa on tullut haikailtua, ja jos arpaonni nyt kohdalle osuisi, olisin enemmän kuin onnellinen! <3

a.jenni@windowslive.com

Roosa

Olen ties kuinka kauan yrittänyt säästää kultaista kelloa varten, mutta opiskelijana rahaa ei tunnu jäävän muutamaakaan kymppiä ylimääräistä kuukaudessa. Olisi siis aivan uskomatonta voittaa tuo paksu kultainen kello :))

roosajoenpolvi@hotmail.com

Jossu

Voih ja oih.
Muistan ensimmäisen kelloni: se oli vaaleanpunainen, siinä oli kellotaulussa rakastamiani delfiinejä ja taulua ympäröivää rengasta pystyi pyörittämään niin että se naksui. Olin ihastellut kelloa paikallisen kultasepänliikkeen ikkunassa ties kuinka pitkään ja löpötellyt siitä ties kuinka monet illat äitille. Käytyäni rohkeasti 6-vuotisneuvolassa ja piikeillä, menimme ostamaan kellon minulle palkinnoksi.
Vaikka tapahtumasta on jo vuosi(kymmeniä)a, kello on kadonnut maailman syövereihin ja uusi kello on löytänyt tiensä ranteeseeni, en ikinä tule unohtamaan delfiinikelloani.
Marc Jacobsin ihanuuksista kotiuttaisin tuon keskimmäisen ruusunkultaisen yksilön.
johanna.rosenberg(at)gmail.com

heidi

Oi mitä ihanuuksia! Itse ottaisin tuon paksun kultaisen, jos budjetti siihen muuten riittäisi! Osallistun siis mielelläni arvontaan :) Kelloista itselleni tulee ikuisesti mieleen se hetki, kun olin 7-8 vuotias ja olin juuri saanut ensimmäisen kelloni isovanhemmiltani. Olimme menossa samana iltana katsomaan serkkuni salibandy-ottelua ja minä tietysti halusin laittaa uuden kelloni ranteeseeni. Äitini kielsi minua monesti ottamasta sitä mukaan, koska se menisi helposti rikki. Salakuljetin kellon salibandy-areenalle, josta löytyi myös yleisurheilutelineitä, joissa tietenkin 7-8 vuotiaana viihdyin hyvin kieppuen ja heiluen. Siellä se kellotaulu sitten iskeytyi jotain rautaa vasten, ja edelleen näin 23-vuotiaana harmittaa paljon hah! Se fiilis oli vain niin hirveä ja nöyryyttävä...
hele1123@student.su.se

Camilla

Sain joululahjaksi yläasteella ensimmäisen rannekelloni. Se oli jetsetin kello, valkoinen, jossa oli ''kultaa ja timantteja''. Kello kulki aina kädessäni, olihan se niin tyylikäskin! Kerran menimme ystäväni luokse maalle. Lähdimme joelle uimaan. Joen rantaan oli juuri rakennettu pieni uimakoppi ja laituri. Riisuimme vaatteet ja menimme laiturille pyyhkeet päällä. Roikuin portaissa enkä uskaltanut mennä uimaan. Roikkumisestani rankaistiin, sillä tietenkin tipahdin kylmään veteen. Muutenhan tuo olisi ollut ihan cooliakin, että uskalsin kastautua ensimmäisenä, mutta sadasosasekunnissa veteen osuttuani tajusin kädessäni olleen rakkaan kelloni! Kaiken muun olin riisunut mutten tietenkään kelloani jonka painoon ranteessani olin tottunut. Nousin vedestä, pyyhe jäi laiturille ja huusin vain ' Mun kello mun kello mun kello!!'. Onneksi kelloni toimii vieläkin tästä huolimatta, ja kaverini ovat saaneet hyvät naurut ja muistuttelevat vieläkin viuhahtelevasta Camillasta. Ei paljon nakuna oleminen hävettänyt siinä vaiheessa kun kelloni oli kastunut!
Nyt kun tuo jetset kelloni ei oikein enää sovi tyyliini, olisi tuo paksu ruusukultainen upeus aivan mahtava! Sitä myöskin säilyttäisin ja käyttäisin varoen, toisinkuin muovista edellistäni. :-)

camillaa08@gmail.com

Anni

Omistan yhden rannekellon, jota käytän joka ikinen päivä. En osaa olla enään ilman kelloa, joten olisi kiva saada tuo vasemman puoleinen hopeinen kello, joka toisi hieman vaihtelua pienehköön kellovalikoimaani.

Laura

Ihana arvonta:) monta vuotta on tullu oltua ilman rannekelloa mutta viime aikoina sitä on oikein alkanut kaipaamaan eri tavalla. Ei aina jaksa kaivaa sitä kännykkää ja tarkistaa aikaa... Tuo iso ruusukultainen kello olisi aivan unelma!<3 laura_sofie@hotmail.com

nacholipre

Ehkä paras arvonta ikinä!
Ottaisin ehdottomasti tuon pienen hopeisen kellon, niin tyylikäs, siro ja naisellinen! Omistan entuudestaan Michael Korsin ruusukultaisen kellon mutta se ei ole aivan yhtä yhdisteltävissä kuin hopeinen kello olisi. Tyylikäs ja ajaton. :)
tiina.kattilamaki@gmail.com

Matkalla äitiyteen

Voi luoja mä rakastuin just äsken kun näin nämä kellokuvat! Mä olen aina ajatellut että en ole kelloihminen enkä teini-iän jälkeen ole kelloa omistanutkaan, mutta nyt voisin ehdottomasti olla! Ja ehkä se olisi mulle ihan hyväkin, koska oon aina myöhässä. Valitsisin varmaan tuon kultaisen oikeanpuoleisimman, musta on kummasti kuoriutunut kullan tykkääjä ikää kartuttaessa. nina.ranki@gmail.com

Miratuuli

Oi juku! ehdottomasti isoin keskimmäinen, pure love! uusi kello ois kyllä kohdillaan kun entinen meni rikki...:( kellot on ihania asusteita ja ajan katsominen ranteesta vähentäisi kännykänkin turhaa näpräystä:D
must have!
mira.louhelainen@elisanet.fi

Leena

Heippa ja kiitokset mahtavasta blogista Julia!
Tämä kaiken vapaa-aikansa ja ylimääräisen rahansa matkustamiseen käyttävä seuraa blogiasi todella ahkeraan :)

Olen ehdottomasti kelloihminen ja haluaisin kovasti olla myös kivannäköisen kellon ihminen :D Alimman kuvan esimmäinen kello vasemmalta sopisi minulle oi niin täydellisesti ja täydentäisi tulevaa maaliskuun matkalookkiani ;) lene.isomaki@gmail.com

Nada

Tämäpä hauska sattuma, just selasin netistä kelloja ja sitten aloin blogeja lukemaan ja kappas, mitä löytyy täältä! Täytyy olla kohtalo!Vaikka tuo kultainen houkuttelisi, niin paremmin tuo hopeinen käy omaan tyyliin ja leveämpänä mallina :) riikkakroger@hotmail.com

Jonzz

Isompi hopeakello on mieleeni!! :) Kellosta tulee aina mieleen kun ylioppilaskirjoitusten aikaan otin käyttöön äitin vanhan kellon. No sepä sitten päätti pysähtyä kesken tekstitaidon kirjoittamisen ja en tajunnut sitä. Kattelin vain että hyvin on aikaa jäljellä, joten tajuttuani mokani yksi tehtävä jäi kirjoitettavaksi alle puolessa tunnissa. Vähän otti päähän :D
jonna.ahokas@luukku.com

KALHL

Rakastan kelloja ja erityisesti Marc by Marc Jacobsin kelloja. Kaksi jo kotoa löytyy, mutta hopeinen vielä puuttuu. Eli tuo isompi hopeinen olisi täydellinen kokoelman täydentäjä!
karkki10@yahoo.com

angie

Oi wau, tuo siro kultainen kello vei sydämeni! Olen käyttänyt rannekelloa viimeksi ala-asteella ja siitä lähtien olen vakuuttanut itselleni, että kännykän kello riittää minulle. Mutta se, että se puhelimen kello ei ole kokoajan näkyvillä saattaa olla syy siihen, että lähes joka aamu ryntään hiki hatussa metroasemalle vain huomatakseni metron kiihdyttävän ohi... Haluaisin aloittaa kellokokeilun -ehkä myös sitä myötä uuden täsmällisen elämän!- tuollaisella sirolla kaunottarella :)

sähköposti aylamanda@gmail.com

Milla

Oih! Kelloa olen haikaillut jos ties kuinka kauan mutta en jostain syystä ole sitä pihiyksissäni ostanut. Tuo keskimmäinen, kaikista suurin olisi mun juttu :)
mlk_90@msn.com

Viivi

Tyylikäs rannekello on ollut haaveissa jo jonkin aikaa. Haluaisin kellon joka kestää ja sopii monen kanssa yhteen. Marc By Marc Jacobsin kellot täyttää ne kriteerit ja lisäksi ovat vielä tosi kauniita ja klassisia! Isompi kultainen kello olisi eniten mieleeni :) viivukka@netti.fi

Omppu

Ooh ihana arvonta! Ruusukultainen, arvokas kello on ollut haaveissani jo pitkään, joten tuon keskimmäisen adoptoisin mielelläni <3 vastavalmistuneella työttömällä ei nimittäin itse ole varaa moisia ostella. s-posti: roosa.harkonen@elisanet.fi

Ida

Minä en ollut 18-vuotiaana ollenkaan kelloihminen, kunnes poikaystäväni yllätti minut sytymäpäivänäni ja osti minulle Guessin kellon! No sen jälkeen minun oli pakko käyttää kelloa, koska olin sen lahjaksi saanut. Nykyään en osaisi enää olla ilman kelloa :D! Rosekultaista kelloa olen kuolannut jo tovin ja se sopisi tulevaan kesään kuin nenä päähän!

Ida916@hotmail.com

Kalina

Olen ihastunut isoihin kelloihin, mutta pienessä kätösessäni ne näyttävät kammottavilta.
Olenkin miettinyt hankkivani juuri tuon Marc By Marc Jacobsin hopean värisen kellon (alin kuva: vasemman puoleisin kello). Kellossa on hieman kokoa, mutta se ei ole ihan hervoton möhkäle :)
Yritetään siis saada se näin arvonnan kautta!
eclipse189@hotmail.com

dindin

Isompi kultainen noista eniten mieleen, joten mieluusti ottaisin sen kellokokoelmaani. On niin hopeapainotteisia noi omat kellot, että kultaisetkin korut ansaitsisivat rinnalleen kauniin kellon lisäksi ♥ ansskuko[at]gmail[dot]com

Vierailija

Tässä on mun tilaisuuteni! Ehdottomasti tuo keskimmäinen ruusukultainen kello on mun mieleen! Olen jo pitkään katsellut tuon tyylisiä kelloja, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Jospa nyt tärppäisi. :)

Pisamiina

Tämä on mun tilaisuuteni! Ehdottomasti tuo keskimmäinen ruusukultainen kello on mun mieleeni. Olen jo pitkään katsellut tuon tyylisiä kelloja, mutta vielä en ole raaskinut ostaa.. Josko nyt tärppäisi. :)

jutta.vienonen@hotmail.com

Kaisa

Olen kasvanut kiinni rannekellooni, ja on suorastaan alaston olo ilman sitä. Eniten miellyttää miehekkäämmät chronot eli ylläolevista ehdottomasti tuo ruusukultainen kello :) Ihana blogi, luen päivittäin!

kaisa.salo@gmail.com

Elina

Tuo iso kultainen kello sulatti sydämeni! Hävettää katsoa aina julkisilla paikoilla kelloa reilu neljä vuotta vanhasta kännykästä, joka ei ole älypuhelinta nähnytkään :D eppul1 @ hotmail.com

Heidi

Voi minäkin olen kauan halunnut olla kelloihminen.. En vain koskaan osaa päättää, minkä kellon haluaisin. Näistä vaihtoehdoista onkin helppo päättää, ehdottomasti tuo suurempi hopeinen :)

Ihanaa päivän jatkoa!

heidi_maija@hotmail.com

EssiKa

Olen oppinut viimeaikoina käyttämään asusteissa kultaa hopeisen sijaan ja tuo kultainen kello paksummalla ranneosalla olisi enemmän kuin mieleinen!! Olen siitä jo pidempään haaveillut, mutta opiskelijalla ei oikein riitä dollarit tähän Kaunokaiseen :-( :-D
Effi92@hotmail.com

Vierailija

Voisin haluta tuommoisen paksumman kultaisen kellon. Kello täydentää asua kuin asua, ja sopii joka tilanteeseen. En itse käytä tällä hetkellä kelloja, mutta varmasti käyttäisin nuin hienon omistaisin.

miirash@suomi24.fi

Vierailija

Oi kuinka ihania! Minun on jo pitkään pitänyt hankkia jonkinlaista kultaista kelloa, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi. (ehkä tuolla hinnalla jotain osuutta saamattomuuteen..) Mutta noista valitsisin tuon keskimmäisen ruusun kultaisen, eniten minun näköiseni :)
sanni.ss@hotmail.com

Laura

Multa löytyy hopeinen kello, mutta oon tässä tuskastellut kun kaikki korut mulla on kultaisia :D En tykkää sekoittaa niitä keskenään ja olen päättänyt, että kultainenkin kello on saatava. Mutta nyt kun tuijottelen tuota kuvaa, keskimmäinen punertava kello näyttäisi juuri oikealta! Sen kanssa voisi ehkä käyttää niin kultaisia, kuin hopeisiakin koruja? No joka tapauksessa, keskimmäinen on lempparini.

lavraslife@luukku.com

j

Oma rannekello hajosi, joten olen nyt joutunut käyttämään sykemittarin kelloa korvikkeena. Sitä en kuitenkaan millään saa istutettua asuun kuin asunn, joten uusi siistimpi kello olisi enemmän kuin tarpeen :)

johanna.vieno (at) hotmail.com

Tuuti

Tuo paksu hopeinen olisi ah niin ihana!
Tällä hetkellä minua tuijottaa vastapäiseltä seinältä seinäkello, joka on ollut viime viikosta väärässä ajassa, aluksi se jätätti ja nyt se on näköjään pysähtynyt kokonaan. Ärsyttävää, en jaksaisi millään ostaa uusia pattereita. En tiedä oliko tämä sitten jotenkin kauhean kiva kellokommentti, mutta kellokommentti kuitenkin:D

viumis@hotmail.com

Nana

Vanha halpisrannekello katosi mystisesti viime baarireissulla. Mutta kyllähä se oikee merkkikello olis semmone että sitä ei sitte hukattais :D Tuo paksumpi kultainen on kyllä just mun tyyliin. anna.hyyppa@luukku.com

yessie

Olemme kulkeneet rannekellon kanssa käsikädessä jo monen monituista vuotta. Ostin juuri Leijona-merkkisen kultaisen kellon, mutta vanhempi Guessin hopeinen kelloni on jo vähän kulunut. Tämän takia valitsisin tuon vasemmanpuoleisen hopeisin paksurannekkeisen kellon. Niin kaunis :) jiivee_@hotmail.com

Karoliina

Oii että! Olisikohan nyt viimein minun mahdollisuuteni saada kello rannettani koristamaan. Täytyy myöntää, että minö olen aina myöhässä, koska en omista kunnollista kelloa. Olen haaveillut jo pitkään juuri tuosta kultaisesta leveästä marc jacobsin kellosta!

Karo.kuusisto@hotmail.com

Laura

Mäkin tajusin jonkun aikaa sit, että haluan kivannäköiseksi kelloihmiseksi, joten käytän äitin kelloja. Ne on vaan kaikki kultaisia, joten toi iso hopea ois aika kiva ;)

_laurah@hotmail.fi

JennyP

Hiukan yllättäen ihastuin tuohon kaikkein isoimpaan, ruusukultaiseen kelloon! Kello tulisi kyllä tarpeeseen (oma kännykkäni majailee usein juurikin siellä laukun pohjimmaisena)ja toisi mukavan lisän asustekokoelmiinkin. jenny.p@hotmail.fi

Heidi

Opiskelija tarvitsisi kellon ranteeseen, jotta pysyisi aikataulussa ja tunneille meno pyisyisi hallussa..
PS.koulussani on ylättävän vähän seinäkelloja :(

Silmääni miellyttää paksumpi hopeinen kello tai keskimmäinen.
hjussila@luukku.com

Henna P

Ihana arvonta! Olen muutama vuosi sitten ollut vannoutunut hopean käyttäjä, enkä olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni kultaa. Viime aikoina olen kuitenkin hurahtanut täysin kultaisiin/ruusukultaisiin asusteisiin. Niin se vaan naisen mieli muuttuu.. ;) Jos saisin tuon ruusukultaisen (keskimmäisen, ison) kellon, olisin hyvinhyvin onnellinen! :) henna.pitkamaki@helsinki.fi

ennijuulia

Itsekin hurahdin kelloihin reilu vuosi sitten, monen monen vuoden kellottoman jakson jälkeen. Ranteessa killuessaan kello on paitsi hyödyllinen, myös kaunis asuste. Omaan kelloperheeseeni kuuluvat jo niin kultainen, kuin hopeinenkin kello, mutta tuo keskellä sijaitseja ruusunkultainen kaunotar sopisi täydellisesti kokoelmaani!

enn.i@hotmail.com

Emmi

Olen viimeaikoina tykästynyt suuresti ruusukultaan - kuitenkaan en vielä mitään sen väristä saanut hankittua. Joten nyt jos arpaonni sattuisi suosimaan niin valinta olisi ehdottomasti kello ruusukultaisena, eli kaskimmäinen kello! :) eemmip@hotmail.com

viivi m

Hellou! Oon aina ihaillut kaikissa blogeisaa, että voi elämä kun on ihania kelloja ja juuri ne kellot ovat valehtelematta AINA miellyttäneet silmää joiden hinta on ollu liian iso omalle pussille. Joten mielelläni kotiuttaisin tuon punertavankullan värisen kellon (siis tuo mikä on tossa keskimmäisenä) ja kantaisin sitä ylpeänö ranteessani.
Viivimn@gmail.com

Bettis

Minulla ei ole tällä hetkellä kelloa. En ole käyttänyt kelloa moniin vuosiin ja olen huomannut monesti tarvitsevani kelloa ettei tarvitsisi kaivaa sitä puhelinta sieltä laukusta joka kerta. Kellot ovat kaunis asuste ja melkeinpä se piste i.n päälle asussa. Tuo ruusun kultainen olisi aivan upea! bettina.karlsson@gmail.com

Janet

Muistan sen päivän vieläkin kuin eilisen. Sain äidiltäni elämäni ensimmäisen kellon. Se oli upea! Hopeametallinen turkoositauluinen. Ylpeänä esittelin sitä luokkakavereilleni. Olihan se vielä aito vanhanajan vedettävä kello ja saattoi jätättää aika-ajoin melko reippaastikin. Mutta kuinka ylpeä tuosta äidiltä saamastani kellosta olinkaan. Muillahan oli tuolloin noita hauskoja Minni ja Mikki- kelloja ranteissaan. Siitä se kellorakkaus sitten lähti. :) Harmillisesti kello lopulta ei enää mahtunut aikuiseen ranteeseen ja oli pakko jättää muistelulokeroon. Olin kellotta vuosia.

Kellorakkauteni puhkesi uuteen loistoon vasta muutama vuosi sitten uudestaan, alkoihan tulla niin upeita korumaisia kelloja. Joten, olisin erittäin miljoonasti onnellinen, jos arpaonni osuisi kohdalleni ja saisin tuon ruusunkultaisen kellon joka kovasti huutelee nimeäni ;)

myfantazya@gmail.com

Sarkkutje

Kello, tuo ajaton aika. Tarvitsemme kelloa katsomaan tarkan ajan, vaikkakin auringosta pystymme myös näkemään ajan. Suomessa se talvisin ei oikein onnistu, koska on niin kovin pimeää. Siksi tarvitsemme kellon ranteeseen.

Oi miten ihania nuo Marc Jacobsin kellot ovat! Ottaisin ihan ehdottomasti tuon keskimmäisen, ruusunkultaisen kellon. Minulla on pari ruusunkultaista korua ja se toimisi oikein todella hyvin koruihini.
sarkkutje@gmail.com

hannam

Tuo isompi hopeinen ois tosiaankin hieno! En oo pitäny rannekelloa niin moneen vuoteen, että todennäkösesti pitäs vähän opetella sen käyttöä uudestaan, mutta oon silti monta kertaa miettinyt, kuinka kätevä se ois! hannakaroliina@gmail.com

Niina

En ole itsekään ikinä aikaisemmin osannut käyttää kelloja, niistä on aina tullut ala-asteen kouluajat mieleen. Silloin kun äiti pakotti käyttämään koulussa Minni-hiiri kelloa(josta en pitänyt ollenkaan). Viime jouluna sain mieheltäni Michael Korsin kellon lahjaksi ja siitä asti olen ollut rakastunut isoihin kelloihin, ne kun ovat samalla kuin koruja. Ja tuo ruusukultainen olisi oikein ihana kaveri tuolle vanhemmalle kellolleni. :)
Ninnu_90_@hotmail.com

AlinaJ

Oon ihan sekopäinen rannekellojen hamstraaja. Kaveri sanoi yks päivä et voisin alkaa kellokauppiaaks :D sinänsä ikävää ettei mun kellokokoelmaa korista vielä ykskään true merkkikello, joka oliskin nyt ihan paikallaan! Kultanen paksumpi malli ois ihan täydellinen :)

alina.juote@hotmail.com

Iltsi

Olen aina pitänyt kelloista mutta totaalinen kellofanaatikko minusta tuli ostettuani ensimmäisen Michael Korsin miesten kellon. Pidän siis maskuliinisista, isoista kelloista kun ne toimivat samalla näyttävinä asusteina. Kotiuttaisin ehdottomasti tuon upean ruusukultaisen yksilön! ilona.kymalainen@gmail.com

Näytä kaikki kommentit (1328)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
Toukokuu