Ei, en ole aikomaisillani juosta sitä, vaan piileskellä maratoneilta ikuisesti. Kirjoitan kalenteriini ylös jokaisen maratonin ajankohdan, mikä juostaan lähelläkään kotiani ja kaivaudun maan alle siksi ajaksi.

Pieni viiden minuutin pyörähtämiseni Stockmannilla kesti reippaasti yli tunnin.
Aluksi ruuhkassa seistessäni katsoin kateellisina juoksijoita ja mietin, että kumpa joskus itsekkin jaksaisin.
Tunnin päästä samassa ruuhkassa seistessä teki mieli heitellä niitä pikkukivillä ja mietin, miksei ne juokse mielummin metsässä.

Ruuhka ei suinkaan ollut pahin ongelmani. Eikä vielä sekään, että istun siinä autossa perseelläni silkasta laiskuudesta, kun 70vuotiaita pappoja viilettää ohitseni, kuin mikäkin kojoottilauma konsanaan saanen minut tuntemaan itseni n. 120vuotiaaksi, harvinaisen laiskaksi, autoni tyhjäkäydessä niin egologiseksi ja pirun vihaiseksi. 

Suurin ongelmani oli kuitenkin se, että en päässyt mitenkään kotiin! Kaikki kotiini vievät tiet olivat suljettu. Aina tuli joko juoksijat, tai meri vastaan. Yritin Punavuori-Lauttasaari akselilla jokaisesta aukosta, mutta ei ja vielä kerran ei.
Jossain vaiheessa alkoi huumori ja bensa loppua. Huusin liikennepoliisille että voisiko hän ystävällisesti kertoa miten helvetissä pääsen kotiin ja kiitos! Löytyihän sieltä jostain joku aukko.
Kotona vaatteiden pikavaihto ja takaisin ratin taakse kohti töitä- olinhan jo melkein kaksi tuntia myöhässä kaikesta.

Tähän loppuun vielä pahoittelut voimasanojen käytöstä ja pikkukivistä. Muistakaa huumori :)
Ja jotten olisi niin negatiivinen, niin eilen oli muuten kiva päivä. Paistoi aurinko, oli oikeasti kuuma.
Olin pukeutunut ihan väärin.
 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

Anonymous

Ymmärrän miten rasittavaa tuo voi olla, vaikka en edes omista autoa, enkä siis pahemmin ruhkiin jumitu. Onneksi on metrot.

Anonymous

Mekin joskus mieheni kanssa jumitettiin ruuhkassa (joku mielenosoitusmarssi)ja siinä oli kyllä hermot kireällä :D

AnsQ

Oot niin hyvä kirjoittamaan :D Meilläkin päin eli samoilla suunnilla säälin autoilijoita, jotka käännytettiin. Mietin, että luojalle kiitos etten edes autoa tai korttia. Voi olla, ettei psyyke kestäisi. :D

Julia

Anonyymi,Metrot on käteviä. Autot myös silloin (kuten tänään) kun piti hakea painava peketti.Anonyymi,Minäkin olen ollut mielenosottaja ruuhkassa. Ei kiva sekään.AnsQ,Kuhan löpisen omia ongelmiani vaan :D Jep, säälin myös itseäni paljon ja kaikkia muita autoilijoita, bussilla matkustavia ja takseja.Anonyymi,Minä melkein itkin siellä :DJoanna,Ihana Joanna!Ayu,H&M on taas päivän sana. jokunen postaus taaksepäin taisin mainita näistä. Siis etkö luekkaan jokaista kirjoitustani iltaisin kymmenen kertaa? Odottaisin lapsuudenystävältäni vähän enemmän :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram