Kun sain yhteydenoton, missä kysyttiin haluisinko testata uutta hotellikonseptia Scandic to Go:ta olin hieman hämilläni. Siirrettävä hotellihuone? Kontti? Missä?

Kävi ilmi, että tuo kummallinen tapaus olisi juuri Hangossa ja siitähän vasta riemu ratkesi. Näin jo sieluni silmin meidät jossain merenrannalla katselemassa auringonlaskua omalta pikku terassilta ja niinhän siinä juuri kävikin – paitsi että kaikki oli vieläkin siistimpää, kauniimpaa ja mukavampaa, mitä olin kuvitellut.

 
Scandic To Go oltiin sijoitettu Hangon itäsatamaan. Täydellinen sijainti ja upea näköala. Itse hotellihuonekin oli todella hieno. Tuo pieni kontti sisälsi niin paljon! Miettikää nyt parisänky, 2 hengen vuodesohva, taulu tv, dvd-soitin, elokuvia, kaappi, kahvinkeitin, astioita, sohvapöytä, valaisimia, kokovartalopeili, tyynyjä, vilttejä, iso terassi kalusteineen, kaksi polkupyörää ja tilava kylpyhuone, normaalilla wc:llä, lavuaarilla ja suihkulla - mistä tuli tietysti lämmintä vettä. Vartalorasvat ja shampoot olivat isoissa putiloissa ja kylpytakit muhkeita.
Kontti oli silti tilava ja niin yllättävän kotoisa.

 

 


Olisipa minulla tuollainen kontti aina. Sehän kävisi mökistäkin, festarimajoitus olisi aina kunnossa ja kaupunkivierailut kävisi kätevästi. Olin tosin tyytyväinen, että minulla oli se edes sen yhden päivän ja miten hauska päivä siitä tulikaan. Istuimme juurikin sen purppuranvärisen auringonlaskun aikaan terassilla, joimme vähän viiniä, pelasimme pelejä. Aamulla meille tuotiin runsas hotelliaamianen ja pidimme pienen picnicin auringonpaisteessa kalliolla.
 

  


Kesä oli parhaimmillaan tuona päivänä ja tämä oli minulle varmasti yksi kesän hauskimpia muistoja. Kiitos Scandic!

 

 

Lisätietoja ja voita Scandic To Go minne haluat -kilpailu TÄÄLLÄ

 

 

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Scandicin kanssa. 

Kommentit (6)

Ella

Vau, miten siisti keksintö! Vielä jos idea toimii käytännössä hyvin eikä ole mikään ökyhintainen niin mahtavaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram