Pahoitteluni Berliinipostauksien tulvasta. Kyllä tämä materiaali vielä joskus loppuu.
Majoitusvinkkejä kun kysellään aina, niin tässä tulee se paikka minne me neljänä iltana väsyneet takapuolemme raahasimme.
Faktoina; NH Berlin Kurfuerstendamm Hotel. Charlottenburgissa Kurfuerstendammilla. Neljä tähteä. 4 yötä 343€ sisältäen aamiaisen. Lähin S-Bahn asema (Savignyplatz) kivenheiton päässä. Paljon ravintoloita ja kahviloita vieressä. Kurfurstendamm- ostoskadulle n. 5minuutin kävelymatka.

Saimme huoneemme hotellin uudelta puolelta. Huone oli siisti, mukava ja todella tilava. Ainut miinuspuoli, että tälle uudelle puolelle oli matkaa pienen kävelylenkin verran.
Hissillä kolmanteen kerrokseen, siitä oikealle käytävän päähän ja taas oikealle, pienet rappuset alas, oikealle, sitten vasemmalle, ovesta sisään, hissille, hissillä ylös ja toisesta ovesta ulos, sitten oikealle. Huh. Pidempi matka kuin sinne ostoskadulle, voin vannoa.

Aamiainen oli mukava. Tosin en tajunnut heidän teekannuviritystään alkuunkaan, enkä löytänyt kahvia (mikä luonnollisesti tarjoiltiin pöytiin. Olisinpa tiennyt, että olisin voinut tilata myös erikoiskahveja). Leivänpaahtimenkin kanssa tarvitsin apua - se oli noloa. ja bongasin aivan liian myöhään softis tynnyrin! Vai mikälie se oli. En ehkä oli terävimmilläni juuri heränneenä.

S-Bahn oli kätevä. Savignyplatz pysäkiltämme seuraava oli eläintarha ja kuuden pysäkin päässä oli itä-Berliinin keskustan Alexanderplatz- pysäkki mistä pääsi kätevästi mm. Alexa ostoskeskukseen, tai kiertelemään nähtävyyksiä.

Hotellin vieressä oli tosiaan lukuisia ravintoloita ja Kurfuerstendammilla lisää, sekä paljon vaatekauppoja ja ostoskeskus KaDeWe (ns. paikallinen stokka, mutta gröhöm.. paljon suurempi).

Vaikkakin jouduimme tarpomaan hotellin sisällä maratonin matkan päästäksemme huoneeseemme (minä kuulemma vielä aina tömistelin lujaa. Mikäköhän keijukainen Lauri itse sitten kuvittelee olevansa?) oli hotelli kuitenkin oikein oiva valinta. Suosittelen.

 

Kommentit (14)

Marian

Yhtään ei kyllästytä Berliini-postaukset, ollaan nimittäin justiinsa lähdössä sinne ja hyviä vinkkejä oon jutuistasi kerännyt, kiitos!:)

Vähän käy ehkä kateeksi teidän hotelli, meillä tulee olemaan joku ihan perushotla ja tänään kun lueskelin lisää arviointeja ko. hotellista niin kuulemma on aika reilusti ilotyttöjä kulmilla sun muuta mukavaa.:D

Kulkeminen noilla U-bahneilla on ilmeisesti ihan iisiä? Ajateltiin ostaa useamman päivän lippu, sillä saa ilmeisesti jotain alennuksiakin?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nooh, siellähän vaan kuitenkin nukutaan :)
Joo U-bahneilla ja S-bahneilla oli tosi helppo mennä. Käytettiin enemmän S-bahnaa kun sillä pääsi meiltä kaikkialle. Metrokartta on tosi selkeä ja junat puhtaita ja aina löytyy tilaa istua.

K.

Hei, asiaa hieman ohittaen, missä hotellissa yövyitte Prahassa ollessanne? Ollaan avopuolison kanssa lähdössä ensimmäistä kertaa ja hyviä vinkkejä kaivataan. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi en millään muista! :( Eikä muista tuo Laurikaan. Hotelli ei ollut erikoinen, mutta hyvällä sijainnilla se oli. Arvaa vaan muistanko sijaintiakaan tosin. Anteeksi, minusta ei kyllä ole nyt mitään hyötyä :D

Elena

Ihana postaus jälleen kerran ja tosi kivannäköinen hotellihuone ollut teillä! Putosin tuolle "keijukainen Lauri" jutulle :D aivan paras!

Karoliiiina

Näitä sun matkapostauksia on kyl nii kiva lukea! Hyviä kuvia ja loistavat tekstit =)!

mira

hei mä oon lähössä ensviikolla berliiniin ja sattuu olemaan sama hotelli ku teillä! mitä tarkotat tolla et siellä on uus puoli? hotellin sivuilta kuvia katellen näky että kaikki huoneet on tollasia uusia hienoja :o ja onko hyvät kulkuyhteydet, ja onko ihan turvallinen seutu muutenkin`?

Veera E.

Hei Julia!

Olen lähdössä reilun viikon päästä Berliiniin ja majoitun myös NH hotellissa Berliinin Mittessä. Muistatko millainen aamupalakäytäntö tuolla hotellissa oli? Tarvitsiko jonkun erillisen lipun/lapun, jonka kanssa pääsi aamupalaa syömään vai oliko sinne ns. vapaa pääsy? Hukkaan yleensä aina kaikki tuollaiset laput ja mietin vain, että kannattaako aamiaisesta maksaa? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram