Meinasi tipahtaa teemuki matolle kun ensimmäistä kertaa näin omassa televisiossani itseni MyCosmon mainoksessa. Seuraavaksi iltatee oli purskahtaa näppäimistölle, kun kirjautuessani facebookiin sama mainos oli vaatimattomasti todella isolla Facebookin sisäänkirjautumissivulla.

En ole jotenkin sisäistänyt näitä mainoksia ja sitä, että ne ovat nyt livenä. Kaikille. Miljoonille?

Minä elän vieläkin siellä maailmassa, missä blogiani lukee vain muutama kiva tyttö jostain. Mielestäni on hienoa, että Cosmopolitan on tehnyt blogien kanssa jotain aivan uutta ja näin isoa, mutta pysyttelen pienessä mielessäni siellä vielä - lukemissa muutamissa.

 

Montako uutta MyCosmon myötä tänne on eksynyt? Sitä en oikein tiedä, mutta jos joku uusi on tänne löytänyt, niin on ehdottomasti enemmän kuin tervetullut

 

TV:ssä pyörii 30sekunnin mainos, mutta tässä teille vielä pidempi versio siitä.

 

Kommentit (17)

Vierailija

Te ootte kyllä kaikki niin söpöjä tossa mainoksessa. Tosi hyvin on kuvattu. :)

Tupsu

Omituisesti valittu teidän vaatteet ja laitettu hiukset. Eivät edusta ollenkaan juuri teidän tyyliä, mikä näissä blogeissa on ideana!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aijaa, minä tykkäsin ainakin :) Sain itse vielä kertoa kampaajalle/meikkaajalle millaista tyyliä haluan ja vaatteistakin yläosat ovat omiani :)

Vierailija

Olen kommentoijan kanssa samaa mieltä! Oli koko päivän vähän jännä olo, ihan kun olisi ollut jonkun muun "pöksyissä" :D

Vierailija

Pakko nyt sanoa, mutta minä tosiaan löysin tieni tänne blogiin juuri MyCosmon kautta. Nykyään tämä kuuluukin suosikkeihini ja luen tätä ihan päivittäin. Joten kiitos sinulle ihanasta blogista ja tietenkin kiitos MyCosmolle, kun sitä kautta löysin tämän blogin. :)

Tuli

Cosmon kampanja on todella onnistunut! :) Oon yhä yllättynyt noista upeista kuvista ja ton mainoksen mietitystä sanomasta. Bonareita sinulle siitä, että olet onnistunut pitämään maanläheisyytesi :) Luultavasti siitä jotenkin sekoaisi ellei ajattelisi niin, että tätä blogia lukee vain muutama kiva tyttö jossain... :D?

mmeee

Wäääää haluaisin niin kovasti nähdä sua enemmän videolla.:) Joku videopostaus, oisko mitään? :)

J.E.

Hei! Täältäkin tosiaan ilmoittautuu uusi Mycosmon myötä mukaan tarttunut lukija. Jotenkin kuvista ja mainoksista huokuu sama meininki, mitä Sinkkuelämää-sarjan naisista aikanaan! Muotia ja muuta mukavaa. ;)

Tsemppiä syksyyn!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram