Käytiin tänään ihan mielettömän rankalla aamulenkillä. Tässä hieman kuvamateriaalia siitä.

Eli, tallusteltiin eteenpäin smoothiet kädessä, istuskeltiin kivellä ja tuijoteltiin merta, hypittiin kalliolla ja leikittiin supermariota vesiputkien päällä. Eikä edes ollut aamu, kello oli yksi päivällä.

Tästä jatkoin rankkaa vapaapäivääni hoitamalla muutamia asioita, tekemällä toisen päiväkävelyn ja istumalla lämmintä iltaa piknikillä Jannan kanssa Koffin puistossa. Loppuillan löhösin sohvalla katsoen telkkaria kolme tuntia- kunnes siirryin tähän koneelle seuraavaksi kolmeksi tunniksi.
Huomenna onkin huomattavasti kiireisempi päivä, mutta lisää siitä sitten myöhemmin.

 

Kommentit (20)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos mielettömästi että kerroit! Arvostan mielettömästi näitä, niin saan ilmiannettua profiilit. Muistin ansiostasi myös että minun on pitänyt pitkään laittaa kuviini copyright teksti ja nyt sain sen vihdoin tehtyä (toivottavasti auttaa edes vähän).

Anne

Miten joku voi oikeasti olla niin törkeä, että pöllii toisen kuvia facebook-profiilia varten! Ja varsinkin noin monta kuvaa! Btw, en tiedä luitko itse kuvien kommentteja mutta sun aviomies on ilmeisesti kuollut mutta sentään ilmaista selkähierontaa oli tarjolla!Tiedätkö kauanko tuossa ilmiantamisessa menee tai siis kauanko menee ennen kuin profiili suljetaan?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nooh, niitä valitettavasti on monia. En edes uskalla ajatella kuinka monta valeprofiilia tuolla kuvillani pyörii. Mahdotonta saada tietää niistä kaikista.

Ehdin juuri käydä lukemassa kuvakommentit ennenkuin profiili poistettiin. Olipas mielenkiintoinen tapaus :D Onneksi poistamiseen menee yleensä alle päivä :)

Miia

Mun kuvia on kans väärinkäytetty useamman kerran. Olen joko itse törmännyt (tai joku on ilmoittanut mulle), että joku esiintyy minuna Irc-galleriassa...

siia

Oh miten kaunis olet! Olet varmaan kuullut tämän useasti että näytät aivan mielettömän paljon Angelina Jolielta! :)

Maria

Sun blogis on kyllä kertakaikkisen hauska ja yks parhaista, mutta voi elämä kun iskee aina alemmuuskompleksit kun näitä sun mielettömiä kuvia näkee :) olet niin upea.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat