En tiedä mikä akustisessa kitarassa on niin lumoavaa. Olen aina vain pitänyt siitä. Yritin joskus itsekin sellaista hieman soittaa, mutta onneksi tajusin lopettaa ennen kuin mielikuvani muuttuivat kyseisestä soittimesta kaikeksi muuksi kuin kauniiksi soinnuiksi.

Tosin nyt kun tiedän kuinka hankalaa se on, kitara on vieläkin lumoavampi.

Ja sellaista soitti erittäin hyvin eräs poika Etelä-Afrikassa upeassa Catharina’s ravintolassa Steenbergin viinitilalla.
Oli taas sellainen epätodellinen päivä ja niitä ikimuistoisia hetkiä kun istuin siinä vuorimaisemat takana ja ystävät edessä kauniilla terassilla kuunnellen pojan esiintyvän nurmikolla puun alla. Akustisella kitarallaan ja upealla äänellään pienelle ravintolayleisölle, niissä mielettömissä maisemissa.
Purokin vielä lorisi siinä vieressä ja ihan oikeasti perhonenkin lensi ohi. Se oli kyllä jo vähän liikaa.

Mitä upeampia covereita ja mitä enemmän suosikkikappaleitani tuli, sitä enemmän jossain kohtaa meinasin ihan oikeasti ruveta vähän itkemään. Oli liikaa tärykalvoille ja verkkokalvoille koko paikan kauneus ja ne laulut.

Ruoassakaan ei ollut moittimista :)

 

Kommentit (10)

M

Uskaltaako tuolla syödä salaatteja ja ennenkaikkea kuumentamatonta kalaa ja medium-pihvejä? Paljon reissatessasi oletko koskaan saanut turistiripulia?Minun mahalleni tuntuu olevan jo liikaa Ruotsinlaivojenkin puhvetit!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Uskaltaa kyllä syödä :) En ole koskaan saanut mitään. (En kyllä mistään muualtakaan. Vatsani ei ole kovin herkkä :))

Taija

Vitsit sun tapas kirjoittaa! Olen lukenut blogiasi jo ties miten pitkään, mutta tän tekstin myötä tajusin, miksi juttusi ovat niin koukuttavia. Sulla on niin persoonallinen tyyli kirjoittaa. Kirjoitukset kertovat sinusta tosi paljon, vaikket oikeasti niin paljoa kerrokaan. Ymmärrätkö, mitä ajan takaa... Kiitos kiitos! Mukavaa vkloppua :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Taidan ymmärtää :)
Ja ihanaa että sinä ymmärrät näitä minun kirjoituksiani <3 Kiitos kun luet.

Hyvää ystävänpäivää :)

Autopsy

Minkä merkkiset & malliset aurinkolasit sulla on tuossa kuvassa?
Tosi kivalta näyttävät :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) En valitettavasti tiedä mallia tai paljoa muutakaan laseista, mutta merkki on LeSpecs. Ostin ne ystävältäni joskus viime kesänä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram