Olenko kertonut, että minulla oli pienenä Tähtitorninvuoren puistossa lempipuu ja lampi. Puu on jo aikoja sitten kaadettu, mutta lampi pienellä suihkulähteellään lorisee edelleen. Istuin siellä aina pienen kallion päällä tai puun oksalla lammen yllä. Olin niin pieni silloin, että tuntui kuin minua ei näkisi kukaan sieltä. Puiden matalalle laskeutuvien oksien lehdetkin tekivät ikään kuin verhon salapaikkaani. Saatoin viettää siellä tuntikausia ja joskus nykyäänkin kun lenkkeilen ohi, voin istahtaa tuohon kalliolle hetkeksi. En ole enää läheskään yhtä piilossa ja kasvettuani paikka ei tunnu enää niin maagiselta, mutta onhan se silti aikuis-iän lempipaikkani jos mikä.
(Huomasin juuri, että Alexa ja Vilmakin olivat löytäneet sen samoihin aikoihin kuvauspaikakseen. Ihania kuvia tytöillä :))

Vein myös Saaran sinne pari päivää sitten ja innostuttiin keskellä päivää vahingossa vähän hyppimään lammessa ja roiskimaan vettä toistemme päälle. Pienenähän en koskaan mennyt lampeen. Sehän oli kiellettyä. Miksi tuntuu että nyt aikuisena olen niin paljon lapsellisempi? 

 

Nyt Saara on jo matkalla kotiin Etelä-Afrikkaan. Vein tytön eilen hieman haikeana lentokentälle.  Tuntuu kuin koko heinäkuu olisi hiipinyt ohi viikossa ja nyt koti tuntuu vähän tyhjältä ilman tuota auringonpaistetta vierashuoneessa.
Vaikka oltiinhan me kyllä joka päivä menossa ja tehtiin vaikka minkälaista puuhaa mökkeilystä festareihin ja road tripeistä veneretkiin. Onneksi säät pistivät parastaan ja Helsinki tulvi hyvää fiilistä.
Tämä heinäkuu oli mahtava ja olen niin kiitollinen tyttö, että se on vietetty tiiviisti vielä mahtavimpien ihmisten ympäröimänä.

 

Kommentit (6)

Heinäkuu

Olet niin äärettömän suloinen, että tekisi mieli vaan rutistaa! Pienet tarinasi ovat niin ihania, että tulee ihan hirmuisen hyvä mieli niitä lukiessa :) Aivan ihanaa kesän jatkoa, terveisin pienoinen Julia-fani

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ravintola Savoyn kattoterassi :) Kävin siellä itsekin vasta ekaa kertaa ja oli kyllä todella nätti ja hiljainen terassi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat