Tiedättekö niitä hetkiä kun olette ottamassa puhelimella kuvaa, mutta sisäkamera onkin päällä ja näytölle lävähtää yllättäen oma lärvi, mitä ei meinaa tunnistaa sitten millään.
Hetken sitä jo ihmettelee, että apua, kuka tuo on?

Selfiekamera ei ole koskaan ollut paras ystäväni, mutta aloin pitää siitä juuri paljon enemmän uuden L’Oréalin Makeup Genius -meikkiapplikaation myötä!

Meikkisovellus, missä voi testata livekuvana puhelimen sisäkameran kautta eri meikkejä sen verran kätevästi, että melkein tuntuu jo että voisi unohtaa tavaratalon kosmetiikkaosastoilla sottaiset huulipunatestaukset?

 

Kamera toimii kuin peilinä ja virtuaaliset meikit näyttävät yllättävän aidoilta kasvoilla. Liiketunnistin mahdollistaa vielä testaamien meikkien pysyvän kasvoilla niin hyvin, että se huulipuna todella pysyy siinä huuliesi päällä, vaikka lähettelisit lentosuukkoja tai hymyilisit leveästi.

 

 

 

Itse pääsin applikaation lanseeraustilaisuudessa ensimmäisten joukossa tätä testaamaan ja kyllä se ensireaktio oli aikamoinen, kun en yhtään tiennyt mitä odottaa. Katsoin vain omaa kuvaani, mihin yhtäkkiä ilmestyi hyvin aidonnäköiset smokey eyes meikit ja kirkas huulipuna huulille. Oli sen verran outoa nähdä itsensä siinä niin meikattuna, että hieman säikkynä tyttönä jopa pelästyin, minkä perään sain kunnon naurukohtauksen. Hyvä ettei puhelin lentänyt olan yli! Videolta näettekin miten pokka ei tällä tytöllä kyllä pidä sitten millään :)

 

 

Ihan mielettömän hauska applikaatio ja hyödyllinen myös! Enpä olisi ennen ajatellut että juuri se hieman pinkki sävy onkin mieluisin huulikiilto, tai että reilut kissamaiset eyelinerit voisikin olla ihan kivat, kuten alla olevassa puhelimen meikkaamassa kuvassa näkyy. 

 


 

Kannattaa testata! Varoitan vain että tämän kanssa saa kyllä tuhlattua huomaamattaan paljonkin aikaa ja käsikin kipeytyy kun käsi on jatkuvasti selfie ojennuksessa :) 


                     Applikaatio on  ladattavissa ilmaiseksi Apple iOS -puhelimiin ja -tabletteihin, (Android-versio tulossa pian).

 

 

                                                                                      *Yhteistyössä L’Oréal Paris

Kommentit (5)

Heidi

Jes vihdoin pääsee kokeilemaan! Oon kärkkyny tätä pitkään app storessa että millon tulee Suomeen saataville

Milla / www.moonshapedlittlebo...

Tämä sovellus on kyllä siisti ja yllättävän hyvin meikit pysyy oikeissa kohdissa, vaikka pyörittelisi päätään tai ilmeilee muuten. Kätevä ja hauskaa testailla erilaisia meikkejä itselleen! :) Ihana tuo video, kuullostaa ja vaikuttaa olleen hauska tunnelma tuolla. ^^

Saana

Oli hirvee pettymys. Toimi todella huonosti ja oli ihan kökkö. Idea hyvä mut ei vaan toimi. Ei osu kohdille huulipunat eikä silmänrajaukset. Muutenkin sun "meikattu" kuva oli harhaanjohtava koska tässä vain rajaukset ja huulipuna on sovelluksen kautta. Muut on sun omaa oikeeta meikkiä. :( tylsää

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram