Miten mahtavaa! Huomasin juuri, että asukuvani on yksi indiedays kuukauden look- palkinnon voittajista! Ihan hihkaisin ääneen onnesta, nimittäin palkinto tuli aivan puskista, enkä osannut odottaa sitä ollenkaan.

Ihana lomatyyli hurmaa eksoottisessa katukuvassa. Kesäisen värikäs haalari on yhdistetty rauhallisen ruskeisiin elementteihin ja kuvaan on tavoitettu täydellisesti lomatunnelma. Tätä kuvaa katsoessa voi melkein kuvitella itsensä syömään jäätelöä kesäkadulle.

 

Lookbookissa on mukana monia bloggaajia joilla on aivan ihania kuvia upeissa asuissa, joten saan olla todella iloinen siitä, että oma kuvani on valittu sieltä joukosta! Kiitos taitaa kuitenkin kuulua eniten Laurille, joka hyvän kuvan otti. Helppohan minun on siinä vaan seisoa.
Muut huhtikuun voittaja-lookit pääsee katsomaan vaikkapa TÄSTÄ :)

Kommentit (10)

Katariina

Onneks olkoon voitosta! :) Toi on aivan ihana kokonaisuus, en yhtään ihmettele että sut palkittiin! Toi vaikuttaa aika mielenkiintoiselta toi lookbook, voisin vaikka itsekin kokeilla:)

Life On Plate

Onnea ja eipä tuo mikään yllätys oo, ihana asu ! Mä en voi itse käyttää mitään tollasia haalareita kun oon niin lyhyt mut kiva et muut voi ja näyttää vielä todella hyvältä :)

Linda

Onnea vaan, ansaitsit kyllä todellakin palkintosi tuolla ihanalla kokonaisuudella!!:)

Oc

Life On Plate,Höhpöh ihan varmasti voit käyttää :) Ystäväni, joka on minua melkein 10senttiä lyhyempi osti juuri saman haalarin ja olen nähnyt sitä muidenkin minua lyhyempien päällä ja hyvältä näyttää!Linda,Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram