Lontooseen saavuttiin eilen illalla. Ensitöikseni lähdin haahuilemaan yksin ties minne, koska akkuni loppui. Lopulta löysin Laurin ja Lontoossa myös seikkailevat ystävämme ja menimme oluelle, minkä jälkeen rättiväsyneinä nukkumaan.

Tänään ollaan ehditty kävellä Hyde parkissa ja Oxford streetillä. Seuraavaksi on nähtävyyksien vuoro ja minä palaan illalla tänne parempien juttujen kera. Nyt täytyy juosta.

P.s Täällä on ihanan lämmin. Puhun nyt n.+10 asteesta. Olen bongannut kahdet shortsit, kymmeniä balleriinoja ja ainakin viidet sandaalit.
 

 

 

 

 

Kommentit (20)

tarie

hei! täällä on uusi lukijasi, ahmimalla ahmin koko blogisi läpi ja voih miten ihania postauksia olikaan! aivan ihania ruokia ja kesäpostaukset oli niin mahtavia, että innolla odotan itsekin helsinkiin muuttoa. myös ravintolapostaukset on ollu kivoja, niinkuin toki kaikki muutkin. tämä on niin erilainen blogi verrattuna aiempiin lukemiini (lähinnä muotiin keskittiviin blogeihin). vaikutat ihanalta ja aidosti siltä mitä mitä olet. :)no joka tapauksessa, kysyisin sulta, että mitä syöt töissä tauoilla tai jos et ole ehtinyt valmistaa ruokaa ja on vain nopeasti kaupasta ostettava jotain eväitä, niin mitä tarttuu mukaan? tai olisiko sulla antaa jotain helppoja vinkkejä mitä syödä töissä? olen lopen kyllästynyt kaikkiin eväisiin mitä olen keksinyt. ja aion ehdottomasti kokeilla bataattilohkoja ja salottisipuleita seuraavan pihviaterian yhteydessä! mistä helsingin keskustasta löydän parhaiten varustellun hevi/liha-osaston? (jos stokkaa ei leikisti lasketa)

Anonymous

Oot tosi kaunis ja sul on kadehdittavan upea kroppa:)! Minkä pitunen oot? Pidä hauskaa Lontoossa!

Maria

Lontoossa ennen asuneena todettakoon, että viimeistään helmikuussa paikalliset vaihtavat ballerinat flip floppeihin (säästä huolimatta). Myös hihattomat topit yleistyvät noihin aikoihin :D

Anonymous

moi! tykkään toooosi paljon siitä sun jalkaterän tatuoinnista ja itteeki houkuttelis kyseinen paikka.. voisitkos kertoo kokemuksia että kannattaako vai ei? :)

Julia

Takki on Zaran viimevuoden talvimallistosta :)Kiitos kaikille taas ihanista kommenteista. Haluaisin jaaritella ummet ja lammet täällä, mutta taaaas pitää juosta.<3

Anonymous

tota Zaran takkia on ollut myös tämän talven mallistossa myynnissä, saattaa lytyy viel alesta!!! vinkkivinkki kaikille jotka sitä hehkuttaa :)))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram