Mihin nämä kaikki päivät vierivät? Miten voi olla jo miltei joulukuun puoliväli?
Joulupukit kurkkii jo jossain ihan oven takana, mutta ei ainakaan minun lahjojeni kanssa, ne ovat nimittäin vielä kauppojen hyllyillä. Niin monta asiaa hoitamatta.

Joulupukin jälkeen talveeni kurkkii myös aurinko! Pitkä ja ihana ’joululoma’ odottaa taas Etelä-Afrikassa. Olemme siellä ihan kohta! Lähdemme 29.12 eli jo reilun kahden viikon päästä :)

 

Kuinka paljon odotankaan ihanan ystävänä Saaran seuraa, lämpöä ja muumitaloa vuorilla – sitä minkä altaan reunalla on otettu varmaan satoja kuvia.
Raahaamme sinne taas mukanamme täältä pari ystävää, eli seikkailemme taas Kapkaupungissa kuuden hengen porukassa. Ja mikä parasta, kokonaisen reilun kuukauden pituisen ajan!


 

Vaikka olenkin ollut monta kertaa jo näissä maisemissa, tuntuu että jaksan aina vaan enemmän ja enemmän innostua tästä vierailuista. Näistä lomista tulee kerta toisensa jälkeen pidempiä ja ikimuistoisempia.

 

Toivottavasti tekin jaksatte pysyä vielä mukana matkassa! Koitan kuvailla mahdollisimman paljon uusia juttuja ja kirjoittaa erilaisia tarinoita. Ja jos teillä on mielessä jotain uusia postausideoita, tai muuta mitä haluaisitte kuulla Kapkaupungista, niin olen täällä ihan pelkkänä korvana :)

Kommentit (14)

Iitu

Etelä-Afrikka postaukset on niiin parhaita! Oot kyllä niin onnekkaassa asemassa,kun pystyt viettämään talvella yli kuukauden tollasissa maisemissa! ja vielä mahdollista samalla nauttia poikaystävän ja ystävien seurasta :) Varmasti inhottavaa ,kun hyvä ystävä asuu niin kaukana,mutta nuo matkat on varmasti jutun positiivinen kääntöpuoli :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :) Ja ehdottomasti nämä matkat ovat positiivinen puoli siitä, että Saara asuu ihan toisella puolella maapalloa, otan sen isona rikkautena kun pääsee niin usein vieraaksi näihin maisemiin.

Tiuku

Heippa! Minä ainakin olisin kiinnostunut kuulemaan kuinka ystäväsi on päätynyt Kapkaupunkiin asumaan, mitä tekee siellä työkseen, asunnon hankkimisesta jne.! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen muistaakseni joskus vanhoissa postauksissa tätä hieman jo avannutkin, mutta katsotaan jos kirjoittelisin jotain vielä lisää aiheesta! :)

Gia

Moikka Julia! Oon pitkään haaveillut reissusta Kapkaupunkiin mutta monet on pelotelleet sen vaarallisuudesta. Kuulemma lomalla uskaltaa olla ainoastaan omassa hotellissa ja rikollisuutta ja siihen liittyvää turistien ryöstöä ym esiintyy paljon. Sano pliis että sinne uskaltaa lähteä vaikka ei olisikaan tuttuja asumassa siellä! :O :) Sulla on ihan ykkösblogi ja mun silmään sun tyyli on UPEA!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ei pidä paikkaansa :D Haha, Kapkapungissa on paljon turisteja ja turvallisia alueita. Tietenkin pitää käyttää maalaisjärkeä, ettei yksin lähde pimeällä sivukujille hortoilemaan ja pitää huolen tavaroistaan ym, mutta kyllä siellä pärjää ihan hyvin ilman paikallisia tuttuja :)

Ja kiitos paljon ihanasta palautteesta <3

Karmen

Voi että kun on ihana näin pitkä loma siellä :) huuh miten kylmä täällä on prrrr...
Sun blogi on vaan paras ikinä!

Terveisiä Tallinnasta!

Ellae

No jopas sattu, mäkin oon miähen kanssa Kapkaupungissa 8-22.1.! :) Seurailen siis tiiviisti sun postauksia sieltä, jos saisin vaikka jotain vinkkejä paikoista joissa käydä ja jutskista joita tehdä :)

Jessi

Moi! Muakin kiinnostaisi kuinka kaverisi on päätynyt Kapkaupunkiin. Eli jos Saara haluaisi tehdä postauksen? :D Asuiko hän aiemmin Suomessa vai jo ennestään muualla maailmalla? Muuttiko siis miehen perässä? Aikooko jäädä sinne vai haaveileeko vielä Suomeen paluusta? Oliko Etelä-Afrikasta helppo löytää töitä? Ja millanen hintataso siellä on ylipäätään, esim. ruoka ja asuminen?

Sohviliina

Mitä Laurisi tekee työkseen, miten hänkin pääsee lähtemään noin usein ja helposti reissuun? Mutta kiva juttu että pääsette yhdessä! Hauskaa matkaa!

Miaminttu

Melkein en kehtaa taas kommentoida sitä samaa, mutta jos vielä tän kerran: JEEEE, matkakuvia! :P

Onna

Oi, odotan innolla taas tulevia postauksia! :) itse olen lähdössä kapkaupunkiin helmikuussa ja olen tarkkaan lukenut kaikki sun aiemmat postaukset aiheesta. Olisi huippua kuulla esimerkiksi sun lempi ravintoloista ja illanviettopaikoista kapkaupungissa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram