Mikä ihana aamu. Näin unta, että olin myöhässä töistä, koska olin juossut Rölliä pakoon loputtomia banaaniportaita.
Ai, että olen pienestä pitäen olen inhonnut Rölliä- siis sitä Allu Tuppuraisen tähdittämää likaista juopon näköistä peikkoa. En tiedä mikä siinä on, mutta edelleenkin se aiheuttaa minulle suurta epämukavuuden tunnetta ja kylmiä väreitä.

Jokatapauksessa oli ihana herätä ja tajuta, että ei olekkaan kiire minnekkään (ei töitä, ei Rölliä). Seuraava menoni on juhlia juhannusta, joten aisia teivät ole hullummin.

Loma olisi tietysti täydellisempi, jos aurinko suvaitsisi tulla seuraksi, mutta menee se näinkin. Ainakin saa pukeutua rakastamiini löysiin neuleisiin.
 

Neule: hm.

 

 Löysin GT:n alennusmyynneistä korvikset. Näistä tuli heti mieleen jonkinnäköinen raippa, mutta mikäs siinä.

 

 

 

 

 

 

Nyt kipitän lounastreffeille tyttöjen kanssa. Ihanaa sunnuntaita!

 

Kommentit (14)

Anonymous

aaa miten oot ton tukan laittanu noin nätisti?! voisitko jotain ohjetta antaa, jos kokeilisin itsekin :) oon niin huono hiustenlaitossa ja tympii aina tukka auki viilettää :DDD mutta ihanaa kesää sinulle!-alissa

AnsQ

Mitä! Rölli on ehkä söpöin, symppiksin ja ihastuttavin hahmo ikinä :D<3 Jännä, miten erilaisia mielikuvia se herättää eri ihmisten pääkopassa. Nyt kun miettii, niin joo..likaselta juopolta se näyttää, mutta ihana se silti on, haha.

Anonymous

Ihana blogi ja kaunis tyttö, mutta kannattaa kiinnittää huomiota kielioppiin :) Jään ehdottomasti seurailemaan! Ihanaa kesää!T: Toinen joka kammoaa Rölliä :D:D

Anonymous

Tykkään sun tyylistä tosi paljon! Tänään erityisen ihanat kuteet, I like. Ja extraihanat kengät! ps.aurinkoo kaipallaan täälläkin päin !

Anonymous

hei sulla on aivan tajuttoman ihana blogi ! =) mut yks kysymys on häirinny minuu jo kauan. onks sulla silikonit? :D

Julia

Alissa,Juu tätä on pyydetty ennenkin, joten postausta tulossa lettipäästä! :)AnsQ,Se on niin pelottava! Mä muistan nähneeni pienenäkin painajaisia siitä, että se jahtas mua :D Anonyymi,Tiedän, yritän taistella sen kieliopin kanssa kokoajan. Luen tekstini läpi varmaan viiteen kertaan, mutta olen täysin sokea omille kirjoituksilleni :DAnonyymi,Kiitos, ihana :)Heli,Kiitos. Löysä neule sopii kelle tahansa :) Anonyymi, vai.. :D http://oceanchild87.blogspot.com/search/label/TissitAnonyymi,Kiitos, kiva kuulla. Yksinkertainen on aina hyvä valinta :)Anonyymi,Massatuotantoa hm:stä :DAnonyymi,Kysymys on häirinnyt muitakin niin paljon, että siitä on ihan oma postaus:http://oceanchild87.blogspot.com/search/label/TissitJa kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram