Heräsin yöllä linnunlauluun. En mihinkään hentoon sirkutukseen, vaan lokkien loputtomaan rääkymiseen. Unenpöpperöisenä mietin miten korvia hivelevän sinfonian ne saivatkaan aikaan. Olen varma, että vastaavanlaisen metelin saisi aikaiseksi jos samaan aikaan tallottaisiin tuhatta kylpyankkaa, soitettaisiin satoja liikennevalojen tunnisteääniä ja härnättäisiin kaikkia maailman hylkeitä. Kuuntelin sitä ikuisuudelta tuntuvan ajan, kunnes tajusin laittaa ikkunan kiinni.


Nukahdettuani uudestaan, näin unta että olin poika ja istuin tyhjän teatterin katsomossa yksin ja hämmentyneenä.


Hämmentynyt olin myös eilen Kaivohuoneen terassilla kun niin moni lukija tuli juttelemaan. Olitte kaikki todella ihania ja minä iloinen ja otettuPaita - Mango
Shortsit - Gt
Laukku - Mulberry
Kengät - Zara
Aurinkolasit (Laurin) - Gucci


 

Kommentit (37)

Jenni Marina

Olin niin otettu eilen kun sai tutustua ja jutella ihan kasvotusten. Olet kaikin puolin upea ja valloittava persoona. :)

T. ne neljä hupsua tyttöä portaiden alapuolella :D

Anniina

Kauniit pitsishortsit sinulla, onko ne tämän kesän mallistoa? :) Ja Mulberryn laukkusi on u-p-e-a!

Vierailija

En käsitä mikä noita lokkeja oikein vaivaa, täälläkin ne rääkyy siihen malliin että koko Rööperi raikaa :D outoja otuksia.

S

Ei vitsi mä mietin eilen, että olisitkohan sä Kaivolla, mutta en sitten bongannu :( Harmi, olis ollu kiva kertoa kasvotusten, että luen sun blogia :)

Annathin

En ihmettele miks ihmiset tulee jutteleen sun kaa :) Oot tosi helposti lähestyttävä ja sillon kun gagan keikalla nähtiin niin oot kyllä vaan niin aito ja ihana henkilö :) En vois edes kuvitella että joku ei pitäis susta :)

Senja

haha mulle käy tota varmaan joka toinen yö: herään johonkin ihme lokkien sotaan tuntuu että kaikki maailman lokit olisi rääkymässä siinä meijän makkarin ikkunan juurella :D sitä se on asua meren rannassa, kai.. no, ikkuna vaan sitten kiinni :p ja ihana asu kaunis sinä !!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minua kummastutti juurikin se, että en ole koskaan ennen herännyt moiseen. Hitsi jos tästä nyt alkaa joku tapa!

Kiitos (:

Plugia

nuo shortsit sopii sinulle niin kauniisti, minun päällä ne näyttivät kovin hassuilta. muutenkin kaunis asukokonaisuus.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En usko! :) Ne tuntuvat aina ensin minunkin päälläni jotenkin hassuilta, eivätkä sovi helposti ihan minkä tahansa kanssa, mutta päälle vaan!

Ankkuli

Hahhah, pari viikkoa takaperin olin ruisrockissa ja aamulla max. parin tunnin yöunuen jäljeen heräsin teltasta lokkien pitämään mekkalaan! Puoliunessa kuitenkin asiat näytti/kuulosti ihan joltain muulta, ja olinki varma että ulkona on käynnissä jonkinmoinen angry bird sota! Aamulla hämmästytti, tavallisia lokkeja vain.. Mutta kyllä oli hämäävät ääntelyt;)

Ella

Oli ihana jutella sun kanssa hetki Kaivohuoneella viime keskiviikkona, olet yksinkertaisesti lempparibloggaajani kaikin puolin! Ihana kun jäit höpöttelemään meidän kanssa hetkeksi! :)

http://liuksialaella.blogspot.fi/

T. yksi neljästä hupsusta tytöstä portaiden alapuolella :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tottakai jäin. Kiva kun höpöttelitte takaisin :D
Ja ihana blogi sulla tosiaan! Hyvä ote ja kivoja laadukkaita kuvia!

Heidi

Mulla on lojunut tuollaiset ihan miltein samanlaiset pökät kaapin pohjalla jo pienen ikuisuuden, ja tuntuu kuin niitä ei vaan millään saa sopimaan yhtään minkään yläosan kanssa! Kävelen kyllä nyt ensi töikseni johonkin kauppaan ja etin saman tyylisen paidan kuin sulla, let's see miltä näyttää :D

http://dreamstravellingheels.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram