Kyllä aika taas oikein vyöryää eteenpäin. Olemme – kuten sanoin - repineet Ryania paikasta toiseen ja lauantaina oli ne juhlatkin. Juhlat mitkä jatkuivat aamu kahdeksaan ja minä nyrjäytin nilkkanikin.

Jeffrey campbellin foxyt teki tepposet ja sieltä korkeuksista minä sitten pannutin asfaltille varmasti oikein mahtavan näköisesti. Uskotteko jos sanon etten edes ollut humalassa. En ihan oikeasti ollut.

Oli kuitenkin niin kivaa, etten jaksanut jäädä murehtimaan turvonnutta nilkkaani vaan linkutin menemään. Seuraavana aamuna ei sitten linkuttaminen enää ollutkaan vaihtoehto vaan piti pomppia yhdellä jalalla, koska koko jalalle ei tietenkään voinut astua ollenkaan. Oli rankka päivä se.

Tiedän että olisi pitänyt mennä lääkäriin, mutta sunnuntain päivystyksen jonot, tai mehiläisen korkeat hinnat eivät houkutelleet kovin. Odottelin maanantaihin, sidoin kylmäpussin nilkkaan ja pidin jalkaa korkealla. Luin että näin pitää tehdä. Google on kyllä kätevä.

Nyt jalka on jo paljon parempi, Jeffreyt tosin pitää viedä suutarille.

 

Kommentit (27)

Nanne

Auts! Nilkan hajottaminen on kyllä tympeetä, mutta onneksi sulle ei käyny sen pahemmin.

Itse kaaduin tuossa reilu vuosi sitten baarin portaissa koroissa(enkä myöskään ollut humalassa), enkä pystynyt enää sen jälkeen kävelemään muutamaa metriä pidemmälle. Mulla oli jo kerran aiemmin nyrjähtänyt nilkka, joten luulin, että siinä oli käynyt samalla tavalla, mutta seuraavana päivänä päivystyksessä selvisikin, että nilkka olikin murtunu. Nyt oon kyllä jatkossa ollu varovaisempi koroissa, sillä jalka paketissa elämä ei ollu mitenkään kovin herkkua. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pelkäsin tosiaan tosi paljon tuota murtumista. Olisi kepit tulleet todella pahaan aikaan :D
Pitänee olla varovaisempi (jopa selvinpäin!) :)

Adrianna

Moi! onko sun hampaille tehty jotain vai onko ne luonnostaan noin täydelliset ?:)

Adrianna

Kiva!:) Paljonko kustansi jos saa kysyä ja missä laminaatit laitettiin?:) Itsekkin meinaan haaveilen kyseisestä operaatiosta :)

Vierailija

Tuo sun kaveri, joka on ylimmässä kuvassa vieressäsi, niin onko hän esiintynyt uniikin pojat on poikii -musiikkivideolla? :)

laura

Hei! Mikä ystäväsi (ylhäältä päin laskettuna toisessa kuvassa) blogin osoite on kun se on päässyt hukkumaan? :)

Salla

Heippa!

Halusin vain pienellä viestillä kiittää ja kehua sun blogia. Oon nyt muutaman kuukauden ajan lukenut sun juttuja ja täytyy kyllä sanoa, että kirjoitat erittäin hyvin ja hauskasti, ja että sun tyyli on aivan mahtava. Oon saanut tosi hyviä ideoita, ja esim. Jeffreyn ruskeamokkaiset Litat löytyy nyt kaapista, o-ou. :D

Sun tapa valokuvata on myös yks parhaita, mitä on tullu mulle vastaan. Selkeitä ja sopivan taiteellisia, ei sellasia överi-taiteellisia, missä ei oo päätä eikä häntää. Vaatteet/asiat tulee hyvin näkyville. Tahdon yrittää itse samaa.

Oon myös lukenut sun vanhempia tekstejä, ja vaikka talvikuvat ei innostakaan nyt keskikesällä, niin jutut on sen verran inspiroivia, että pitänee itsekin siivota tuo kylppäri oikeen kunnolla ja alkaa laittamaan hieman hienompia ruokia. Kiitos tästäkin.

Asia oli siis tämä: olet ihana, jatka kirjoittamista, olet tällä hetkellä mun suosikki bloggari! <3

Salla

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, ihana olet :)
Kiitos paljon tästä kommentista. Tulee sellainen olo, että jotain on tullut tehtyä oikein ja tosiaan kirjoittamista kannattaa jatkaa :D
Kiitos siis itsellesi tästä ja iso kiitos, että luet blogiani ja jaksat kommentoida vielä noin ihanasti.
<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana <3
Olimme kaivolla ja kappelissa :) Piti tehdä teraasikierros, mutta sinne kappeliinhan me jumituimme pilkkuun ast - terassin sulkemisenkin jälkeen.

Vierailija

Mageita kuvia! hauskaa ollut siis :)

Harmi toi jalka, toivottavasti saat pian avun siihen.

anonyymi

Moikka,oon vaan ajatellut että mitä teet työkses tai opiskeletko jtn? Aivan iihana blogi!

Anonyymi

Löysin tämän blogin muutama päivä sitten ja mielenkiinto heräsi, joten ajattelin selailla blogin ihan alusta lähtien :) Huomasin kuitenkin, että ensimmäinen postaus (julkaistu perjantaina 14.1.2011) ei tainnutkaan olla se aivan ensimmäinen vai enkö vain näe aikaisempia postauksia? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei, ensimmäinen taitaa olla jouluna 2010 :) Varmasti on ihan sekaisin blogini historia tuon indiedaysille muuton jälkeen.
Ei siinä mitään, ne ensimmäiset tekstit ovatkin jotain aivan kamalaa :D

Lotta

Moi!
Hitsi sä oot nätti! Ja näitä kommentteja selaillessani huomasin sun sanoneen että sulla on laminaatit muutamassa hampaassa (voiko niin sanoa)
No, itselläni hampaat ovat järkyttävän vinot, enkä mielelläni suu auki hymyile, joten olisin todella iloinen jos viittisit sanoa paljon koko homma sulla makso ja missä laitoit :) kaunis hammasrivistö parantais kyllä itsetuntoa.. Googlaillessani en saanut hirveän suoria vastauksia ongelmaani.
Kiitos mahtavasta blogista ja hyvää kesää!!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla oli juurikin myös vinot, mutta koska purentavikaa ei ollut, eivät hammaslääkärissä suostuneet myöskään rautoja laittamaan.
Voit laittaa minulle sähköpostia koskien asiaa. Vastaan mielummin siellä tarkemmin :)

Elena

Voi ei, toivottavasti paranee jalka nopeesti, korot sopii sulle kyllä älyttömän hyvin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram